Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor bijgebouw zetten:

Bijgebouw zetten

Wij willen graag ons huis ruimer maken. 20 vierkante meter beneden en 7 vierkante meter boven. Achterkant bijbouwen, living verder uitbouwen, de keuken, badkamer met douche en wc. Boven een badkamer.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Hemiksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bijgebouw zetten uit heel België:

Bijgebouw zetten

Ik wil een bijgebouw laten zetten. Dit omvat carport met overdekte zitplaats en tuinhuis. Materialen zelf te bestellen en eventuele voorbereidingen zelf doen.

Plan tekenen van bestaand bijgebouw voor regularisatieaanvraag

Plannen van bestaande achterbouw die gezet is in 1982 zijn fout. Ik heb hiervan een plan, echter hebben de bouwheren in die tijd 2x zoveel gebouwd: een uitbouw van lengte 5m op breedte 4m is eigenlijk 10m lengte en 4m breedte. Hierdoor is deze niet wettig vergund en moet ik dit in orde brengen wil ik mijn garage zetten later. Daarnaast staat er ook een veranda die zonder aanvraag is gezet.

Uittekenen schets vrijstaand bijgebouw

Ik zou een vrijstaand bijgebouw van 72 m² wilen zetten dat moet fungeren als garage/berging. Daar de oppervlakte groter is dan 40 m² dient het uitgetekend te worden door een architect nodig om een vergunning te bekomen. Het vrijstaand bijgebouw betreft een staalbouw met sandwichpanelen (6 meter breed, 12 meter lang, 3 meter hoog, nokhoogte 3,5 meter). Plat dak (3% hellend achter kroon). Wie kan mij helpen bij het uittekenen? Mijn metaalbewerker kan aanwijzingen geven omtrent vorm, materiaal, etc ...

Metselwerk uitvoeren voor bijgebouw

wij zouden graag een bijgebouw zetten van 8m 5m met 2 deuren en 2 ramen

Bijgebouw zetten achteraan in de woning

Bijgebouw zetten achteraan. Meetstaat in bijlage

Een bijgebouw zetten en huis renoveren

Ik zou bij bouwen en nieuw elektriciteit leggen en santair doen. Gans het huis isoleren. Een bijgebouw zetten.

Bijgebouw in ytong zetten

Ik zou graag een bijgebouw willen zetten in ytong (zie bijlage: afmetingen eetplaats). De eetplaats moet dienen voor een keuken. Het bijgebouw moet voorzien worden van een plat dak, de muren zowel buiten als binnen afgewerkt. ( er is al elektriciteit,sanitair en verwarming voorzien voor deze ruimte). Rode streep: deuropening blauwe streep: raamopening hoogte bijgebouw 3m

Vloer vernieuwen en dak renoveren

Renovatie van de vloer, hard plastiek dak en twee muren van een bijgebouw en een schuifdeur zetten. Eigenlijk zal de schuifdeur op de plaats van één van de twee muren komen. Geen vergunning nodig.