Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hulshout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Hulshout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Hulshout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, nieuwbouw renovatie in Hulshout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hulshout:

Betontrap naar garage plaatsen en inrit toemaken

Vakman voor werken in 4 delen. Graag hadden wij voor deze 4 delen een aparte kostenraming gehad: 1. Wegbreken van de huidige inrit naar onze ondergrondse garage en plaatsen van betonnen trap met keermuur om garage toch nog bereikbaar te houden. Wegnemen van de naast en achter de garage gelegen kasseien (86m2). 2. Vergroten van ons huidig terras (45m2 ipv 28m2) en het geheel afwerken in gepolierd beton. (Inclusief 1 grote trede om van het terras naar de aanliggende carport/tuin af te dalen). 3. Gieten van een extra gepolierde betonnen plaat (8 x 5m) achteraan in de tuin. 4. Verplaatsen van kasseien uit rechter oprit naar het linkergedeelte van de voortuin (105m2 kasseien te leggen).

Tegels plaatsen parking

Aan straatkant ongeveer 20 vierkante meter honingraategels plaatsen als parking, dit conform besluit gemeente. Te bespreken met de vakman ivm honingraat tegels.

Scheiding afvalwater en regenwater

Wij hebben een appartementsblok van 5 appartementen. Momenteel zijn er werken in de straat voor scheiding afval- en regenwater. Wij dienen deze scheiding nog te doen. De plannen en beschrijving van de werken zijn beschikbaar op aanvraag.

Nieuwbouw appartementsblok van 7 appartementen

Wij starten met een project van 7 appartementen. De ruwbouw zal starten rond half mei juni. We weten nog niet of we de ruwbouw uitgeven inclusief bouwmaterialen of exclusief bouwmaterialen. Dit hangt af van de prijszetting. Plannen en vergunning zijn toegekend.

Renoveren van living en keuken

Ik wil mijn living renoveren dit houdt in nieuwe open haard nieuwe vloer misschien spanplafond en kleine klussen zoals verven en behangen in keuken kleine aanpassingen nieuwe badkamer alles aangepast aan onze leeftijd met de bedoeling zo lang mogelijk in onze woning te blijven (we zijn beiden 60 jarigen). Ook eventueel spanplafond. Leefruimtes moderner maken.

Een tweede huis aanbouwen voor de zoon ...

Een tweede huis aanbouwen voor de zoon aan de bestaande woning. met een stuk van de huidige woning geintregreerd.de beneden verdieping als wellness ruimte en de bovenverdieping als leefruimte.de geintegreerde kamers zijn ook boven

Wij hebben grond (857 m2) gekocht in ...

Wij hebben grond (857 m2) gekocht in Hulshout en zijn op zoek naar een architect om hierop een huis in moderne stijl te bouwen.

Wij hebben een bouwgrond voor een half ...

Wij hebben een bouwgrond voor een half open bebouwing. De woning zal ongeveer 7,4m x 11m gebouwd worden.

vergroten van keuken , badkamer + ...

vergroten van keuken , badkamer + wc's nieuw dak leggen + isolatie op keuken , badkamer en berghok nieuw dak leggen op bestaande woning + isolatie metselwerk, beglazing , dakwerk , stukadoorswerken , electriciteit en sanitair