Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor poutrels plaatsen:

Poutrels plaatsen

Plaatsing 3 kleine poutrels van +- 1,60 meter om de deuropening met 40 cm te verhogen.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor poutrels plaatsen uit heel België:

Plaatsen van poutrels

Plaatsen van 2 à 3 poutrels en afbraak oude poutrel voor dakconstructie

Verwijderen draagmuren en poutrels steken

Ik zou graag de muur tussen keuken en living wegnemen en balk plaatsen. Appartement op 1ste verdieping van gebouw met 3 verdiepingen. Voor bezichtiging contacteer mij.

Plaatsen van 2 poutrels

Ik zou 2 poutrels van ongeveer 4 meter moeten laten plaatsen. Deze zijn reeds berekend door een ingenieur.

Poutrel plaatsen

Ik zoek een aannemer om op de 2e verdieping één of twee poutrels te steken. Men moet eerst een binnenmuur verwijderen, het is geen steunmuur.

Plaatsen van poutrelles

1) We willen graag een deuropening maken aan de achterzijde van onze woning. Hiervoor dient er een poutrel te worden geplaatst boven een bestaande raamopening. De uiteindelijke poutrel zou 2.5 - 3 meter lang moeten zijn. De deuropening wordt dan breder dan de huidige raamopening. 2) Omdat we graag onze nieuwe badkamer op de 1e verdieping willen, en we met een houtskeletbouw uit 1926 zitten, hadden we graag de vloer verstevigd. Hiervoor dienen houten balken (die er al liggen) vervangen te worden door stalen poutrels zodat we hier later met een gerust hart onze nieuwe badkamer kunnen zetten. Het gaat hier om een oppervlakte van 4m x 5m.

Binnenmuren uitbreken, poutrels plaatsen en gyproc plafonds leggen

Wij zouden graag 2 binnenmuren laten uitbreken en poutrels steken van 4m lang. 1 muur is een muur op het gelijkvloers van 18cm dikte, de andere is onder het dak op de eerste verdieping (eveneens 18cm), maar mogelijks steunt hierop de dakconstructie. Bovendien zouden we graag gyprocplafonds laten steken op de benedenverdieping,ongeveer 130-140 m². De huidige plafonds zijn typische jaren 70 plafonds bestaande uit houten latten.

Schuifraam plaatsen in buitenmuur en deur buiten verplaatsen+poutrels plaatsen

Één schuifraam (hebben we al in ons bezit) plaatsen in de buiten muur en een deur verplaatsen. Binnen 2 poutrels plaatsen.

Poutrels plaatsen in woning

Ik zoek iemand voor 2 poutrells te plaatsen. Poutrell 1: (3-3. 5meter) In de woning een bestaande vervangen dat op de schouw rust. De schouw mag weg. Poutrell 2: (4-4. 5meter) In functie van een aanbouw een poutrell in de gevel plaatsen.