Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vochtschade herstellen in muren en vloer:

Vochtschade herstellen in muren en vloer

Vochtschade herstellen. Door een onzichtbare lek aan collector dat reeds hersteld is is er waterschade. Schilderwerk in 2 verschillende ruimtes over een lengte van 8m herstellen. Lek heeft zich via verwarmingsbuizen onder de vloer verspreid met als gevolg schade aan schilderwerk. Carraravloer herstellen. Mogelijk ook schade onder de vloer waardoor de vloer bruin is uitgeslagen. Onderste rij stenen in muur gemeenschappelijke hal herstellen. Momenteel witte aanslag.
Offertes van aannemers voor renovatie uit Ekeren (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtschade herstellen in muren en vloer uit heel België:

Kozijnen van ramen herstellen, behang verwijderen en kamer schilderen

2 Houten kozijnen van ong. 1.2m x 1.5m herstellen aan buiten- en binnenvoegen. Behang in kamer van 4m x 3m verwijderen door vochtschade. Kamer schilderen.

Vochtschade herstellen

Vochtschade in buitenmuur herstellen. Lek door probleem plat dak en regenwaterafvoer. De schade is in de buitenmuur naast de keuken. Keukenbouwer reeds gecontacteerd om keukenkasten te verwijderen.

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Herstellen van vochtschade. Door hevige regen is water binnen gekomen in luchtschacht van appartement met als gevolg vochtplekken op muren en inbouwkast die beschadigd is.

Herbepleisteren muur - plafond

Vochtschade aan muur die sinds begin april stabiel is herstellen. Regen sijpelde binnen. Omkasting boven waar vermoedelijk ook schade aan is. Door lek aan balkon bovenbuur, dit is intussen hersteld. Balkon bevind zich boven raam.

Herstellen vochtschade in kelder

Ik ben onlangs eigenaar geworden van een appartement. Er is mij te kennen gegeven dat er een vochtprobleem is in de kelder en lokale buitenmuren.

Muren herstellen na waterschade

Door een lek in de afvoer (douche) van de bovenbuur, is er een heleboel vochtschade in het vals plafond van mijn badkamer, alsook een aantal muren. Eveneens aanpalend aan de slaapruimte is er vochtschade. Het lek is opgelost, ik zou nu gewoon graag alles laten herstellen.

Voordeur en kader herstellen na vochtschade.

Door vroegere waterschade zijn mijn voorgevel en voordeur helemaal aan het kapot, ik was van plan om in Juli een nieuwe voordeur en ramen te laten installeren maar door de oude waterschade en de deur elke keer te moeten forceren om dicht te krijgen is er nu zoveel schade dat ik men voordeur bijna niet meer dicht krijg. Ik wil de deur en omkadering nu laten herstellen. Het gaat om een houten voordeur met standaardafmetingen die in een bakstenen gevel staat. Deur, kader en inbedding moet herstelt worden.

Herstelling gevolgschade na waterschade

Vochtschade plafond en zijmuren living herstellen. Ook bepleisteren en eventueel herschilderen. Lek in dak word reeds hersteld.