Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herbepleisteren en schilderen na waterschade:

Herbepleisteren en schilderen na waterschade

Waterschade door lekkende kraan. Herstelling van een muur en hoek. Bepleistering en schilderen. Ook stukje parket te herstellen.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Edegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herbepleisteren en schilderen na waterschade uit heel België:

Plafond in de keuken herbepleisteren en schilderen

Ik heb 2 lekken in het plafond van mijn keuken. Dat lek komt van mijn bovenbuur. Ik zoek een vakman om de schade te herstellen. Bepleistering en schilderwerken

Opstijgend vocht behandelen en herbepleisteren

Na verschillende gevallen van waterschade, willen we een aantal muren opnieuw laten bezetten. Ook eventueel bekijken voor te steken van vals plafond/schilderen. Opstijgend vocht behandelen. 2 kleine muren opstijgend vocht + één muur lek van dak.

Herbepleisteren en schilderen van binnenmuren

Ik wil graag de woonkamer, salon en bureau laten herbepleisteren en schilderen. Dit is een grote ruimte in een L-vorm. Mogelijks ook een vochtprobleem.

Gevel herbepleisteren en schilderen

De gevel (7. 25m breed) heeft 4 verdiepingen met op elke verdieping 3 ramen. Die moeten eveneens geschilderd worden. Aan 1 zijgevel moet een stuk boven het puntdak van het aanpalend pand ook gerenoveerd worden.

Herbepleisteren en opnieuw schilderen van muren

In de woonruimte zijn er twee muren die beschadigd zijn door vochtschade. Hier moet de muur terug (deels) opnieuw bezet worden, beschadigde plinten moeten worden vernieuwd en alles moet terug geschilderd worden.

Herbepleisteren en schilderen muren

Er zouden 14 muren moeten opnieuw geschilderd worden (totaal 42 m lang) waarvan op 10 m vochtstrepen zijn na een waterlek, zie foto. De strepen zouden eerst moeten effen gezet en behandeld worden en nadien de totale muren (42 x 3m) beschilderd.

Kelder renoveren

Ik wil mijn kelder laten renoveren. Men moet de kabels en buizen wegwerken, muren herbepleisteren of gyproc plaatsen, deur verplaatsen, schilderen en een nieuwe vloer leggen. Het gaat om een kelder van ongeveer 4 x 7 meter. Ook zijn er nog 2 andere kleine ruimtes, deze moet men enkel schilderen.

Verwijderen aangetast pleisterwerk na waterschade en herbepleisteren

Verwijderen van pleisterwerk op de aangetaste muur en plafond na droging opnieuw bepleisteren en schilderen . Beneden in hall .