Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vernieuwen van achtergevel:

Vernieuwen van achtergevel

Bestaande achterbouw op gelijkvloerse verdieping (+-25m²) afbreken, nieuwe achtergevel opmetsen (gevelstenen reeds beschikbaar) en isoleren, poutrelle in nieuwe achtergevel plaatsen en raamopening voor nieuwe schuifraam maken plannen zijn beschikbaar
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Hoboken (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen van achtergevel uit heel België:

PVC gevelbekleding aan te brengen

Graag de achtergevel volledig in pvc bezetten. Alsook de dakgoot vernieuwen . Dakgoot in PVC. Achtergevel 7 m lang op 6 m Br

Achtergevel vernieuwen

Het is een gebouw met 3 verdiepen, waarvan de achtergevel vernieuwd moet worden. Momenteel zitten er eternit platen tegen de gevel, mogelijk met asbest. Het liefst zou ik een houten gevelbekleding hebben op het gelijkvloers, en iets duurzamer voor de bovenste 2 verdiepingen, bijvoorbeeld terug eternit panelen.

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Zij en achtergevel vernieuwen 8mx9m en 5mx12m Asbest leien verwijderen en iets anders in de plaats , te bespreken met de vakman. Isolatie ook afhankelijk van het advies van de specialist.

Balkon vernieuwen en vergroten

We hebben een klein balkon van 2.5m diep op 3.5m breed uit beton,deze heeft betonrot. Dus dit moet afgebroken worden ,en een nieuw geplaatst worden in welk materiaal weet ik nog niet ,naargelang de mogelijkheden,of voorstellen van jullie. Balkon op een 1ste verdieping ,en moest er ook een mogelijkheid zijn en mits goedkeuring deze ook groter maken over heel de achtergevel +-7m br

8 balkons renoveren

Renovatie terrassen voor- en achtergevel in klein appartementsgebouw (4 appartementen) 8 balkon s in totaal 3mx1m van voor x4 2mx1m van achtyer x4 Betonrot aanpakken En de vloeren betegelen of iets anders De ballustrades ook vernieuwen .

Verschillende renovatiewerken uitvoeren

Enkele jaren geleden lieten we in ons huis de deuren naar de tuin vernieuwen. Deze zijn een grote raam (kan helemaal in 2 delen open naar binnen) enerzijds en een dubbele deur (kan helemaal open naar buiten) anderzijds. Beiden in zwart aluminium. De afwerking van deze deur en raam zou ik zelf proberen te doen. Het ontbreekt me echter de tijd en ervaring om dit te doen. We zouden dit graag afgewerkt zien alsook de overgang naar de tuintegels (dals) laat momenteel de wensen over. er zou ook een deel van de achtergevel en tuinmuur bezet moeten worden, alsook de afwerking van de achtergevel naar het dak toe (in hout). En eventueel ook de regenafvoer vernieuwen. Een deel van de tuintegels dient ook opnieuw gelegd te worden of vervangen.

Achtergevel (enkel gelijksvloers) afbreken en vernieuwen met veel lichtinval

Achteraan mijn huis heb ik enkel een gelijkvloers. Daar is vroeger een muur met ramen geplaatst, maar deze muur zou ik willen laten vernieuwen. - nieuwe geïsoleerde gevel (isolatie is belangrijk) - veel lichtinval door bv groot schuifraam of grote vensters. - deuropening moet iets verhoogd worden omdat er nog een nieuwe vloer moet komen.

Achtergevel vernieuwen

Het gaat om een verbouwde schuur waar we een raam en deuropening willen vergroten. Renoveren van achtergevel plus nieuwe keuken plaatsen in het bestaande volume. Schuifdeuren te plaatsen in huidige raamopening.