Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Emblem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Emblem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Emblem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie renovatie in Emblem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Emblem:

Raam plaatsen op de plaats van een muurtje

Ik wil een raam van ongeveer 1,5 op 2 meter in de plaats van het muurtje in de veranda.

Herstelling verzakking huis

Ons huis ligt hoger dan de buren en is momenteel aan het wegzakken. Het is begonnen bij de bouw van een huis dichtbij (maar volgens de verzekering is er geen bewijs dus trekken zich terug). Er is reeds een gat in de keukenvloer en op andere plaatsen is de vloer reeds oneffen. Tevens is de buitenmuur gescheurd waardoor het momenteel kan binnen regenen. De verzakking verloopt aan een vrij snel tempo en zouden dan ook graag zo snel mogelijk dit laten verhelpen voordat het huis zou instorten.

3 poutrels plaatsen

Ik wil een deel van mijn woning laten verbouwen namelijk 3 poutrels plaatsen. Op deze plaatsen rust er al een poutrel maar zou dit langer willen . Bij afspraak de adresgegevens.

Bouwen van een garage en bezetten en betegelen van twee kamers.

Bezetten en betegelen van twee kleine kamers in garage. Achteraan zou een groter raam moet komen en in het dak van de garage een koepel. Zoals aangegeven op de plannen zouden we de achterdeur willen gebruiken voor de garage en hebben we dus 3 binnendeuren nodig. Wij beschikken nog over één pallet van onze gevelsteen, wij weten niet of dit al dan niet voldoende zou zijn.

Technisch uittekenen zelf ontworpen plan ...

Technisch uittekenen zelf ontworpen plan (renovatie kleine rijwoning), en het helpen plaatsen van een steunbalk.

uitbouw keuken tot diepte eerder ...

uitbouw keuken tot diepte eerder verbouwde living + uitbouw verdieping met 2 kamers - badkamer + dressing

vervangen van muren/ramen + ...

vervangen van muren/ramen + bepleistering dak isoleren nieuwe electriciteit + cv + water + gas, nieuwe zolder vloer

Halfopenbebouwing van 6,80 op 9 m met ...

Halfopenbebouwing van 6,80 op 9 m met puntdak, gebouwd met houtskeletbouw.