Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Edegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Edegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Edegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing restauratie in Edegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Edegem:

Kruipkelder reinigen

Kruipkelder van 40 m² gereinigd moeten worden. Hier ligt afval, rommel en schimmel. Graag zouden we dit dus volledig laten ledigen, reinigen en schimmelvrij maken.

Herbepleisteren en schilderen na waterschade

Waterschade door lekkende kraan. Herstelling van een muur en hoek. Bepleistering en schilderen. Ook stukje parket te herstellen.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Er moet een gedeelte uit mijn draagmuur om een keukenblok te kunnen plaatsen. Hetgene tussen de rode lijnen moet weg.

Verwijderen draagmuren en poutrels steken

Ik zou graag de muur tussen keuken en living wegnemen en balk plaatsen. Appartement op 1ste verdieping van gebouw met 3 verdiepingen. Voor bezichtiging contacteer mij.

Verwijderen steunmuur en achterste deel garage

Voor een kleinschalige verbouwing : - het achterste gedeelte van de garage dient afgebroken te worden. Hiervoor dienen de horizontale liggers, welke doorlopen naar de garage van de buren, doorgeslepen en verwijderd te worden. Vervolgens dient de achterste muur en de zijmuur grenzend met de veranda afgebroken te worden. In totaal dient +/- 2m van de garage afgebroken te worden. - in de resterende zijmuur van de garage dient een nieuw deurgat gemaakt te worden. - In de keuken dient een steunmuur verwijderd te worden en een draagbalk moet in de plaats komen. De details voor de draagbalk vindt u op het bijgevoegd plan. Voor de duidelijkheid heb ik twee situatieschetsen met voor en na toegevoegd aan de email.

Verbouwing bel-etage woning

Wij willen onze bel-etage woning van 1983 verbouwen om leefruimte naar beneden te brengen, met ook nieuw aangelegde keuken. We kunnen zowel op gelijkvloers als 1ste verdieping 7 meter uitbouwen, beneden zou achtergevel dan deels moeten verwijderd worden voor nieuw aan te leggen leefruimte + keuken. Op eerste verdieping uitbreiding om slaapkamer + 1-2 aparte kamers en huidie keuken om vormen naar badkamer.

Draagmuur vervangen door een poutrel

Wij zouden onze keuken willen uitbreiden. Hiervoor moet echter een stuk muur afgebroken worden waar onze veranda op leunt. Deze muur moet men na afbraak vervangen door een poutrel.

Herstelling verzakking huis

Ik ben op zoek naar een deskundig persoon die verzakkingen (tot ca. 30, 40 cm) in de kruipruimte van het huis kan beoordelen en herstellen.

Ombouwen van garage tot praktijkruimte

Een deel van de garage ombouwen als wachtruimte met een gyproc wand, waar ook elektriciteit doorgetrokken moet worden om voor verlichting te zorgen. Daarnaast zou de effectieve praktijkruimte ook omgevormd moeten worden, deze ligt mede in de garage en is al afgebakend met een deur. In de praktijkruimte zouden volgende werken moeten gebeuren: een nieuwe vloer opp 12m². Een nieuw raam ter vervanging steken in pvc en dubbel glas . Bakstenen muren glad maken en schilderen incl.plafond. Elektriciteit en wifi doortrekken, druk knop aansluiten aan de deurbel.

Betonrot herstellen

Appartementsgebouw waarvan de terrassen betonrot hebben. Dit te herstellen het gaat om 4 terassen in totaal 3 m² per terras.