Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hulshout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Hulshout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Hulshout of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
totale verbouwing van open bebouwing, woning verder afwerken + volledige inrichting zolder, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, renovatiewerken uitvoeren, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, elektriciteit en badkamer plaatsen met zorg voor vloeren, muur dichtmetselen en beton storten, mantelzorgwoning bouwen in tuin, mantelzorgwoning bouwen in tuin

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, nieuwbouw renovatie in Hulshout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hulshout:

Tegels plaatsen parking

Aan straatkant ongeveer 20 vierkante meter honingraategels plaatsen als parking, dit conform besluit gemeente. Te bespreken met de vakman ivm honingraat tegels.

Scheiding afvalwater en regenwater

Wij hebben een appartementsblok van 5 appartementen. Momenteel zijn er werken in de straat voor scheiding afval- en regenwater. Wij dienen deze scheiding nog te doen. De plannen en beschrijving van de werken zijn beschikbaar op aanvraag.

Nieuwbouw appartementsblok van 7 appartementen

Wij starten met een project van 7 appartementen. De ruwbouw zal starten rond half mei juni. We weten nog niet of we de ruwbouw uitgeven inclusief bouwmaterialen of exclusief bouwmaterialen. Dit hangt af van de prijszetting. Plannen en vergunning zijn toegekend.

Renoveren van living en keuken

Ik wil mijn living renoveren dit houdt in nieuwe open haard nieuwe vloer misschien spanplafond en kleine klussen zoals verven en behangen in keuken kleine aanpassingen nieuwe badkamer alles aangepast aan onze leeftijd met de bedoeling zo lang mogelijk in onze woning te blijven (we zijn beiden 60 jarigen). Ook eventueel spanplafond. Leefruimtes moderner maken.

Een tweede huis aanbouwen voor de zoon ...

Een tweede huis aanbouwen voor de zoon aan de bestaande woning. met een stuk van de huidige woning geintregreerd.de beneden verdieping als wellness ruimte en de bovenverdieping als leefruimte.de geintegreerde kamers zijn ook boven

Wij hebben grond (857 m2) gekocht in ...

Wij hebben grond (857 m2) gekocht in Hulshout en zijn op zoek naar een architect om hierop een huis in moderne stijl te bouwen.

Wij hebben een bouwgrond voor een half ...

Wij hebben een bouwgrond voor een half open bebouwing. De woning zal ongeveer 7,4m x 11m gebouwd worden.

vergroten van keuken , badkamer + ...

vergroten van keuken , badkamer + wc's nieuw dak leggen + isolatie op keuken , badkamer en berghok nieuw dak leggen op bestaande woning + isolatie metselwerk, beglazing , dakwerk , stukadoorswerken , electriciteit en sanitair