Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de veranda moet groot zijn, ligt ligt ten zuiden. de keuken moet open, zijn, naar de veranda gericht. 2 toiletten. De gevel moet opnieuw worden opgebouw (omdat het zo'n oud huis is, is het niet geïsoleerd, dus kunnen we er beter een andere steen rondzetten, zodat we tevens ook kunnen kiezen waar de ramen komen.Stucadoorswerken worden uitgevoerd door mijn vriend zelf. Van verwarming ligt er nog niets en er is altijd met hout gestookt. Kelder is nog niet, maar het stuk gebouw dat we gaan afbreken gaan we onderkelderen (keuken,badkamer)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Vervangen van polycarbonaat platen

Ik wil het dak van mijn veranda vernieuwen in polycarbonaten platen van 32 cm of iets minder. Men moet eerst de oude verwijderen en hierna dus vervangen met nieuwe zonnewerende en isolerende platen. Het gaat om een veranda van 3,5 x 4 meter.

Verwarming plaatsen in veranda

We zijn een veranda aan het bouwen en willen er verwarming in. We hebben cv op aardgas, dus wellicht de leidingen door te trekken. Binnen een tweetal maanden moet de veranda klaar zijn.

Enkel glas vervangen voor dubbel in veranda

Ik wil graag het enkel glas vervangen voor dubbel in onze veranda. Ook wil ik de pvc platen op het dak door glas laten vervangen. Ik schat dat het in totaal om zo een 30 m² dubbel glas zal gaan dat men moet plaatsen.

Veranda verwijderen een aanbouw plaatsen

Wij willen graag onze veranda laten verwijderen en een aanbouw zetten in de plek voor onze bestaande woning. Het gaat om een vervanging van de huidige veranda en vergroting van de bestaande leefruimte. De afwerking willen we graag met een plat dak, veel glas en een deel dat men ook moet metselen. Het gaat om een aanbouw van zo een 8 x 6 meter.

Tekeningen aanbouw

Wij willen graag een ontwerp laten maken voor een aanbouw van onze bestaande woning. Het gaat om een vervanging van de huidige veranda en vergroting van de bestaande leefruimte. De veranda zou moeten worden afgebroken en een deel bijbouwen in de plaats, ongeveer 8 x 6 meter moet de aanbouw zijn. Op vlak van afwerking hebben we graag veel glas, een plat dak en een stuk om te metselen ook.

Airco plaatsen

Er moet een airco geplaatst worden in de living. Oud huis met living-keuken is één stuk. Daar wensen we een airco. Dit kan aan de muur van de keuken, er is naast de keuken een veranda aan. Graag een Daikine (warm - koud).

Dak met koepel van veranda renoveren

Ons plafond in de veranda is ingezakt door de storm. Plafond bestaat uit gyproc platen met een koepel en houten balken. Waarschijnlijk moet gans het plafond worden vernieuwd. Rond 50 m². De koepel is een standaard.

Herstellen dak varanda en sierschouwen

Bij een recente storm werd een polycarbonaat plaat van de veranda doorboord door een vallende dakpan. De plaat moet worden vervangen, deze plaat is ongeveer 3 m op 1.50 m. Hiernaast zouden ook 2 sierschouwen moeten worden hersteld, de afdekking moet opnieuw worden gedaan.

Partners

Partners van Casius