Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Essen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Essen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Essen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw renovatie in Essen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Essen:

Woonkamer renoveren

- Afbraak steunmuur van ong. 4m. - Plaatsen poutrel. - Afwerking/bekisting poutrel. - Voorbereiding (sleuven, inbouwdozen,..) voor het verplaatsen elektriciteit van uitgebroken muur (schakelaars, stopcontacten - Afbraak schouw van ong. 2m in woonkamer. - huidige tegelvloer van 55m² vervangen met keramisch parket (incl uitbraak)

Muur uitbreken

Muur van ong.4m x 3m uitbreken.

2 balkonnen eerste verdieping renoveren

Bestaande tegelvloer & arduin dorpels op 2 balkonnen (voor & achterkant) 1ste verdiep vervangen. (eventueel vervangen in waterdichte betonvloer) afmetingen van balkonnen zijn 80cm breed (inclusief arduinen dorpel) & +/- 8.5 meter lang

Houten aanbouw zetten

Houten aanbouw met veel glas. Plannen zijn niet nodig. Moet keuken en eetgedeelte worden. 40 m².

Houten aanbouw plaatsen

Houten aanbouw aan de woning. Houtskeletbouw van 5 op 4 m. Geen plannen nodig voor de uitbreding. Afwerking doet de klant zelf. Moet een knutselkamer en bergruimte worden.

Garage bouwen

Dubbele garage met 1 plat dak en 1 met puntdak achteraan in de tuin. Met een enkele poort. Ongeveer 80 vierkante meters.

Berekenen van steunbalk

Als één van de vele stappen in een totaalrenovatie willen we de muur tussen twee kamers weghalen. Op deze muur rust nu nog een schouw, maar deze verdwijnt op termijn bij het leggen van een nieuw dag (wachttijd van ongeveer een jaar). We hebben een aannemer voor het uitbreken van de muur en plaatsen van de steunbalk, maar hebben een advies van een ingenieur nodig over het type balk. Een plaatsbezoek is noodzakelijk aangezien er geen plan bestaat van het huis. Graag hiervoor een offerte.

Renovatie houten chalet

Ik wil graag een offerte laten maken voor enkele renovatiewerken aan mijn chalet. Zo wil ik ook de staat van het hout weten, en of dit kan hersteld worden indien nodig. Er moet verwarming voorzien worden en het huis moet geïsoleerd worden. Belangrijk is dat u een vakman bent op vlak van houten chalets.

Steunbalk plaatsen

Wij willen een steunbalk laten plaatsen tussen eetkamer en keuken. Om een open keuken te creëeren.

Plaatsen van poutrels

Voor een rijwoning in Essen, ben ik op zoek naar een aannemer voor de plaatsing van een poutrel. Momenteel zit er een deuropening, maar de doorgang zou moeten verbreed worden tot +/- 2. 5m. De woning zelf is 3m breed.