Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor beton gieten voor tuinhuis:

Beton gieten voor tuinhuis

Vakman gezocht om een betonnen vloer te gieten van 5m op 3m waarvan ongeveer 2m² reeds gegoten door vorige eigenaar. Einddoel is dus om een tuinhuis te kunnen bouwen.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Hoboken (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton gieten voor tuinhuis uit heel België:

Vloerplaat gieten

Totaalrenovatie woning 1952. Vloerplaat beton gieten van 15 cm (reeds uitgegraven) voor een oppervlakte van circa 50 m².

Houten tuinschermen plaatsen

Er moeten 6 houten tuinschermen (+-11m) geplaatst worden. Maw beton gieten met spies erin op de correcte afstand voor de palen. Daarna de schermen tussen de palen bevestigen. Tuinschermen zijn reeds aanwezig. Palen idem. Spies en bevestigingen nog niet.

Beton uitbreken en wegvoeren

Betreft een totaalrenovatie van een woning: Het gaat om een oude huis (bouwjaar 1968) waarbij de vloer niet geïsoleerd is. Wij hebben gepland om de hele vloer (oppvlakte ± 130m²) uit te breken omdat die niet geïsoleerd is, dit verder uit te graven tot ± 60-70 cm om dan vervolgens een nieuw betondek te gieten om daarop vloerverwarming te plaatsen.

Beton gieten voor tuinhuis

Eind augustus komen ze een tuinhuis met overkapping plaatsen. Ikzelf breek het bestaande tuinhuis af, maar zoek iemand om de beton te gieten voor het nieuw tuinhuis. Betonsokkel voor tuinhuis : opp 6 x 3.3 m. Moet beton zijn, waterpas & haaks, onderaan vel plastiek + betonnet. Overdekt deel: juist 3 x 3.3 m maar +/- 4cm lager. Er komt ook nog een vloer op.

Bouw kruipkelder in gegoten beton uitpalen

Uitpalen. Vloerplaat (55,5 kubieke m)+ muren (21 kubieke m) gieten. Binnenmuren gemetst. holle welfsels plaatsen + betonnen druklaag. Riolering/energie in kruipkelder tot buiten. Funderingsplan voorhanden.

Terras in gepolierde beton aanleggen

In achtertuin zouden we graag een gepolierde betonvloer laten gieten voor ons terras 2 x 6m op 4m en 1x 6m op 6m

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil graag een betonplaat laten gieten voor een tuinhuis met aanpalende overkapping. oppervlakte 11,5 x 3.5 meter, 15 cm dik, wapening optioneel. Zelf kan ik voorbereidingen treffen, uitgraven en bekisten. Achteraan de tuin is toegang en grote parking om te manoeuvreren.

Betonplaat gieten

Betonplaat voor tuinhuis +/- 24m² op een dikte van 20 cm of dus 4,8 m3 beton --- met afzetten met baddings/plastic/blokken/netten/beton/on,kisten/...