Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Duffel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Duffel heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Duffel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Duffel of directe omgeving.

110 klanten uit Duffel bevelen een bij Casius in Duffel aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Duffel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, aannemer nodig voor nieuwbouwwoning, totaal renovatie meerdere hotelkamers, renoveren van vierkantshoeve uit 1755, woning verbouwen, afwerken nieuwbouwwoning, opbouw verdieping, aanbouwen in hout, renovatie rijwoning, 3 Ruimtes renoveren, verbouwen van de woning, woonkamer en keuken renoveren, renoveren kruipkelder, aanbouw in metselwerk, renoveren rijwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in Duffel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Duffel:

Draagmuur uitbreken en poutrel steken

Schouw en boog tussen het salon en de eetplaats uitbreken en poutrel in de plaats zetten

Veranda laten aanbouwen

Ik zou graag een veranda of zoiets laten aanbouwen tegen het huis, ongeveer een 12-16 m², graag met vooral hout, kan ook gewoon een soort van houten aanbouw worden, daar ben ik nog niet uit.

Herstelwerken na wateroverlast aan dak

Lek aan het schuin dak(kapelletje) detecteren en repareren. Herstellingswerken na vochtschade/water insijpelen in muur/vloer slaapkamer en plafond garage. Werken uit te voeren : lek dichten, bezetten muur stukje muur slaapkamer, evt. Barst plafond garage repareren. Indien goede werken idem reparatie ander deel van tweewoonst (= andere eigenaar) Eerst lek aan dak herstellen dan de gevolgschade.

Renovatie muren + vloer

Wij gaan onze leefruimte, eetkamer en keuken renoveren. Het is een oud gebouw. Wij proberen zoveel mogelijk zelf te doen, maar sommige werken willen we uitbesteden: - muren behandelen tegen opstijgend vocht - chape leggen, na dat wij de vloer hebben uitgebroken en de riool vervangen - elektriciteit - muren bepleisteren na vochtbestrijding voor de afmetingen zie plannetje.

Maken van terrasoverkapping

Ik wil graag een terrasoverkapping laten maken in eik. Afmetingen 3 x 6 met rondom klein schuin dakje (zie afbeeldingen) Verder moet er 1 zijwand dichtgemaakt worden met hout (andere 3 wanden mogen open blijven)

Totaalrenovatie hoeve

Betreft totale renovatie: Wij zijn op zoek naar een aannemer voor de renovatie (met stuk nieuwbouw) van onze hoeve. Totale bewoonbare oppervlakte +300 m². Aanneming omvat afbraak, ruwbouw nieuwbouw en renovatie, ramen, dak en bepleistering. Aanbestedingsdossier is klaar en kan direct ontvangen worden. Offerte moet wel tegen begin augustus klaar zijn en je moet ten laatste in oktober kunnen starten met de werken. Aannemer met ervaring oude hoeve renovatie.

Beton gieten voor tuinhuis

Het gieten van een betonplateau voor een tuinhuis van ongeveer 15m². Enkel het komen gieten van beton, tuin is enkel bereikbaar via het huis

Gepolierd beton

Graag gepoelierd beton te plaatsen te Duffel -+ 6m2 graag uw beste offerte

Aanbouw aan woning

Wij hebben een te renoveren woning gekocht te Duffel. Nu voor de aanbouw van de achterbouw en het plaatsen van poutrels zijn wij nog op zoek naar een aannemer. Graag hadden wij met jullie een afspraak gemaakt voor een offerte.

Verbouwing berging en badkamer

Wij hebben een aanbouw aan ons huis die we graag zouden renoveren, in het eerste stuk een badkamer met raam en daarachter een berging. Er moet ook geïsoleerd worden. Verder willen we in onze gang nog een gastentoilet laten plaatsen. Kunt u mij contacteren voor offertes.

Beton storten voor parking

Parking + fundering garage. Over de parking rijden soms vrachtwagens

Totaalrenovatie van de woning

Ik wil nieuwe ramen / buitenkant huis isolatie bezetten/ dak nazien/ elektriciteit/ sanitair/ binnen afwerking.

Waterschade slaapkamer herstellen

Wij hebben door een regenbui schade opgelopen in de slaapkamer aan plafond en vloer. Deze zouden vervangen moeten worden. Is het mogelijk om hier een offerte voor te krijgen of dat er iemand langskomt om een offerte op te stellen?

Bekisten en storten van beton

Bekisten en beton storten 10 CM DIK 7 METER BREED OP 16 METER LANG

Herstellng van lekkage en vochtplekken muren

Demonteren van douche, herstellen van een lek, degelijk terugplaatsen van de douche, plaatsen nieuwe sifon. Herstellen van vochtplekken, nieuwe bepleistering, behangen en schilderen van muren. Gelieve contact te nemen zodat u eeb vrijblijvende offerte kan maken.

Nieuw magazijn bouwen

Magazijn bouwen 8 m x 15 meter. Architect is bezig met plannen. Graag prijsindicatie.

Boerderij renoveren

Volledige renovatie van boerderij (350m2) vernieuwen dak, vloer (beton), ramen en deuren, aanleggen van regenput en riolering. Bellen na 17u

Garage ombouwen tot slaapkamer en bureau

Garage om te bouwen. Oppervlakte :42m2. Ruimte waar washok, douche en slaapkamer moeten komen. Aard van de werken: muren, 2 deuren, plafond , vloerbekleding, elektriciteit doortrekken, verwarming doortrekken ,schuifraam steken.

Maken van dakterras op plat dak

Dakterras maken. Er is nog geen toegang tot het dak, en ook geen trap. Dakterras 5 bij 5 meter.

Plaatsing van poutrellen

Wij moeten in onze living 3 poutrellen plaatsen. 2 waarop steunmuren staan en 1 waar later gewoon een tussen muurtje opkomt. Voor de steunmuren kunnen wij de bestaande muur nog uitbreken enkel moet er dan wel geschoord worden en er moeten nog betonnen steunkolommen voorzien worden.

Garage omvormen tot slaapkamer

In onze garage een slaapkamer bijmaken,een gedeelte van de garage omvormen. Hierbij moeten 2 muren gemetst worden, 2 deuren, vloeren, elektriciteit aanpassen, gyprocwerken...

Bouwen van een eengezinswoning

Zou u een offerte kunnen maken voor de inplanting, ondergronds constructies en opgaande constructie( inclusief de houten constructie van het hellende dak) In de bijlage vindt u de nodige documenten en gegevens, ik wil er nog even bij vermelden dat de architect in de meetstaat een isolatie van 12cm voorziet en in het plan 16cm u dient rekening te houden met 16cm.

Zolderluik met opvouwbare trap

Op een andere plek moet een nieuw zolderluik gemaakt worden, liefst met opvouwbare trap.

GARAGE IN HOF 40M²

GEWAPENDE& VORSTWERENDEBETONPLAAT, GEWAPEND& GEVLINDERD; BREED 8M X 5M DIEP HOOG +-3M ; BREDEe VOORKANT EEN SECTIONALE POORT VAN 5M + EEN INLOOPDEUR; OP RECHTERKANT 2 VENSTERS VAN +- 1.80X 1.20 HALVEKANT OPEGAANDE ?DUBBEL GLAS. PLAT DAK GEISOLEERD.

Kamers plus badkamer

Twee slaapkamers onder het dak realiseren,volledig.Dak is reeds vernieuwd met twee dakvensters.Op het eerst verdiep een slaapkamer,vals plafond plaatsen.En verder een badkamer plus wc,ook op eerste verdiep.Hiervan muren en wanden in cyproc plaatsen met vals plafond.