Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de veranda moet groot zijn, ligt ligt ten zuiden. de keuken moet open, zijn, naar de veranda gericht. 2 toiletten. De gevel moet opnieuw worden opgebouw (omdat het zo'n oud huis is, is het niet geïsoleerd, dus kunnen we er beter een andere steen rondzetten, zodat we tevens ook kunnen kiezen waar de ramen komen.Stucadoorswerken worden uitgevoerd door mijn vriend zelf. Van verwarming ligt er nog niets en er is altijd met hout gestookt. Kelder is nog niet, maar het stuk gebouw dat we gaan afbreken gaan we onderkelderen (keuken,badkamer)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Reparatie van lek van verandadak

Veranda staat 4 jaar. Plaatser is failliet. Er is een lek waar het verandadak op de muur aansluit. Hierdoor komt de bezetting binnen in de veranda los. Afdichting moet worden nagekeken en gerepareerd.

Steunmuur weghalen

Wij willen onze keuken uitbreiden door veranda erbij te nemen daar moet een steunmuur worden weggehaald /bestaande schouw. Vloer veranda ligt 12 cm dieper of keuken en verluchting rooster ligt erin van de kelder.

Verrotte balk boven raamkozijn vervangen

Verrotte balk boven raamkozijn moet vervangen worden. Rollaag stenen zitten al los. Er moeten een steiger gebouwd worden voor de werkzaamheden. Eikenbalk op maat is aanwezig stenen zijn aanwezig. Het is boven een veranda de platen kunnen verschoven worden. Materiaal reeds aangekocht.

Architect nodig voor plaatsen veranda

Binnenkort zal er een veranda van +/- 20 m² worden aangebouwd, grenzend aan de living en keuken. Volgens Stedebouw Lier is een "melding" niet voldoende, maar is de medewerking van een architect vereist en moet de aanvraag worden opgemaakt volgens een uitgebreide dossiersamenstelling.

Heraanleg tuin en vernieuwen van de veranda

Onze woning ligt lager dan de tuin, waardoor het niet mogelijk is naar buiten te kijken. Er staat ook een aanbouw in hout met een dak van asbest dat verwijderd zou moeten worden. We zouden graag een deel van de tuin uitgraven en eventueel een nieuwe veranda plaatsen zodat de overgang met de tuin meer geleidelijk verloopt. Het gras zou ook vlak moeten gemaakt worden en er moet een taxusboom verwijderd worden.

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Bestaande veranda waarvan het dak vernieuwd moet worden, eventueel ombouwen tot dak met lichtstraat

Terras afbreken en heraanleggen

Momenteel is het terras in onze tuin eerder een "doe-het-zelf"-terras van de vorige eigenaar. Begint het stilaan te begeven. We zouden het graag volledig laten afbreken en professioneel laten aanleggen. Staat nu op een verhoog (op blokken) maar dat hoeft niet per se voor ons (zal afhangen van het advies dat we krijgen). Het kan dus zijn, afhankelijk van het advies, dat het terrain dus een beetje genivelleerd moet worden. Er moet ook een kleine trap (3 treden) gemaakt worden tussen de veranda en het terras, in hetzelfde materiaal als het nieuwe terras.

Scheur in binnenmuur herstellen

Door verbouwingswerken in de buurt is mijn muur gescheurd van beneden naar onder. Het is binnenmuur in de veranda. Eerst moet ik een bestek laten maken voor de verzekering alvorens ik het kan laten herstellen.

Partners

Partners van Casius