Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

de veranda moet groot zijn, ligt ligt ten zuiden. de keuken moet open, zijn, naar de veranda gericht. 2 toiletten. De gevel moet opnieuw worden opgebouw (omdat het zo'n oud huis is, is het niet geïsoleerd, dus kunnen we er beter een andere steen rondzetten, zodat we tevens ook kunnen kiezen waar de ramen komen.Stucadoorswerken worden uitgevoerd door mijn vriend zelf. Van verwarming ligt er nog niets en er is altijd met hout gestookt. Kelder is nog niet, maar het stuk gebouw dat we gaan afbreken gaan we onderkelderen (keuken,badkamer)
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Bouwen terras bel etage met trap tuin

Wij zoeken een vakman voor een terras met trap naar de tuin aan de achterkant van onze bel etage boven een veranda in polycarbonaat. Ons huis is 6 meter breed en de veranda heeft een diepte van ongeveer 2 meter. Het terras moet geen 6 meter breed worden want we zijn op zoek naar een zo goedkoop mogelijke oplossing.

Ondergrond veranda

Voor veranda 27m² hebben we nodig : . Betonnen dek met materiaal zoals de beton ,ijzeren netten ,bouwfolie tegen vocht, afstandhouders en een betonpomp moet over het huis gepompt worden. Plus plaatsen van blauwen steen van 3. 11 m op 6. 69m op nog eens 3. 11 met blauwen steen erbij.

Renovatie met aanbouw

Graag had ik een vakman voor een uitbreiding van een bestaand huis (rijhuis) op de gelijkvloers. De extra aanbouw zou zo'n 3 op 5m zijn. Voor het oude gedeelte van de woning zou het plat dak ook mee onder handen moeten genomen worden dit is zo'n 8 op 5m. Hier zou voor wat meer lichtinval moeten gezorgd worden. Voor het nieuwe gedeelte zou dit deels veranda met schuifdeur moeten worden. Ik denk dat dit best ook nog eens ter plaatse zelf moet worden bekeken voor een juiste offerte.

Herstellen dak veranda

Ons dak van de veranda is aan vernieuwing toe. Graag hadden wij van jullie een prijsofferte ontvangen voor het plaatsen van een nieuw dak. In bijlage vindt u een foto met de afmetingen. De platen moeten doorschijnend zijn. Dak van Polycarbonaatplaten moet vernieuwd worden vanwege kleine gaatjes erin.

Lekkage verandadak

Bij een gedeelte van onze veranda hebben wij lekkage. Het water loopt zowel buiten als binnen langs de ramen. Tevens, veronderstellen wij, moet de silicone-afdichting van de gehele veranda worden vernieuwd. Plaatsing veranda was in 2006.

Herstellen dak veranda

Het dak van mijn veranda is beschadigd en moet hersteld worden. Dak bestaat uit polycarbonaat-platen; 4 platen te vervangen.

Veranda vervangen door aanbouw

Gemetselde aanbouw met veel glas. Veranda is aan vervanging toe Moet een aanbouw zijn kleiner dan 18 m².

Verbouwen huis

Ik wil mijn huis verbouwen. Nu is er een kleine veranda (+- 12 m² ) aangebouwd die wil ik verwijderen om één geheel te hebben. Op dit moment zijn er 2 schuiframen uiteindelijk is er maar 1 meer nodig. De veranda is lager gelegen. Het plat dak boven keuken en living moet ook vernieuwd worden dus kan in zijn geheel gemaakt worden. Kijken wat er nog moet gebeuren.

Partners

Partners van Casius