Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de veranda moet groot zijn, ligt ligt ten zuiden. de keuken moet open, zijn, naar de veranda gericht. 2 toiletten. De gevel moet opnieuw worden opgebouw (omdat het zo'n oud huis is, is het niet geïsoleerd, dus kunnen we er beter een andere steen rondzetten, zodat we tevens ook kunnen kiezen waar de ramen komen.Stucadoorswerken worden uitgevoerd door mijn vriend zelf. Van verwarming ligt er nog niets en er is altijd met hout gestookt. Kelder is nog niet, maar het stuk gebouw dat we gaan afbreken gaan we onderkelderen (keuken,badkamer)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Laminaat vernieuwen

De vloer vernieuwen. We hebben waterschade geleden in een verhuurwoning. Laminaat is hierdoor opgesput. Dat wil zeggen, het verwijderen en meenemen van de oude laminaatvloer en het plaatsen van nieuwe vloer + alles van ondergrond voorbereidingen die hiervoor nodig zijn. Het gaat om de laminaat die ligt in de berging en veranda. Deze ligt waarschijnlijk op een oude tegel die ligt in zand (woning van 1948) Dus de laminaat moet best een beetje bestand zijn om op zulke ondergrond te liggen. Er is ook een grondplan bij, het gaat enkel om de vloer in de berging en veranda. +/-18m² dus. Materiaal nog niet aangekocht. Contact mogelijk vanaf 18 september.

Architect: aanbouw en verbouw

Architect: voor landelijke open keuken te creëren en die ideeën kan aanbrengen. Graag had ik een aanbouw laten plaatsen (al dan niet een veranda) om mijn keuken uit te breiden en zo een open keuken met living te creëren. Hiervoor moet een verbouwvergunning aangevraagd worden.

Timmerwerk van binnenkant veranda afwerken

De veranda moet worden omgebouwd tot extra leefruimte. Buitenzijde is reeds betimmerd. Binnenzijde moet worden betimmerd en afgewerkt. (schrootjes of gyproc al naar gelang de beste oplossing). Binnenzijde is beplakt met isolatie.

Dak van veranda vervangen

Het polycarbonaatdak van de veranda moet worden vervangen. Door leeftijd van het dak en inwerking van de elementen zijn de platen beschadigd en lekt het nu binnen. Vloeroppervlak is 4x6 meter. Nieuwe dakbedekking hoeft geen polycarbonaat te zijn, mag gerust iets ander / beter zijn.

Vervangen van polycarbonaatpanelen van veranda type zonneranda

Ten gevolge van hagelinslag moet het volledige dak (40 m2) vervangen worden. Vervangen dan polycarbonaatpanelen van veranda type zonneranda met openschuivend.

Veranda uitbouwen

Onze huidige veranda mag vergroot worden, zit tussen twee andere muren dus wat effectief nodig zal zijn is het bezetten van de binnenmuren, plaatsten van versteviging voor de nieuwe dakconstructie. Naar buiten toe mag aan de zijkanten een deel muur,zijn de rest glazen deur. Het dak willen we met lichtkoepels. De omvang van de nieuwe veranda zal ongeveer 7 op 8 meter worden. Er moet ook een deur weggehaald worden, het deurgat mag gedicht worden.

Aanbouwen van nieuwe veranda

Wij willen een nieuwe veranda laten zetten. De plaats, binnenruimte dient afgebroken te worden Binnen gemeten maten zijn 2. 14 lengte 3. 04 breedte Moet gesloten zijn in verband met de buren naast/achter ons. Eventueel met een dak dat open/dicht kan??

Nieuwe radiator te plaatsen en tweede radiator aan te sluiten

In veranda moet een nieuwe radiator komen. Deze radiator dient ook nog te worden aangekocht. Tevens nieuwe radiator aansluiten op het circuit van de living.

Partners

Partners van Casius