Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de veranda moet groot zijn, ligt ligt ten zuiden. de keuken moet open, zijn, naar de veranda gericht. 2 toiletten. De gevel moet opnieuw worden opgebouw (omdat het zo'n oud huis is, is het niet geïsoleerd, dus kunnen we er beter een andere steen rondzetten, zodat we tevens ook kunnen kiezen waar de ramen komen.Stucadoorswerken worden uitgevoerd door mijn vriend zelf. Van verwarming ligt er nog niets en er is altijd met hout gestookt. Kelder is nog niet, maar het stuk gebouw dat we gaan afbreken gaan we onderkelderen (keuken,badkamer)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Kuisen dak veranda

Wij hebben aan de living een veranda die we wel zelf schoonmaken behalve het dak omdat we hier niet bij kunnen. 1 Keer per jaar moet dit toch wel gekuist worden oa omwille van mos. Het gaat om ca. 6 m² deel van de living en ca. 6 m² open veranda. Dus we zijn op zoek die de veranda dak wil komen kuisen. Dak bestaat uit harde plastiek.

Binnenraam herstellen

Er moet een raam in de living hersteld worden, een raam dat een buffer is tussen de living en de veranda

Dak veranda reinigen

Wij hebben aan de living een veranda die we wel zelf schoonmaken behalve het dak omdat we hier niet bij kunnen. 1 Keer per jaar moet dit toch wel gekuisd worden oa omwille van mos. Het gaat om ca. 8 m² deel van de living en ca. 12 m² open veranda . Dus we zijn op zoek naar iemand die 1 maal per jaar het glazen dak wil komen kuisen.

Aluminium raam vervangen door één in pvc

Wij willen onze badkamer renoveren. Alvorens hiermee te starten moet er een nieuw raam geplaatst worden in de badkamer. Oud aluminium raam moet vervangen worden door een pvc raam. Veranda is recentelijk vernieuwd, we wensen dit soort materiaal opnieuw te gebruiken.

Glazen veranda dak herstellen

De stormschade aan de veranda herstellen, de kader moet ervan af genomen worden , en hersteld worden. Er is een venster stuk , daar moet een nieuwe inkomen. Het is gebarsten aan de binnenzijde. Ter plaatse komen kijken.

Weghalen van buiten gebruik gestelde regenpijp + deksel plaatsen op vrijgekomen holte in de vloer

In de veranda werd onlangs een loden regenpijp buiten gebruik gesteld. De oude regenpijp moet van de muur gehaald worden. De vrijgekomen holte in de vloer moet uitgekapt worden en er moet een deksel op komen in de plaats. Links van de regenpijp bevindt zich reeds een afvoerputje met een oud deksel. Dit deksel mag vervangen worden, zodat er 2 dezelfde deksels naast elkaar liggen. Zie foto's ter verduidelijking. Graag zo snel mogelijk, want wij willen graag gauw van start kunnen gaan met het herschilderen van de muren in de veranda. Maar dit is niet mogelijk zolang deze regenpijp niet weggehaald is.

Huis renoveren

Bouwjaar: 1970 Grondoppervlakte 111 vierkante meter Bewoonbare oppervlakte 100 vierkante meter Huidige aantal slaapkamers: 3 ; we willen er 4 slaapkamers van maken verwarming: Kachels op gas ; we willen centrale verwarming voor het hele huis beglazing: niet te renoveren Dak is al vernieuwd Doel verbouwing: Badkamer wordt verplaatst van het gelijkvloers naar de 1ste verdieping. Waardoor de ruimte van de keuken en living groter wordt. Keuken + living volledig te vernieuwen + aanleg tegels. Veranda moet verder worden afgewerkt. Zolder wordt opgesplitst naar 2 ruimtes + plaatsing van 2 nieuwe trappen. Plaatsen van centrale verwarming. Staat Elektriciteit nog onbekend

Veranda renoveren

Gemetste veranda met vergunning. Volledige renovatie van het dak. Niet lichtdoorlatend en geen koepels. Geïsoleerde platen met bijbehorende afvoeren en goten. Houten constructie moet stevig genoeg zijn om er later zonnepanelen bovenop te zetten. Beschermen van de houten balken tegen aflopend of druipend vocht. Het dak is ongeveer 22m²

Partners

Partners van Casius