Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Herselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Herselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Herselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw aan-, uit en opbouw in Herselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Herselt:

Venster doortrekken tot op de grond

Ik wil graag een bestaand venster van +- 230cm breed tot op de grond laten komen. De voorkeur gaat uit naar een pvc profiel en een kiepraam. De bestaande keuken zullen we zelf op voorhand verwijderen.

Verzakking in houten huis oplossen

Wij hebben een verzakking in ons huis. We hebben dit pas gekocht. We hebben onder het huis gaan kijken en zien daar geen schade. we denken dat er een balk is gebroken aan een steunpunt.

Verwijderen deel draagmuur en plaatsen poutrel

Er zou een deel van de draagmuur moeten worden uitgebroken en een poutrel gestoken worden. Er zou rechts van de linkerdeur op de foto +- 60cm blijven staan en dan indien mogelijk helemaal open tot aan de rechterkant. De afstand bedraagt zo snel gemeten +-3,2 meter. Rechts van de deur aan de linkerkant zou 57cm blijven staan en zou ik alles weg willen tot helemaal rechts. Das een afstand van +-3,2 meter dus ik veronderstel een poutrel van 3,5?

betonvloer gieten

Betonvloer plaatsen. De aanbouw die vroeger dienst deed als keuken wordt nu een wc-ruimte/ inkom. De tegels in deze ruimte zijn geplaatst op (zavel)zand. Graag zou ik zoveel mogelijk oude tegels behouden dus dat betekent uitgraven . Dikte zou 15 cm zijn. Het uitgraven wordt gedaan. Deze ruimte is ongeveer 280 cm op 312 cm groot.

Plannen nodig voor chalet

Ik zal een nieuwbouw chalet plaatsen die aan de woningbouw normen moet voldoen en via een architect wordt verwezenlijkt.

Vervanging rupsbandgeleider van elektrisch verandadak

Veranda met elektrisch schuifdak van zonneranda (failliet) geïnstalleerd 2000. Rupsbandgeleiders (5) zijn blijkbaar aan vervanging toe.

Aanbouw in hout

Houten aanbouw - 6m x 7m

Containerwoning plaatsen

Garage omvormen in een zorgwoning voor mantelzorg. Interesse voor containerwoning. Graag advies en prijsofferte voor containerwoning.

Renovatie houten chalet met waterschade

Renovatie houten chalet met waterschade. Binnenmuren en draagstructuur is rot.

Enkel betonplaat te gieten

Wij verbouwden een oude woning en hebben de bouwplannen en vergunning voor de aanbouw. Wij willen liever geen kelder maar een "betonplaat" laten leggen en zoeken hiervoor een aannemer om deze uit te voeren.