Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de veranda moet groot zijn, ligt ligt ten zuiden. de keuken moet open, zijn, naar de veranda gericht. 2 toiletten. De gevel moet opnieuw worden opgebouw (omdat het zo'n oud huis is, is het niet geïsoleerd, dus kunnen we er beter een andere steen rondzetten, zodat we tevens ook kunnen kiezen waar de ramen komen.Stucadoorswerken worden uitgevoerd door mijn vriend zelf. Van verwarming ligt er nog niets en er is altijd met hout gestookt. Kelder is nog niet, maar het stuk gebouw dat we gaan afbreken gaan we onderkelderen (keuken,badkamer)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Veranda raam vervangen

Het raam in onze veranda (70 x 200 ongeveer bxh) vertoont een barst en moet dus vervangen worden. Is reeds dubbel glas in pvc frame. Enkel de binnenruit van het dubbelglas is gebarsten.

Scheidingsmuren opmetsen voor plaatsing veranda

Ik wil stenen vloer rond tuinhuis voor zo een oppervlakte van 10 m² met blauwe steen tegels laten bezetten. Ook moet men een scheidingsmuur opmetselen. Men moet ook beton of stabilisé plaatsen voor oppervlakte waar later terras moet komen.

Rolluiklint vervangen op verdieping

Rolluiklint is stuk en rol is naar beneden . Het probleem is dat er onder die venster vd slaapkamer een veranda staat en dat er er balk of zo op het dat moet komen en vandaar een laddertje plaatsen om zo bij de rolluik te geraken.

Draagmuur verwijderen en poetrellen plaatsen

Ik wil graag tussen mijn living en keuken en draagmuur van 40 breed weg doen. Er moeten 2 poetrellen naast elkaar geplaatst worden. En in muur veranda en keuken muur moet ook poutrelle worden gezet maar de in niet dragend. Poetrellen kunnen aangekocht worden door mij zelf.

Melding verbouwing

Wij willen van onze bestaande keuken en veranda een leefkeuken maken en hebben enkel voor de gemeente een melding nodig met architect. De werken zouden begin volgende maand al starten dus moet snel gaan.

Verbouwing van bijgebouw

Verbouwingswerken bijgebouw bestaande muren kunnen behouden blijven. Momenteel keuken met naastliggende veranda die een geheel dient te worden. Een achterliggende kleine badkamer. Beerput ligt wel ook in veranda en een waterput die eventueel kan gebruikt worden. Voor toilet. Momenteel niet gebruikt. Er moet een nieuw plat dak op met koepel voor lichtinval en een glazen achterdeur. De achterbouw is ongeveer 45m². We willen de verbouwing nog uitvoeren maar wel met de bedoeling te verkopen. Dus binnen een haalbaar budget. Er zou ook centrale verwarming moeten gelegd worden. Nu verwarming met gasconvectors in living en keuken.

Ramen vervangen door schuifraam

Er zouden 2 ramen moeten vervangen worden door een schuifraam. raam 1 heeft de maten B 2m H 2m25 met het vast deel links van binnen uitgezien. raam 2 heeft de maten B 1m45 H 1m45 met het vast deel rechts van binnen uitgezien. Er moet geen rekening gehouden worden met veiligheid aangezien de ramen uitgeven in een afgesloten veranda en niet buiten. Schuifraam van hout.

Vervangen van polycarbonaat platen

Ik wil het dak van mijn veranda vernieuwen in polycarbonaten platen van 32 cm of iets minder. Men moet eerst de oude verwijderen en hierna dus vervangen met nieuwe zonnewerende en isolerende platen. Het gaat om een veranda van 3,5 x 4 meter.

Partners

Partners van Casius