Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Duffel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Duffel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Duffel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing verandabouw in Duffel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Duffel:

Renovatieproject afwerken

Op zoek naar een aannemer op een renovatieproject af te werken. Men moet nog buizen voor de elektriciteit en waterleidingen verder leggen en aansluiten op de radiatoren. Boven moet men nog gyproc voor het plafond en de muren voorzien en ook de badkamer te installeren.

Herstellen muren en parket na waterschade

Bestek waterschade 2de verdieping, schade aan parket + muren. Schade aan parket: 40 m² + muren schilderwerken : 1 kamer 1 muur =10 m².

Deurgaten maken in steunmuur

Ik zoek een vakman om 2 deurgaten te maken in een steunmuur van 10 meter. Het moeten standaardopeningen zijn van 83 x 200 cm.

Bestaande alu veranda afbreken

Afbraakwerken voor een aluminium veranda van 3 x 8 m. Bestaande uit dak, 1 vast raam, 2 schuiframen en 1 deur.

Plannen tekenen voor totaalrenovatie hoeve

Plannen van een architect voor een verbouwing van hoeve: Met mijn vriend heb ik een oude hoeve gekocht die volledig gerenoveerd dient te worden. Het dak is redelijk recent (ong. 10 jaar) en kan hergebruikt worden. Ook de houtendakconstructie langs binnen is nog in goede staat. De isolatie zouden we langs buiten willen doen, wardoor het dak iets zal verlengd moeten worden. We willen enkel de hoofdbouw houden (16m op ong. 7. 5m) en nog een bijbouw aansluitend bouwen (deze zonder verdiep). Alle andere koterijen mogen verdwijnen.

Hoeve volledig renoveren

We hebben een oude hoeve gekocht die volledig gerenoveerd dient te worden. Het dak is redelijk recent (ongeveer. 10 jaar) en kan hergebruikt worden. Ook de houtendakconstructie langs binnen is nog in goede staat. De isolatie zouden we langs buiten willen doen, waardoor het dak iets zal verlengd moeten worden. We willen enkel de hoofdbouw houden (16 m op ongeveer 7. 5 m) en nog een bijbouw aansluitend bouwen (deze zonder verdiep). Alle andere koterijen mogen verdwijnen. Beneden willen we een open keuken en leefruimte met veel grote ramen.

Kelder uitbreiden

Ik wil de kelder onder onze net gekochte woning laten uitbreiden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50m² en we zouden erboven vloerverwarming willen leggen.

Dak vernieuwen en isoleren en zonnepanelen plaatsen

Dak volledig vernieuwen en isoleren. Misschien graag ook zonepanelen opzetten indien mogelijk. Dit is een zadeldak met twee kleine veluxen.

Afbraak berghok en inkorten roofing dak

Afbreken van oud berghok 1927 (2 muren/houten plafond gebinte) - rekening houdend met de muur van de buren. Roofing dak inkorten.

Draagmuur uitbreken en poutrel steken

Schouw en boog tussen het salon en de eetplaats uitbreken en poutrel in de plaats zetten