Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Herenthout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Herenthout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Herenthout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw renovatie in Herenthout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Herenthout:

Woning verbouwen

Over de volledige beneden verdieping bestaande vloer uitbreken. Woning uitgraven(zavel) en nieuwe beton, chape en vloer plaatsen. Volledige badkamerrenovatie, verplaatsen van 3 radiatoren. vloer en ondergrond uitbreken en terug beton, chape en vloer 70m² dat uitgegraven moet worden.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Draagmuurtje uitbreken van 1.60m en poutrel plaatsen.

Steken van poutrel in draagmuur

Voor onze woning te Herenthout zouden we in onze voorgevel een poutrel van +/- 5,5m willen steken. In bijlage kan u de aantekeningen van onze stabiliteitsingenieur terugvinden.

Houten aanbouw

Houten aanbouw met veel glas bouwen.

Afwerken achterbouw

Volledige afwerking van achterbouw (staat nu in ruwbouw) - Dak - Gevelbekleding (sidings) en schilderen - Ramen plaatsen - Dakgoten plaatsen

Kleine verbouwing

Ik wil een gang terug laten open maken. Momenteel is er een WC gemaakt en ik wil die laten weg doen. Moeilijk te beschrijven, maar niet zo moeilijk te verwezenlijken, ik zoek eigenlijk een goede man die kleine verbouwingswerken wil doen. Ben niet de ganse dag thuis, 's avonds het best te bereiken, gewoonlijk vanaf 17. 00u

Voorbereidende werken alvorens keuken te plaatsen

Begin maart wordt onze nieuwe keuken geplaatst,daarvoor zouden er nog enkele voorbereidende werken moeten uitgevoerd worden,nl waterleiding verlengen alsook elektriciteit. Vermits er ook gevloerd wordt op originele vloer zouden er ook nog stukken van de deuren moeten gedaan worden.

Verbouwing van woning

Afbraak achterbouw, metselwerk muur en gevel voor schuifraam, dak erop. Vloeren, bezetten en loodgieterij

Weghalen van binnendeur

Weghalen van binnendeur :verwijderen binnendeur,dichtmaken+pleisteren van muur waar deur zat.

Uitbreken 2 muurtjes (0,5 m²) en keukenraam + bepleisteren

Vergroten van opening doorgang tussen living en veranda door uitbreken van 2 muurtjes van elk ongeveer 0,5 m². Nu staat hiertussen een glazen deur en 2 zijramen bovenop de muurtjes. De zijramen zijn even hoog als de opening van de deur. Deze muurtjes moeten eruit en dienen met gyproc/bepleisteren te worden afgewerkt. Ook in de keuken gaat het raam (1,5 m x 1,5 m) eruit en dient de opening te worden bijgewerkt met gyproc/bepleistering. Voor de aanbouw van de veranda waren de deur evenals het keukenraam buitendeur en raam. Graag prijsindicaties,geschatte werktijd en start aanvang werken. Bij voorkeur contact per mail.