Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de veranda moet groot zijn, ligt ligt ten zuiden. de keuken moet open, zijn, naar de veranda gericht. 2 toiletten. De gevel moet opnieuw worden opgebouw (omdat het zo'n oud huis is, is het niet geïsoleerd, dus kunnen we er beter een andere steen rondzetten, zodat we tevens ook kunnen kiezen waar de ramen komen.Stucadoorswerken worden uitgevoerd door mijn vriend zelf. Van verwarming ligt er nog niets en er is altijd met hout gestookt. Kelder is nog niet, maar het stuk gebouw dat we gaan afbreken gaan we onderkelderen (keuken,badkamer)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Scheur in binnenmuur herstellen

Door verbouwingswerken in de buurt is mijn muur gescheurd van beneden naar onder. Het is binnenmuur in de veranda. Eerst moet ik een bestek laten maken voor de verzekering alvorens ik het kan laten herstellen.

Terras vernieuwen

We willen ons terras vernieuwen. Er is nu een terras met houten planken, die krom getrokken zijn. Het terras sluit aan op de achtergevel (een veranda) en is 2 trapjes hoger dan de tuin. Er moet aansluitend dus ook een trap worden gemaakt van 2 treden (deze is nu telkens 2 planken breed, over bijna de hele breedte van het terras). Ik denk dat ook het onderliggende geraamte moet opgeknapt worden, voor een stevige basis.

Oude veranda vernieuwen

Graag i.p.v. schuifraam, dubbele houten deur. Koepeltje moet ook vervangen worden. En eventueel de tussendeur naar de keuken ook veranderen in een houten dubbele deur. Veranda is ongeveer 3 op 3,5 meter.

Terras aanleggen in betonklinkers

Aanleg terras in betonklinkers naast veranda. Grondwerken en afvoer grond te voorzien (6mx3m) en bestaande terras in vloer openbreken (4mx0,75m). Boordstenen in totaal 12 m. Betonklinkers worden zelf aangekocht. Er is een poort (90cm breedte) voor doorgang naar de tuin. Het moet nog uitgegraven worden , en stabilise gelegd worden.

Schoorsteen laten afbreken en dichtmaken dak

Ongebruikte schouw steekt ongeveer 1 meter uit schuin dak, het dak start op ongeveer 6 meter hoogte en is met 45 graden helling, de nok is ongeveer 10 meter hoog. Leien dak moet doorgetrokken worden na weghalen van de schouw. Onder het dak moet de schouw blijven staan, enkel het buitengedeelte moet weg. 1 wand van de schouw heeft een nieuwe bepleistering nodig. De afbraak moet zorgvuldig gebeuren zodat stenen niet naar beneden kunnen vallen op het platte dak van de veranda. Oorspronkelijke leien heb ik nog op voorraad (recuperatie na inbouw van Velux ramen).

Vervanging binnendeur + nieuwe deur plaatsen

Ik wil graag mijn keukendeur die naar de veranda leidt vervangen, ze is in meranti en bevat een stuk glas inzet midden dat ik graag wil behouden voor de lichtinval. Er moet ook een nieuwe deur geplaatst worden aan het toilet in dezelfde houtsoort.

Totaalrenovatie

Ik woon in een bel etage met op mijn woonverdiep een kleine veranda die dringend moet geïsoleerd worden. Dwz trap weg ; een nieuw dak (golfplaten verwijderen) en een nieuw raam met dubbel glas.

Bouwen terras bel etage met trap tuin

Wij zoeken een vakman voor een terras met trap naar de tuin aan de achterkant van onze bel etage boven een veranda in polycarbonaat. Ons huis is 6 meter breed en de veranda heeft een diepte van ongeveer 2 meter. Het terras moet geen 6 meter breed worden want we zijn op zoek naar een zo goedkoop mogelijke oplossing.

Partners

Partners van Casius