Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de veranda moet groot zijn, ligt ligt ten zuiden. de keuken moet open, zijn, naar de veranda gericht. 2 toiletten. De gevel moet opnieuw worden opgebouw (omdat het zo'n oud huis is, is het niet geïsoleerd, dus kunnen we er beter een andere steen rondzetten, zodat we tevens ook kunnen kiezen waar de ramen komen.Stucadoorswerken worden uitgevoerd door mijn vriend zelf. Van verwarming ligt er nog niets en er is altijd met hout gestookt. Kelder is nog niet, maar het stuk gebouw dat we gaan afbreken gaan we onderkelderen (keuken,badkamer)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Vervangen van één polycarbonaatplaat op veranda

Één plaat op de veranda is stuk en moet vervangen worden afmeting 105 cm op 340 cm

Polychape leggen voor terras of veranda

Polychape voor buitengebruik leggen. Soort veranda of terras moet hier bovenop komen.

Keuken en veranda verbouwen

We hebben pas een huis gekocht (bouwjaar 1976) waarvan we eventueel de veranda (13m²) willen omvormen om als één ruimte toe te voegen in de keuken (16,5m²). Dit wil zeggen dat we één oorspronkelijke buitenmuur van de keuken willen openbreken en de nu glazen randen van de veranda willen vervangen door volwaardige muren. Daarboven zou dan een plat dak komen wat de volledige ruimte van 29,5m² moet bedekken. De veranda bevindt zich in een hoek tussen de living en de keuken waar vermoedelijk geen fundering onder is.

Reparatie van lek van verandadak

Veranda staat 4 jaar. Plaatser is failliet. Er is een lek waar het verandadak op de muur aansluit. Hierdoor komt de bezetting binnen in de veranda los. Afdichting moet worden nagekeken en gerepareerd.

Steunmuur weghalen

Wij willen onze keuken uitbreiden door veranda erbij te nemen daar moet een steunmuur worden weggehaald /bestaande schouw. Vloer veranda ligt 12 cm dieper of keuken en verluchting rooster ligt erin van de kelder.

Verrotte balk boven raamkozijn vervangen

Verrotte balk boven raamkozijn moet vervangen worden. Rollaag stenen zitten al los. Er moeten een steiger gebouwd worden voor de werkzaamheden. Eikenbalk op maat is aanwezig stenen zijn aanwezig. Het is boven een veranda de platen kunnen verschoven worden. Materiaal reeds aangekocht.

Architect nodig voor plaatsen veranda

Binnenkort zal er een veranda van +/- 20 m² worden aangebouwd, grenzend aan de living en keuken. Volgens Stedebouw Lier is een "melding" niet voldoende, maar is de medewerking van een architect vereist en moet de aanvraag worden opgemaakt volgens een uitgebreide dossiersamenstelling.

Heraanleg tuin en vernieuwen van de veranda

Onze woning ligt lager dan de tuin, waardoor het niet mogelijk is naar buiten te kijken. Er staat ook een aanbouw in hout met een dak van asbest dat verwijderd zou moeten worden. We zouden graag een deel van de tuin uitgraven en eventueel een nieuwe veranda plaatsen zodat de overgang met de tuin meer geleidelijk verloopt. Het gras zou ook vlak moeten gemaakt worden en er moet een taxusboom verwijderd worden.

Partners

Partners van Casius