Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de veranda moet groot zijn, ligt ligt ten zuiden. de keuken moet open, zijn, naar de veranda gericht. 2 toiletten. De gevel moet opnieuw worden opgebouw (omdat het zo'n oud huis is, is het niet geïsoleerd, dus kunnen we er beter een andere steen rondzetten, zodat we tevens ook kunnen kiezen waar de ramen komen.Stucadoorswerken worden uitgevoerd door mijn vriend zelf. Van verwarming ligt er nog niets en er is altijd met hout gestookt. Kelder is nog niet, maar het stuk gebouw dat we gaan afbreken gaan we onderkelderen (keuken,badkamer)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Schoorsteen laten afbreken en dichtmaken dak

Ongebruikte schouw steekt ongeveer 1 meter uit schuin dak, het dak start op ongeveer 6 meter hoogte en is met 45 graden helling, de nok is ongeveer 10 meter hoog. Leien dak moet doorgetrokken worden na weghalen van de schouw. Onder het dak moet de schouw blijven staan, enkel het buitengedeelte moet weg. 1 wand van de schouw heeft een nieuwe bepleistering nodig. De afbraak moet zorgvuldig gebeuren zodat stenen niet naar beneden kunnen vallen op het platte dak van de veranda. Oorspronkelijke leien heb ik nog op voorraad (recuperatie na inbouw van Velux ramen).

Vervanging binnendeur + nieuwe deur plaatsen

Ik wil graag mijn keukendeur die naar de veranda leidt vervangen, ze is in meranti en bevat een stuk glas inzet midden dat ik graag wil behouden voor de lichtinval. Er moet ook een nieuwe deur geplaatst worden aan het toilet in dezelfde houtsoort.

Totaalrenovatie

Ik woon in een bel etage met op mijn woonverdiep een kleine veranda die dringend moet geïsoleerd worden. Dwz trap weg ; een nieuw dak (golfplaten verwijderen) en een nieuw raam met dubbel glas.

Bouwen terras bel etage met trap tuin

Wij zoeken een vakman voor een terras met trap naar de tuin aan de achterkant van onze bel etage boven een veranda in polycarbonaat. Ons huis is 6 meter breed en de veranda heeft een diepte van ongeveer 2 meter. Het terras moet geen 6 meter breed worden want we zijn op zoek naar een zo goedkoop mogelijke oplossing.

Ondergrond veranda

Voor veranda 27m² hebben we nodig : . Betonnen dek met materiaal zoals de beton ,ijzeren netten ,bouwfolie tegen vocht, afstandhouders en een betonpomp moet over het huis gepompt worden. Plus plaatsen van blauwen steen van 3. 11 m op 6. 69m op nog eens 3. 11 met blauwen steen erbij.

Renovatie met aanbouw

Graag had ik een vakman voor een uitbreiding van een bestaand huis (rijhuis) op de gelijkvloers. De extra aanbouw zou zo'n 3 op 5m zijn. Voor het oude gedeelte van de woning zou het plat dak ook mee onder handen moeten genomen worden dit is zo'n 8 op 5m. Hier zou voor wat meer lichtinval moeten gezorgd worden. Voor het nieuwe gedeelte zou dit deels veranda met schuifdeur moeten worden. Ik denk dat dit best ook nog eens ter plaatse zelf moet worden bekeken voor een juiste offerte.

Herstellen dak veranda

Ons dak van de veranda is aan vernieuwing toe. Graag hadden wij van jullie een prijsofferte ontvangen voor het plaatsen van een nieuw dak. In bijlage vindt u een foto met de afmetingen. De platen moeten doorschijnend zijn. Dak van Polycarbonaatplaten moet vernieuwd worden vanwege kleine gaatjes erin.

Lekkage verandadak

Bij een gedeelte van onze veranda hebben wij lekkage. Het water loopt zowel buiten als binnen langs de ramen. Tevens, veronderstellen wij, moet de silicone-afdichting van de gehele veranda worden vernieuwd. Plaatsing veranda was in 2006.

Partners

Partners van Casius