Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Edegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Edegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Edegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie restauratie in Edegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Edegem:

Renoveren zolder

Het betreft een nieuwbouwwoning. De zolder is al volledig geïsoleerd maar nog niet bekleed. Alle leiding voor internet, elektriciteit en voor een kleine doucheplaats zijn voorzien. We wensen onze zolder in drie ruimtes te verdelen. 1) doucheruimte 2) opbergruimte 3) multifunctionele ruimte hobby, speelkamer. Plaatsing van veluxraam en verplaatsen van huidige veluxraam.

Gieten betonplaat voor tuinhuis

Wij willen graag een gewapende betonplaat van 3.5m x 3.2m laten gieten om een tuinhuis op te zetten. Momenteel is er gewoon gazon op de voorziene plaats. Toegang tot de tuin via garage. De afstand van de straat naar de plaats waar de plaat moet komen is ongeveer 26m. Werkzaamheden: • Uitgraven fundering en afvoeren grond • Plaatsen van bekisting, wapening en plastiek folie tegen opstijgend vocht • Leveren, gieten en afwerken van betonplaat van 350cm x 320cm x 15cm

Schouw afbreken en dak herstellen

We willen onze zolder renoveren en daarbij een schouw afbreken tot onder het dak, op deze plek moet het dak hersteld worden, en zijn nogmaal gezien pannen beschikbaar van het steken van dakramen. Een andere kleine schouw willen we even laten controleren op afwerking van het dak, of mogelijks ook wegdoen.

Kruipkelder reinigen

Kruipkelder van 40 m² gereinigd moeten worden. Hier ligt afval, rommel en schimmel. Graag zouden we dit dus volledig laten ledigen, reinigen en schimmelvrij maken.

Herbepleisteren en schilderen na waterschade

Waterschade door lekkende kraan. Herstelling van een muur en hoek. Bepleistering en schilderen. Ook stukje parket te herstellen.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Er moet een gedeelte uit mijn draagmuur om een keukenblok te kunnen plaatsen. Hetgene tussen de rode lijnen moet weg.

Verwijderen draagmuren en poutrels steken

Ik zou graag de muur tussen keuken en living wegnemen en balk plaatsen. Appartement op 1ste verdieping van gebouw met 3 verdiepingen. Voor bezichtiging contacteer mij.

Verwijderen steunmuur en achterste deel garage

Voor een kleinschalige verbouwing : - het achterste gedeelte van de garage dient afgebroken te worden. Hiervoor dienen de horizontale liggers, welke doorlopen naar de garage van de buren, doorgeslepen en verwijderd te worden. Vervolgens dient de achterste muur en de zijmuur grenzend met de veranda afgebroken te worden. In totaal dient +/- 2m van de garage afgebroken te worden. - in de resterende zijmuur van de garage dient een nieuw deurgat gemaakt te worden. - In de keuken dient een steunmuur verwijderd te worden en een draagbalk moet in de plaats komen. De details voor de draagbalk vindt u op het bijgevoegd plan. Voor de duidelijkheid heb ik twee situatieschetsen met voor en na toegevoegd aan de email.

Verbouwing bel-etage woning

Wij willen onze bel-etage woning van 1983 verbouwen om leefruimte naar beneden te brengen, met ook nieuw aangelegde keuken. We kunnen zowel op gelijkvloers als 1ste verdieping 7 meter uitbouwen, beneden zou achtergevel dan deels moeten verwijderd worden voor nieuw aan te leggen leefruimte + keuken. Op eerste verdieping uitbreiding om slaapkamer + 1-2 aparte kamers en huidie keuken om vormen naar badkamer.

Draagmuur vervangen door een poutrel

Wij zouden onze keuken willen uitbreiden. Hiervoor moet echter een stuk muur afgebroken worden waar onze veranda op leunt. Deze muur moet men na afbraak vervangen door een poutrel.