Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de veranda moet groot zijn, ligt ligt ten zuiden. de keuken moet open, zijn, naar de veranda gericht. 2 toiletten. De gevel moet opnieuw worden opgebouw (omdat het zo'n oud huis is, is het niet geïsoleerd, dus kunnen we er beter een andere steen rondzetten, zodat we tevens ook kunnen kiezen waar de ramen komen.Stucadoorswerken worden uitgevoerd door mijn vriend zelf. Van verwarming ligt er nog niets en er is altijd met hout gestookt. Kelder is nog niet, maar het stuk gebouw dat we gaan afbreken gaan we onderkelderen (keuken,badkamer)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Dak van veranda vernieuwen

Het huidig dak van de veranda moet afgebroken worden en moet opnieuw geplaatst worden. Breedte veranda ongeveer 5 meter, lengte van te leggen platen ongeveer een meter of 3. Moet geïnstalleerd worden tegen het huis en rust op 3 bestaande en te behouden glazen deuren. Ik vraag dus geen perfectie, geen onnodig dure materialen, enkel degelijk werk voor het plaatsen van dat nieuwe, waterdichte dak.

Houtrot in kozijnen van de veranda behandelen

In een aantal kozijnen van de veranda zit houtrot. Hout moet vervangen of hersteld worden.

Totale tuinrenovatie uitvoeren

Wegens aankoop van een aanpalend onroerend goed +/- 750 m² zijn we op zoek naar een tuinaannemer die beide tuinen wil aanleggen/renoveren, en dit helemaal vanaf nul. In de opdracht zit vervat: - afbraak duiventil - afbraak veranda - afbraak klinkerterras - aanleggen integrale tuin, gazon,... - aanleggen nieuw terras - aanleg oprit (waterdoorlaatbare tegels) - onderhoud vijver - snoeien haag en bomen - plaatsen betonafsluiting Wij zoeken iemand die al deze opdrachten aankan, eventueel in onderaanneming. Het moet gaan om iemand die mee kan nadenken over het concept en ons kan adviseren hoe onze ideale tuin er zou moeten uitzien. De aannemer zorgt ook voor alle materialen en voor de afvoer van afbraakmaterialen. Periode: bomen en vijver zo snel mogelijk

Architect nodig om plannen te maken

Graag willen wij onze woning die wij 3 jaar geleden gekocht hebben verbouwen. Een bijbouw en enkele veranderingen aan de structuur: muur naar keuken en veranda openbreken zodat onze leefruimte groter wordt en er een open keuken wordt gecreëerd (dit zijn 2 steunmuren). De bestaande veranda is verouderd. Deze willen we graag afbreken en een nieuwe bijbouw/veranda zetten. Graag willen we jullie mogelijkheden horen. Op de eerste verdieping moet er nog een trap en verwarming naar de zolderkamer komen. Van onze vrijstaande garage willen we eventueel nog een loungeruimte maken. Het terras dat aan onze veranda aansluit zouden we ook opnieuw willen aanleggen/ uitbreiden (betonnen L-profielen plaatsen).

Beton gieten voor tuinhuis

Voor nieuw tuinhuis moet ik nog betonnen vloerplaat gieten van 4,20 x 3,20 m en 12 cm dik. Kader en folie liggen klaar. Nog betonijzers en beton heb ik nodig. Ook moet nog van een bestaande vloerplaat 30 cm afgeslepen/ afgekapt worden over 12 m en moet fundering gestoken worden voor nieuwe veranda.

Herstellen houtrot veranda

Enkele houten oversteken van onze veranda hebben zwaar te leiden van houtrot. Blijkbaar lekt de goot op meerdere plekken en net aan de houten balken. Dus 2 problemen/vragen: - kunnen de balken nog gerepareerd worden? - Indien positief, moet de goot vervangen worden door een goot zonder naden?

Herstellen veranda dak, muur en plafond

Door rondvliegende stenen in een storm zijn er gaten in de pvc dakplaten van onze veranda die moeten dus vervangen worden, het gaat over 4 platen van zo'n 2,50 M, door wateroverlast tijdens diezelfde storm is het plafond in de keuken aan het verzakken, dus er moet een nieuw plafond in en de muur moet opnieuw afgewerkt worden. Ter plaatste komen kijken.

Laminaat vernieuwen

De vloer vernieuwen. We hebben waterschade geleden in een verhuurwoning. Laminaat is hierdoor opgesput. Dat wil zeggen, het verwijderen en meenemen van de oude laminaatvloer en het plaatsen van nieuwe vloer + alles van ondergrond voorbereidingen die hiervoor nodig zijn. Het gaat om de laminaat die ligt in de berging en veranda. Deze ligt waarschijnlijk op een oude tegel die ligt in zand (woning van 1948) Dus de laminaat moet best een beetje bestand zijn om op zulke ondergrond te liggen. Er is ook een grondplan bij, het gaat enkel om de vloer in de berging en veranda. +/-18m² dus. Materiaal nog niet aangekocht. Contact mogelijk vanaf 18 september.

Partners

Partners van Casius