Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ekeren (Antwerpen):

Vochtschade herstellen in muren en vloer

Vochtschade herstellen. Door een onzichtbare lek aan collector dat reeds hersteld is is er waterschade. Schilderwerk in 2 verschillende ruimtes over een lengte van 8m herstellen. Lek heeft zich via verwarmingsbuizen onder de vloer verspreid met als gevolg schade aan schilderwerk. Carraravloer herstellen. Mogelijk ook schade onder de vloer waardoor de vloer bruin is uitgeslagen. Onderste rij stenen in muur gemeenschappelijke hal herstellen. Momenteel witte aanslag.

Dak tuinhuis vervangen

Dak van 5m² van bestaand tuinhuis vervangen. Momenteel 'rubberen' golfplaten.

Muren optrekken en dak plaatsen

Nieuw dak plaatsen. Nieuwe zijmuur plaatsen. Nieuwe muur zou tegen of op de plaats van een bestaande muur moeten geplaatst worden met snelbouwsteen.

Kelder maken

Ik zou graag een (kruip)kelder willen hebben onder de helft van mijn woning, andere helft is al kelder. Dit is een bestaande woning, vloer gelijkvloers waar de kelder zou moeten komen is al verwijderd. De oppervlakte zou ongeveer 40m² zíjn en diepte als het mogelijk is 60cm (meer is mee genomen) onder bestaande fundering.

Volledig schouw afbreken

Momenteel hebben we in de living een brede ongebruikte schouw. Deze loopt door tot op de eerste verdieping. Boven is deze omkast met mdf. Geen schouw die te zien is aan buitenkant dak.

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Ik wil een betonplaat laten gieten achteraan in de hof. Ongeveer 7m², voor een klein tuinhuis.

Fundering tuinhuis voorzien

Wij zouden graag een ondergrond voor een tuinhuis laten plaatsen, ongeveer 3,50 m op 3,10 m .

Schoorstenen afbreken

Ik zou graag 2 schoorstenen bovendaks van een puntdak willen laten afbreken.

Zolderrenovatie uitvoeren

Ik had graag een een volledige zolderrenovatie van A tot Z uitgevoerd met indeling tot 2 ruimtes. Men moet een slaapkamer maken en een badkamer. Hiernaast moet er een vaste trap geplaatst worden naar zolder toe. Opening dient nog gemaakt te worden, het dak isoleren, gyproc plaatsen, sanitair en elektriciteit liggen klaar en ramen (velux) plaatsen. Oppervlakte +/- 60m².

Garage bouwen

Graag willen wij een vrijblijvende offerte aanvragen voor het aanbouwen van een garage aan onze woning. De afmetingen bedragen ongeveer 3m20 op 8m30