Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing aan-, uit en opbouw in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ekeren (Antwerpen):

Schoorstenen afbreken

Ik zou graag 2 schoorstenen bovendaks van een puntdak willen laten afbreken.

Zolderrenovatie uitvoeren

Ik had graag een een volledige zolderrenovatie van A tot Z uitgevoerd met indeling tot 2 ruimtes. Men moet een slaapkamer maken en een badkamer. Hiernaast moet er een vaste trap geplaatst worden naar zolder toe. Opening dient nog gemaakt te worden, het dak isoleren, gyproc plaatsen, sanitair en elektriciteit liggen klaar en ramen (velux) plaatsen. Oppervlakte +/- 60m².

Garage bouwen

Graag willen wij een vrijblijvende offerte aanvragen voor het aanbouwen van een garage aan onze woning. De afmetingen bedragen ongeveer 3m20 op 8m30

Ruimte helemaal opknappen

Ruimte helemaal vernieuwen na het verwijderen van asbest. Deze is 20 m². Men moet buizen wegwerken, isoleren, gyproc zetten, plafonds herdoen en afwerken.

Garage renoveren

Garagevloer vernieuwen. Vloer in polybeton. Elektriciteit ( zekering + aarding ) vernieuwen. Garagepoort automatiseren.Sectionale poort. Huis van de jaren 60. Oppervlakte : 4 m L op 2 m Br

Plaatsen van een poutrel inclusief sokkel

Poutrel buitenmuur 6.8 m overspanning, incl plaatsing. Renovatiewerken.

Herstellen van fundering veranda

Veranda zakt weg is intussen 5 cm van gevel. Ofwel afbreken van de veranda of wel herstellen van de fundering. Het is een gesloten bebouwing. De veranda is gemakkelijk toegankelijk via de gang.

Achtergevel uitbreken om schuifraam en poutrel te plaatsen

Achteraan onze woning zouden wij graag een groot schuifraam op bijna de gehele breedte willen installeren. Over de gehele lengte van de huidige ramen en deuren moeten we dan een steunbalk voorzien. De breedte van de achtergevel is 6 m en de schuifraam zouden we toch zeker 5 m breed willen maken. De hoogte van de huidige ramen en deur is 2,28 meter.

Verbouwen van zolder

Ik wil de zolder verbouwen: Momenteel bestaande uit 2 ruimtes met tussenmuur en laag vals plafond. Verwijderen van de tussenmuur en plafond, dakisolatie aanbrengen en opnieuw afwerken. Vloer leggen laminaat, ingemaakte kast maken aan schuine wand en mogelijkheid vliering boven hal bekijken.

Renovatiewerken aan woning uitvoeren

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Het gaat over het uitbreken van de muur aan de achterzijde van het huis en het plaatsen van een groot raam/deur naar de tuin toe. Het gaat ook over een boiler verplaatsen en nieuwe ventilatie plaatsen. Tussen de twee ruimtes op de begane grond willen wij een muur openbreken - deze is geen draagmuur.