Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing renovatie in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoboken (Antwerpen):

Vernieuwen van achtergevel

Bestaande achterbouw op gelijkvloerse verdieping (+-25m²) afbreken, nieuwe achtergevel opmetsen (gevelstenen reeds beschikbaar) en isoleren, poutrelle in nieuwe achtergevel plaatsen en raamopening voor nieuwe schuifraam maken plannen zijn beschikbaar

Buitenmuur uitbreken en steunbalk plaatsen

Ik zoek een aannemer om een buitenmuur op het 1ste verdiep van +-6 meter uit te breken en een steunbalk te plaatsen.

Herstellen betonrot plafond kelder

Uitgebreide betonrot vastgesteld aan plafond van kelder. Wapening ligt over grote stukken bloot. Kelder ca. 9m2.

Vocht in het plafond en muren nakijken en oplossen

Waterschade door vochtige buitenmuren en binnenmuren. Oorzaak achterhalen. Op verschillende plaatsen vocht. Geen opstijgend vocht dus geen echte vochtexpert nodig - wel iemand die lekken (?) kan herstellen.

Draagbalk beton vervangen in poutrel

Tussen de living en de keuken zou er een draagbalk uit beton van 5m vervangen moeten in poutrel.

Storten beton voor tuinhuis

beton storten voor tuinhuis oppervlakte = 3.5 op 2.5 meter

Herstellen muren en plafonds

Opmaken bestek voor een waterschade in keuken en slaapkamer . bestek voor verzekering.Schade veroorzaakt door waterlek in bovengelegen appartement; Muren en plafonds te herstellen in 2 ruimtes.

Steunmuur verwijderen

We willen bekijken of er een steunmuur kan verwijderd worden.Steunmuur tussen keuken en living. Een poutrel dient gestoken te worden. Er lopen vele leidingen in de muur.

Fundering voor tuinhuis leggen

Graag een fundering leggen voor een tuinhuis. Hiervoor te voorzien van een 18 à 21 m² We hebben een terras met grijze tegels 60 x 60 cm - dikte 6 cm en zouden soortgelijke tegels willen achter in de tuin. Het zijn waterdoorlatende tegels (zonder voegen, noch betonlaag). Er zou ook een elektriciteitsleiding moeten voorzien worden naar het tuinhuis.

Draagmuur uitbreken en plaatsen steunbalk

Graag zou ik de muur tussen de keuken en de woonkamer willen verwijderen. Dit is een draagmuur van 18breed en 163 lang. Het plaatsen van een steunbalk en afwerken van de afgebroken muur.