Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gierle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Gierle heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Gierle u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Gierle of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gierle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: extra verdieping bijbouwen, aannemer voor ruwbouwwerken uit te voeren, verbouwing open bebouwing, verbouwing woonhuis, bouw privéwoning - ruwbouwaannemer gezocht, mantelzorgwoning bouwen, ombouwen woning tot appartementen, gemetselde aanbouw plaatsen, benedenverdieping renoveren, handelspand renoveren, huis renoveren, renovatie authentiek herenhuis, ruwbouwwerken uitvoeren, dak optrekken en elektriciteit vernieuwen, fundering nieuwbouw HOB en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verandabouw, renovatie verbouwing in Gierle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gierle:

Veranda uitbouwen

Onze huidige veranda mag vergroot worden, zit tussen twee andere muren dus wat effectief nodig zal zijn is het bezetten van de binnenmuren, plaatsten van versteviging voor de nieuwe dakconstructie. Naar buiten toe mag aan de zijkanten een deel muur,zijn de rest glazen deur. Het dak willen we met lichtkoepels. De omvang van de nieuwe veranda zal ongeveer 7 op 8 meter worden. Er moet ook een deur weggehaald worden, het deurgat mag gedicht worden.

Lichte verbouwing / klussen in huis

Reorganiseren van badkamer-Instapdouche plaatsen Reorganiseren deel keuken en vloer egaliseren voor pur vloer Wand tussen twee ruimten verwijderen

Plaatsen van fundering en vloerplaat

We plannen zelf een nieuwe garage te bouwen maar zouden de funderingen en vloerplaat uitbesteden. Het gaat om een garage van 40m² groot en de funderingsdiepte (de zogenaamde "harde") is ongeveer 80cm. Wat heeft u verder nodig om een offerte te maken?

uitbreiding van huis, grotere keuken, ...

uitbreiding van huis, grotere keuken, extra opbergplaats, bijkeuken, 2 slaapkamers + badkamer, carport

VERBOUWING: Restaurant op het ...

VERBOUWING: Restaurant op het gelijkvloers. Bovenaan wonen (met twee slaapkamers) Café dat omgebouwd moet worden tot restaurant

hedendaagse nieuwbouw te realiseren ...

hedendaagse nieuwbouw te realiseren 2008-2009

Wij wensen onze woning te renoveren en ...

Wij wensen onze woning te renoveren en uit te breiden. Ik heb een schets gemaakt van hoe het er ongeveer uit moet gaan zien. Wij hadden graag advies gekregen over de haalbaarheid van mijn schets, kostenraming, .... Wij zijn ook onvoldoende thuis in de regelgeving ruimtelijke ordening en mogelijke premies, ... Hierin hopen hierin ook professionele adviezen te krijgen.

Woning met een plat dak ramen in ...

Woning met een plat dak ramen in aluminium(antraciet grijs) bureau is voorzien evenals een wachtkamer gelijkvloers:overal vloer voorzien,boven laminaat gelijkvloers: vloerverwarming, boven radiatoren verwarming: aardgas elektriciteit : domotica (afhankelijk van de prijs)