Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor totaalrenovatie hoeve:

Totaalrenovatie hoeve

Betreft totale renovatie: Wij zijn op zoek naar een aannemer voor de renovatie (met stuk nieuwbouw) van onze hoeve. Totale bewoonbare oppervlakte +300 m². Aanneming omvat afbraak, ruwbouw nieuwbouw en renovatie, ramen, dak en bepleistering. Aanbestedingsdossier is klaar en kan direct ontvangen worden. Offerte moet wel tegen begin augustus klaar zijn en je moet ten laatste in oktober kunnen starten met de werken. Aannemer met ervaring oude hoeve renovatie.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Duffel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor totaalrenovatie hoeve uit heel België:

Plannen tekenen voor totaalrenovatie hoeve

Plannen van een architect voor een verbouwing van hoeve: Met mijn vriend heb ik een oude hoeve gekocht die volledig gerenoveerd dient te worden. Het dak is redelijk recent (ong. 10 jaar) en kan hergebruikt worden. Ook de houtendakconstructie langs binnen is nog in goede staat. De isolatie zouden we langs buiten willen doen, wardoor het dak iets zal verlengd moeten worden. We willen enkel de hoofdbouw houden (16m op ong. 7. 5m) en nog een bijbouw aansluitend bouwen (deze zonder verdiep). Alle andere koterijen mogen verdwijnen.

Dak van hoeve vernieuwen

Vernieuwing dak van vierkantshoeve bij totaalrenovatie. 350 vierkante meter. Er moeten dakpannen of stalen dakplaten opkomen. Afhankelijk van mogelijkheden. Het kan zijn dat er asbest moet verwijderd worden.

Architectenbureau voor totaalrenovatie

Voor de totaalrenovatie van onze langgevel hoeve zijn wij op zoek naar een architect Al de werken gaan we zelf uitvoeren Graag hadden we iemand die voor ons een plan kan tekenen en de bouwaanvraag bij de gemeente doet dit voor de renovatie gevel en vergroten ramen opvolging van de werken is niet nodig het gaat hier om een halfopen bebouwing

Totaalrenovatie hoeve Oud-Turnhout

We hebben een oude hoeve gekocht die volledig en energiezuinig gerenoveerd dient te worden. Er zal volledig rondom een gevel gemetst worden, alsook een nieuw dak. We proberen zoveel mogelijk zelf te doen (elektriciteit, verluchting, afvoerbuizen, . . . ) Afbraakwerken hebben we zelf reeds gedaan. Bouwvergunning wordt binnen nu en een maand wel verwacht.

Totaalrenovatie van "hoeve"

Wij hebben onlangs een oude hoeve gekocht, deze moet helemaal verbouwd worden. Wij zoeken een firma die een plan kan uittekenen en alsook de verbouwingen kan doen.

TOTAALRENOVATIE: Verbouwing van oude ...

TOTAALRENOVATIE: Verbouwing van oude hoeve.