Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vernieuwen van balkon:

Vernieuwen van balkon

Balkonbalustrade vernieuwen. Momenteel stalen structuur gevestigd in de muur maar te gevaarlijk voor de kinderen. Het betreft 2 balkons met totale lengte van ong. 4m.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen van balkon uit heel België:

Balkon vernieuwen

Balkon van 3.65m x 1.8m heraanleggen. Geeft geurhinder door onderliggende camentzakjes en isolatiemateriaal die afgebrokkeld is. Water trekt ook niet volledig naar afvoer. Dus de ondergrond renoveren en nieuwe tegels zetten of oude tegels hergebruiken.

Terras aanleggen op de eerste verdieping

Terras van 4m x 3m vernieuwen. Momenteel bankirai die moet uitgebroken worden. Nieuw balkon van 3.3m x 7.8m aanleggen op 1ste verdiep (1.4m boven gazonhoogte).

Balkon renoveren of vernieuwen

2 Balkons van ong. 8m² met smeedwerk aan achtergevel renoveren of vernieuwen. Momenteel metalen structuur in muur verankerd, onderkant is chape en bovenkant tegels.

Vernieuwen van balkon, ramen/deur en dak

Momenteel heb ik een heel klein terasje op de 2e verdieping (appartement). 70 cm breed op 170 cm lang. Nu is het balkon met een betonnen muur en is het echt heel 'zwaar' en 'betonnig'. Graag wil ik misschien zwarte tralies of gewoon een raam voor, zodat je 'door' het balkon kan kijken en dit alles veel luchtiger is. Daarnaast zou ik van het raam zichtbaar op de foto graag een raam tot op de grond hebben, dat je kan open doen. De huidige afmetingen zijn 145 cm breed op 275 cm lang). De deur die zichtbaar is op de foto daar zou ik graag een raam van maken (afmeting deur: 78 cm op 238 cm). Als laatste zou mijn plat dak van een 100 m² opnieuw geïsoleerd moeten worden.

Vernieuwen van balkon met betonnen gewelven

Het afbreken en heropbouwen van een balkon-terras. Het oude balkon bestaat uit betonnen gewelven die niet meer waterdicht zijn. Het idee is om een nieuw balkon te plaatsen met lichtere materialen. Liefst waterdicht, zodat we het terras onder het balkon ook nog kunnen gebruiken.

4 balkons renoveren

Er zijn 4 balkons te renoveren. Deze moeten onderaan hersteld worden want ze beginnen af te brokkelen. Compleet vernieuwen ook tegels herleggen. Afmetingen van één balkon: 1 x 3 meter.

Balkon vergroten van appartement

Uitbreiden van een balkon op 3e verdieping, en op de vloer graag rotvrije bankirai laten leggen. Nieuwe ballusrade in metaal ook vernieuwen in het zelfde materiaal

Houten balkon herstellen

Houten balkon is in slechte staat en er is ook al een houten plaat los gekomen. Dit balkon/terras in hout is te herstellen of te vernieuwen. Indien niet mogelijk is verwijderen ook een optie.