Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Duffel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Duffel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Duffel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
ruwbouwwerken funderingen, muren-vloeren en dakwerken uitvoeren, aannemer voor ruwbouwwerken 4 gevelwoning, bouwen van een woning volgens opgemaakt plan, afwerken van casco woning, renovatiewerken uitvoeren, woning renoveren, renovatie woning, ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing, nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen, appartement volledig renoveren na een brand, totalerenovatie opstarten, bijgebouw in ytong zetten, acherbouw bijbouwen, woning renoveren, renoveren woning

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in Duffel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Duffel:

Deurgaten maken in steunmuur

Ik zoek een vakman om 2 deurgaten te maken in een steunmuur van 10 meter. Het moeten standaardopeningen zijn van 83 x 200 cm.

Bestaande alu veranda afbreken

Afbraakwerken voor een aluminium veranda van 3 x 8 m. Bestaande uit dak, 1 vast raam, 2 schuiframen en 1 deur.

Plannen tekenen voor totaalrenovatie hoeve

Plannen van een architect voor een verbouwing van hoeve: Met mijn vriend heb ik een oude hoeve gekocht die volledig gerenoveerd dient te worden. Het dak is redelijk recent (ong. 10 jaar) en kan hergebruikt worden. Ook de houtendakconstructie langs binnen is nog in goede staat. De isolatie zouden we langs buiten willen doen, wardoor het dak iets zal verlengd moeten worden. We willen enkel de hoofdbouw houden (16m op ong. 7. 5m) en nog een bijbouw aansluitend bouwen (deze zonder verdiep). Alle andere koterijen mogen verdwijnen.

Hoeve volledig renoveren

We hebben een oude hoeve gekocht die volledig gerenoveerd dient te worden. Het dak is redelijk recent (ongeveer. 10 jaar) en kan hergebruikt worden. Ook de houtendakconstructie langs binnen is nog in goede staat. De isolatie zouden we langs buiten willen doen, waardoor het dak iets zal verlengd moeten worden. We willen enkel de hoofdbouw houden (16 m op ongeveer 7. 5 m) en nog een bijbouw aansluitend bouwen (deze zonder verdiep). Alle andere koterijen mogen verdwijnen. Beneden willen we een open keuken en leefruimte met veel grote ramen.

Kelder uitbreiden

Ik wil de kelder onder onze net gekochte woning laten uitbreiden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50m² en we zouden erboven vloerverwarming willen leggen.

Dak vernieuwen en isoleren en zonnepanelen plaatsen

Dak volledig vernieuwen en isoleren. Misschien graag ook zonepanelen opzetten indien mogelijk. Dit is een zadeldak met twee kleine veluxen.

Afbraak berghok en inkorten roofing dak

Afbreken van oud berghok 1927 (2 muren/houten plafond gebinte) - rekening houdend met de muur van de buren. Roofing dak inkorten.

Draagmuur uitbreken en poutrel steken

Schouw en boog tussen het salon en de eetplaats uitbreken en poutrel in de plaats zetten

Veranda laten aanbouwen

Ik zou graag een veranda of zoiets laten aanbouwen tegen het huis, ongeveer een 12-16 m², graag met vooral hout, kan ook gewoon een soort van houten aanbouw worden, daar ben ik nog niet uit.

Herstelwerken na wateroverlast aan dak

Lek aan het schuin dak(kapelletje) detecteren en repareren. Herstellingswerken na vochtschade/water insijpelen in muur/vloer slaapkamer en plafond garage. Werken uit te voeren : lek dichten, bezetten muur stukje muur slaapkamer, evt. Barst plafond garage repareren. Indien goede werken idem reparatie ander deel van tweewoonst (= andere eigenaar) Eerst lek aan dak herstellen dan de gevolgschade.

Renovatie muren + vloer

Wij gaan onze leefruimte, eetkamer en keuken renoveren. Het is een oud gebouw. Wij proberen zoveel mogelijk zelf te doen, maar sommige werken willen we uitbesteden: - muren behandelen tegen opstijgend vocht - chape leggen, na dat wij de vloer hebben uitgebroken en de riool vervangen - elektriciteit - muren bepleisteren na vochtbestrijding voor de afmetingen zie plannetje.

Maken van terrasoverkapping

Ik wil graag een terrasoverkapping laten maken in eik. Afmetingen 3 x 6 met rondom klein schuin dakje (zie afbeeldingen) Verder moet er 1 zijwand dichtgemaakt worden met hout (andere 3 wanden mogen open blijven)

Totaalrenovatie hoeve

Betreft totale renovatie: Wij zijn op zoek naar een aannemer voor de renovatie (met stuk nieuwbouw) van onze hoeve. Totale bewoonbare oppervlakte +300 m². Aanneming omvat afbraak, ruwbouw nieuwbouw en renovatie, ramen, dak en bepleistering. Aanbestedingsdossier is klaar en kan direct ontvangen worden. Offerte moet wel tegen begin augustus klaar zijn en je moet ten laatste in oktober kunnen starten met de werken. Aannemer met ervaring oude hoeve renovatie.

Beton gieten voor tuinhuis

Het gieten van een betonplateau voor een tuinhuis van ongeveer 15m². Enkel het komen gieten van beton, tuin is enkel bereikbaar via het huis

Gepolierd beton

Graag gepoelierd beton te plaatsen te Duffel -+ 6m2 graag uw beste offerte

Aanbouw aan woning

Wij hebben een te renoveren woning gekocht te Duffel. Nu voor de aanbouw van de achterbouw en het plaatsen van poutrels zijn wij nog op zoek naar een aannemer. Graag hadden wij met jullie een afspraak gemaakt voor een offerte.

Verbouwing berging en badkamer

Wij hebben een aanbouw aan ons huis die we graag zouden renoveren, in het eerste stuk een badkamer met raam en daarachter een berging. Er moet ook geïsoleerd worden. Verder willen we in onze gang nog een gastentoilet laten plaatsen. Kunt u mij contacteren voor offertes.

Beton storten voor parking

Parking + fundering garage. Over de parking rijden soms vrachtwagens

Totaalrenovatie van de woning

Ik wil nieuwe ramen / buitenkant huis isolatie bezetten/ dak nazien/ elektriciteit/ sanitair/ binnen afwerking.

Waterschade slaapkamer herstellen

Wij hebben door een regenbui schade opgelopen in de slaapkamer aan plafond en vloer. Deze zouden vervangen moeten worden. Is het mogelijk om hier een offerte voor te krijgen of dat er iemand langskomt om een offerte op te stellen?

Bekisten en storten van beton

Bekisten en beton storten 10 CM DIK 7 METER BREED OP 16 METER LANG

Herstellng van lekkage en vochtplekken muren

Demonteren van douche, herstellen van een lek, degelijk terugplaatsen van de douche, plaatsen nieuwe sifon. Herstellen van vochtplekken, nieuwe bepleistering, behangen en schilderen van muren. Gelieve contact te nemen zodat u eeb vrijblijvende offerte kan maken.

Nieuw magazijn bouwen

Magazijn bouwen 8 m x 15 meter. Architect is bezig met plannen. Graag prijsindicatie.

Boerderij renoveren

Volledige renovatie van boerderij (350m2) vernieuwen dak, vloer (beton), ramen en deuren, aanleggen van regenput en riolering. Bellen na 17u

Garage ombouwen tot slaapkamer en bureau

Garage om te bouwen. Oppervlakte :42m2. Ruimte waar washok, douche en slaapkamer moeten komen. Aard van de werken: muren, 2 deuren, plafond , vloerbekleding, elektriciteit doortrekken, verwarming doortrekken ,schuifraam steken.