Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Herentals te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Herentals heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Herentals u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Herentals of directe omgeving.

60 klanten uit Herentals bevelen een bij Casius in Herentals aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Herentals bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen van appartementen, volledige verbouwing en bijbouw plaatsen, rénovation façade + terrasse + balustrade, bouwen van eengezinswoning met carport, totale verbouwing van rijhuis, een aannemer voor afbraak en nieuwbouw, achterbouw vergroten, aannemer voor ruwbouw en dakwerken, woning renoveren, aanbouw renovatiewoning, renovatie kleine studio, totaalverbouwing studentenkamers, renovatie alleenstaande woning, renoveren van woning, gevel volledig renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor zolderverbouwing, verbouwing aan-, uit en opbouw in Herentals staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Herentals:

Renovatie zolder tot leefruimte

Isoleren dak en vloer. Bekabeling voor stopcontact en entertainment. Betonnen vloer te bekleden met houten planken. Wanden en dak bekleden met laminaat, hout. Inbouwkasten maken.. Omkasting maken aan trap met schuifdeur. Velux zijn reeds gestoken. verlichting en elektriciteit installeren.

Steken van poutrel in draagmuur

Ik wil een poutrel steken over een lengte van 7 meter. Deze poutrel is reeds aangekocht, de muur moet nog uitgekapt worden en geplaatst worden.

Vergroten bestaand terras

Ik zou een bestaand terrasje 1e verdiep van 1 m op +|- 2,5 m graag vergroten naar 2,5 m op ongeveer 4 meter. Het terras zou dan boven een bestaand binnenkoertje komen. Ter plaatse komen kijken door de vakman.

Afbraak shouw

Ik wil mijn schouw laten afbreken daar ik tegenwoordig centrale verwarming heb!

Renovatie woning

Ik wens een verbouwing en renovatie van een bestaande woning te Turnhout ingericht als 3 studio's. Van 2 studio's dient 1 appartement gemaakt te worden en opgeknapt zoals nieuwe ramen keuken badkamer etc. De overige studio dient ook gerenoveerd te worden zoals ramen opfrissen keukentje etc... Graag ter plaatse komen kijken.

Renovatie appartement

We hebben een appartement dat net vrijgekomen is, en dat we nu eerst willen upgraden en alle kamers in orde zetten, zowel muren als vloeren, electriciteit, eventueel badkamer vervangen en zeker de keuken vervangen. Appartement te Herentals. Adresgegevens bij afspraak.

Verbouwing tot garage

Ik zou graag een betonnen hok naast mijn huis weg doen en vervangen door metsel werk + garage poort van bestaande garage naar hier brengen, en in bestaande garage groot raam plaatsen met deur waar garage poort hing. Buitendeur van garage vervangen met nieuwe deur, en deuropening maken van huis naar voormalige garage. En mijn plat dak laten ombouwen naar puntdak voor zolder ruimte.

Waterdicht maken van veranda aan vijzen en afdichtingsrubber

Veranda 7 op 3,5 m bedekt met Polycarbonaatplaten ? Lekt op enkele plaatsen doordat vijzen en afdichtingsrubber op de balken op zijn . Job : vervangen en aankitten. Platen zijn nog goed.

Renovatie van woning

Voor de renovatie van de living dienen volgende werkzaamheden uitgevoerd te worden: 1. Afbraak & afvoer van: Schouw met open haard in facade steen Niet dragende muur snelbouw (1. 50 meter x plafond hoogte) Muurtje in facade steen (1. 50 meter x 1 meter hoogte) Gemetst TV meubel Vloer +/- 50 vierkante meter 2. Plaatsen van vloer Plaatsen vloer +/- 50 vierkante meter 3. Gyproc en pleister werken (schilder klaar afgewerkt) Gyproc wand 2. 5 a 3 meter x plafond hoogte (10 cm dikte - versterkt uitgevoerd voor ophanging wand meubel) Gyproc wand 1. 5 a 2 meter x 1 meter hoogte (10 cm dikte) Bezetten bestaande façade muur 3 meter x plafond hoogte Werken dienen uitgevoerd te worden in een doorlooptijd van maximaal 14 dagen en afgewerkt te zijn voor de zomer.

Leien dak van bestaande woning ontmossen

IK wil het leien dak van mijn woning laten ontmossen en behandelen. Het dak heeft een basis van 7 meter, met een helling van 45 graden.

Reparatie van verandadak

Herstellen van beschadigde veranda. 2 verandaplaten in polycarbonaat te vervangen. Ongeveer 4 m.

Afwerking badkamer poolhouse

Wand van 1,96m breed en standaard hoogte, waarvoor een houten badkamermeubel dient gemaakt te worden, bestaande uit: - lavabo met kastruimte onderaan (1,40m breedm diepte) - spiegelkast bovenaan - de overige 0,56m betreft een boiler die aan de muur werd bevestigd en "weggewerkt" dient te worden, zodat het lijkt alsof het meubel 1 geheel betreft (1 kastdeur van boven tot onder m.a.w. met een diepte van +/- 0,90m)

Maken van balkon

Maken van een balkon twee meter breed, 1,5 meter diep. Aanbouw aan de gevel, metalen constructie. Kozijn met deur is al aanwezig.

Architect gevraagd

Ik heb een pand aangekocht de bovenverdieping omgebouwd tot appartement is verhuurd Onderaan is nu een inkom met grote garage totale ruimte +- 100 m2. Hier wil ik een frituur uitbaten. Wie kan mij helpen om alles mee op te volgen,plannen en de nodige aanvragen. Gewenste start december 2013 januari 2014

Totaal renovatie met handelsgedeelte

Het omvat een oud gebouw waar een deel moet bij worden aangebouwd en waar alles moet aan vernieuwd worden, de binnenruimten moeten worden veranderd, de vloeren, de verwarming, het sanitair, elektriciteit is aan vernieuwing toe, dus met name een totale renovatie!De ramen zijn vernieuwd maar enkele moeten toch door een ander formaat vervangen worden!

Bezetting plafond

bezetten van twee stukken plafond 2,30X1,30 en1,30x1,30

Verbouwen kamer

Wij zouden graag een deur en raam ( 1m x 1m) vervangen door een groot schuifraam. Deze kamer is gelegen aan ons terras van ons appartement.

Zolder afwerken

Nieuwbouwappartement Zolder is reeds geisoleerd Te doen: Planche en vloerbekleding Wandbekleding met wandplanchetten Verlichtingspunten Elektriciteitspunten

Renovatie keuken

In het kader van een renovatie van de keuken, moeten de volgende werkzaamheden uitgevoerd worden: - afbreken halfhoge muur - stuk afslijpen halfhoge muur - plakken van afgeslepen muur - verleggen waterafvoer - uitbreken 10-20 tal vloertegels en dit opnieuw vloeren - verleggen van een aantal stopcontacten en schakelaars

het betreft een verbouwing van een ...

het betreft een verbouwing van een achterbouw in een oud stadshuis. in die achterbouw zou een keuken/speelruimte voor de kinderen moeten komen. de achterbouw is er nu ook reeds maar moet afgebroken worden en verhoogd. Waar nu de keuken is zou een berging moeten worden.

Het betreft een volledige verbouwing van ...

Het betreft een volledige verbouwing van de benedenverdieping. Deze bestaat momenteel uit de inkom, twee slaapkamers, een woonkamer, een keuken en een kleine badkamer. Bedoeling is om van de twee huidige slaapkamers en de huidige woonkamer één grote ruimte te maken waar de woonkamer (salon en eetkamer) zich zal bevinden met evt. bureaugedeelte. De keuken blijft op dezelfde lokatie maar dient uitgebreid te worden, evt. door een stuk van de huidige woonkamer erin te integreren. Tevens moet ergens op de benedenverdieping een wasplaats komen.

Het gaat over een aan bouw bij een ...

Het gaat over een aan bouw bij een keuken.Wij willen een prijs offerte voor het totaal(ruwbouw plus afwerking).De aan bouw is ongeveer 4m op 5m en heeft een plat dak.

DAKISOLATIE Hellend dak extra isoleren ...

DAKISOLATIE Hellend dak extra isoleren tot een R waarde van minimaal 3.Momenteel dak isolatie is isover van 6cm tussen de kepers. ongeveer 250 m²

Graag hadden wij onze badkamer groter ...

Graag hadden wij onze badkamer groter gemaakt,een dressing gemaakt en een slaapkamer die te groot is nu daar hadden we graag 2 slaapkamers van gemaakt. Er zullen dan ook nieuwe ramen moeten geplaatst worden. In de living hadden we graag de open haard vervangen door iets moderners.

Afwerking zolderkamer, afwerken tot een ...

Afwerking zolderkamer, afwerken tot een volwaardige speelkamer