Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoboken (Antwerpen):

Fundering voor tuinhuis leggen

Graag een fundering leggen voor een tuinhuis. Hiervoor te voorzien van een 18 à 21 m² We hebben een terras met grijze tegels 60 x 60 cm - dikte 6 cm en zouden soortgelijke tegels willen achter in de tuin. Het zijn waterdoorlatende tegels (zonder voegen, noch betonlaag). Er zou ook een elektriciteitsleiding moeten voorzien worden naar het tuinhuis.

Draagmuur uitbreken en plaatsen steunbalk

Graag zou ik de muur tussen de keuken en de woonkamer willen verwijderen. Dit is een draagmuur van 18breed en 163 lang. Het plaatsen van een steunbalk en afwerken van de afgebroken muur.

Renoveren woning

Verscheidene renovatiewerken in herenwoning (circa 1920-230m²). Onder meer schuifdeur plaatsen in achtergevel, twee draagmuren uitbreken en vervangen door poutrel, vloer gieten in keuken(40m²) , electriciteit vervangen en plaatsen van de keuken, WC en badkamer ook volledig renovere ( 30m²)

Herstellen van vochtige muur

In onze slaapkamer heb ik onlangs ontdekt dat een deel van de muur aangetast is door vocht. Graag herstellen/renoveren van de vochtige muur. Dit is ongeveer 2 tot 4 m².

Herstellen betonrot appartementsgebouw

Appartement 3 verdiepingen : 9 appartementen met balkon. Herstellen van betonrot.

Terras aanbouwen bel etage met trap

Aanbouw van een terras met trap op de 1e verdieping van onze belle-etage woning. Liefst in een metalen constructie. Ong. 2,5 m x 4,5 meter.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil een nieuwe trap naar de zolderkamer plaatsen. Rechte houten trap plaatsen.

Uitbrekenen van steunmuur en poutrel plaatsen

Wij hebben een gelijkvloer appartement gekocht en willen een steunmuur voor een gedeelte uit laten breken. Boven ons appartement zijn nog 3 verdiepen, de appartementen zijn gebouwd rond 1960. De muur is 4,63 m lang en er een zou 2,80 m moeten worden verwijderd. In de plaats van de muur moet er een poutrel komen.

Herstelling na een waterschade

Er is schade door waterinsijpeling via de 3 schuiframen naar het terras. Daardoor zijn de raamdorpels/afwerkingen die in hout zijn, (geschilderd, en met stenen plint naar de vloer verbonden) getrokken en moeten deze vervangen worden. Dus dit vereist: demontage van de drie bestaande raamafwerkingen, nieuwe raamafwerkingen, (leveren? ) en plaatsen van plinten, afspuiten met gekleurde siliconen, bezetten/schilderen in een kleur (wit... ) 2 raamdorpels zijn elk +/- 177 cm breed x 36 cm hoog x 10 cm diep de derde raamdorpel is +/- 240 cm breedx 36 cm hoogtex 10 cm diep.

Draagmuren uitbreken en poutrels plaatsen

Ik wil 2 a 3 steunmuren afbreken en poutrels plaatsen. In het plan kan je zien wat er moet gebeuren