Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor raam plaatsen op de plaats van een muurtje:

Raam plaatsen op de plaats van een muurtje

Ik wil een raam van ongeveer 1,5 op 2 meter in de plaats van het muurtje in de veranda.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Emblem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam plaatsen op de plaats van een muurtje uit heel België:

Enkel glas leveren en plaatsen in tuinkas

4 Ramen van 1.5m hoog en 0.75m breed en 1 raam van 1.5m hoog en 0.25m breed herstellen, alles enkel glas.

Grote renovatiewerken uitvoeren

Gevel van 4.5m renoveren met spuitkurk. Momenteel 2 ramen en geen voordeur. Voordeur plaatsen, hiervoor 1 raam verwijderen en inkomhal van 1m x 2.5m in living realiseren. Ook staat van het dak controleren en indien mogelijk de zolder willen uitbreiden met een dakkapel. In de living schoorsteen voorzien van een inbouw pelletkachel. Ook elektriciteitswerken uitvoeren, een lichtpunt in onze living en nieuwe inkomhal.

Muur uitbreken en poutrel steken

We willen in onze achtergevel ruit plaatsen. We willen graag met iemand de mogelijkheden bespreken en laten uittekenen. 1 groot raam van bijna 6m of 2 ramen met muur tussen? Of zijn er nog mogelijkheden waar we nog niet aan dachten. Vervolgens uitbreken van muur en plaatsen van ruiten.

Geluidsisolerende voorzetraam plaatsen

Ik wil graag een voorzetraam voor het slaapkamerraam, dit met betrekking tot verkeerslawaai. 1 raam. PVC raam. Moet langs binnenkant geplaatst worden.

Dubbel glas plaatsen

Ik zoek een vakman om de beglazing van een raam in de living te vervangen. Eksters hebben de rubberen isolatie eruit gepikt waardoor er regenwater tussen de dubbele beglazing is gekomen. De afmetingen van het raam zijn 250 cm hoog x 220 cm breed. Met ronde boog bovenaan. Kozijn in PCV.

Plaatsen van velux dakraam

Vervanging van een bestaand velux raam in hout door een nieuw andere materialen (geen hout!!!)op zolder Geluiddempend glas

Plaatsen raam in volle muur

In de achtergevel van onze keuken planden wij het plaatsen van een raam - het raam hebben wij voorradig en de toestemming tot plaatsen is in orde. Er is geen raamopening aanwezig dit zou nog moeten gedaan worden. De afmetingen van het raam is 1,20m op 80 cm.

Enkel glas plaatsen

Er is één glas gebroken in een bestaand houten frame raam met enkel glas in de badkamer (1e verdiep). De hoogte van het glas is +/- 107 cm en de breedte is +/- 48 cm, aan de binnenzijde gemeten. enkel glas