Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie renovatie in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoboken (Antwerpen):

Uitbouwen en omvormen bel etage

Een volledige uitbouw achteraan van 1ste verdiep en gelijkvloers. Er gaat een keuken uitgebroken moeten worden, hele muur en naar benden toe getrokken worden. Uitbouw met nieuwe muren, ramen en deuren waar nodig. Liefst zonder vergunning dus ongeveer 4 meter diep en 5 m hoog. Binnenshuis geen grote veranderingen, enkel op glv aansluiten extra wc, wijzigen ruimtes...

Beton gieten voor tuinhuis

Vakman gezocht om een betonnen vloer te gieten van 5m op 3m waarvan ongeveer 2m² reeds gegoten door vorige eigenaar. Einddoel is dus om een tuinhuis te kunnen bouwen.

Herstelling van een betonnen kelderplafond

Betonnen kelderplafond brokkelt af, betonijzer is verroest en hier en daar beschadigd. We zoeken iemand om dit te herstellen. Oppervlakte ongeveer 4.5m².

Draagmuur wegenemen en poutrel plaatsen

Dit is het voornaamste werk, mogelijkst nog andere werkjes op termijn.

Deuropening maken in draagmuur

Ik zou graag een deuropening laten maken in een draagmuur. De deur installeren we zelf.

Dragende muur verwijderen en plaatsen van steunbalk

Onze living is behoorlijk klein en smal. We willen graag het grootste deel van een steunmuur afbreken om (een klein beetje) plaats te winnen. De muur meet ongeveer 4 meter. Rechts staat er een deur naar de achterliggende gang. We willen van de gang een klein halletje maken en de rest van de muur dus uitbreken, waardoor de gang mee living wordt. De deur mag dus blijven staan. Ik vermoed dat er ongeveer 2,5 m uitgebroken moet worden.

Herstellen gevolgschade na waterschade

Er is waterschade in de living onder de badkamer ten gevolge van een lekkage

Vernieuwen van achtergevel

Bestaande achterbouw op gelijkvloerse verdieping (+-25m²) afbreken, nieuwe achtergevel opmetsen (gevelstenen reeds beschikbaar) en isoleren, poutrelle in nieuwe achtergevel plaatsen en raamopening voor nieuwe schuifraam maken plannen zijn beschikbaar

Buitenmuur uitbreken en steunbalk plaatsen

Ik zoek een aannemer om een buitenmuur op het 1ste verdiep van +-6 meter uit te breken en een steunbalk te plaatsen.

Herstellen betonrot plafond kelder

Uitgebreide betonrot vastgesteld aan plafond van kelder. Wapening ligt over grote stukken bloot. Kelder ca. 9m2.