Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Heist op den Berg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Heist op den Berg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Heist op den Berg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw aan-, uit en opbouw in Heist op den Berg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Heist op den Berg:

Muur verwijderen en poutrel steken

Draagmuur tussen keuken en living uitbreken en met balk overbruggen. 3,8 meter breed. Er mag nog stuk van de muur blijven staan aan de zijkanten.

Plaatsen van keerwanden

Plaatsen van betonnen L-profielen over een afstand van 46 meter. Profielen van 2 meter breed, dus in totaal 23 stuks. Plus op het einde van de tuin in de spits nog een stuk van 2m en 1m. Profielen moeten op stabilisé komen. Er moet een hoogteverschil van een 40tal cm overbrugd worden. Ik dacht aan profielen van 50 cm hoog of eventueel 70 cm.

Lek veranda herstellen

Graag herstellen van een veranda waar er meerdere lekken aanwezig zijn.

Verwijderen van twee steunmuren en schoorsteen

Verwijderen van twee steunmuren op het gelijkvloers, in een van de muren is een schoorsteen voorzien die mee afgebroken moet worden, als het mogelijk is de schoorsteen om te leiden naar een aanliggende muur (voor kachel of dergelijke). Alsook afwerking van deze afbraakwerken; plafond/vloer afwerken zodat deze mooi past in een afgewerkt huis. Afspraken kunnen gemaakt worden via mail

Eerste verdieping uitbreiden

Bijbouw eerste verdiep van 7m op 11,8 meter. Ruwbouw + afwerking + keuken en living. Bijbouw is 66 m². Plannen zijn reeds opgesteld door architect.

Nieuwe ketel op aardgas plaatsen en leidingen aanleggen

Volledig vernieuwen ketel + nieuwe leidingen aanleggen. Momenteel stookolieketel van 1983.

Nieuwe garage bouwen

Plaatsen van nieuwe garage bestaande uit betonplaten. Afmeting 10 m op 11 m .Aanbouw achteraan in de tuin.

Kelder renoveren

Ik wil de kelder renoveren. De oude cement bezetting verwijderen en opnieuw laten bezetten. Tot op heden is de kelder waterdicht. 4x5m ongeveer.

Dakconstructie maken

Aan de achterkant van de bestaande woning is er momenteel een veranda bestaande uit dunne plastic platen. Hiernaast bevindt zich een plat dak boven de keuken en een toilet. Ik zou graag het plat dak vernieuwen en doortrekken over de huidige veranda (dus veranda vervangen door plat dak en bestaand plat dak vernieuwen). In het plat dak worden 3 openingen voorzien: 1 voor een dakraam van 1 m x 1,5 m, 1 voor een dakraam van 1 m x 1 m en een laatste kleine opening voor de dampkap. Hierbij zou u enkel de constructie van het dak voorzien en ik de afwerking met epdm, nodige afvoeren, etc...

Renoveren tuinhuis tot poolhouse

Wij willen graag ons houten tuinhuis renoveren naar een materiaal dat onderhoudsvriendelijk en duurzaam is, liever geen hout. Het zou een poolhouse moeten worden met isolatie en ruimte voor technische apparaten en omkleedruimte.