Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouw appartementsblok van 7 appartementen:

Nieuwbouw appartementsblok van 7 appartementen

Wij starten met een project van 7 appartementen. De ruwbouw zal starten rond half mei juni. We weten nog niet of we de ruwbouw uitgeven inclusief bouwmaterialen of exclusief bouwmaterialen. Dit hangt af van de prijszetting. Plannen en vergunning zijn toegekend.
Offertes van aannemers voor nieuwbouw uit Hulshout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw appartementsblok van 7 appartementen uit heel België:

Vochtprobleem oplossen

Ik heb een vochtprobleem in de living net boven de plint van ongeveer 1. 20 m x 40 cm hoog? En ook 1 plek op mijn plafond... Na twee weken bouwdrogers en ventilators te plaatsen waren alle ruimtes best droog. Enkel de probleemzone van in het begin is niks verbeterd. We zitten het verdiep boven ons met een terras? En er staat bij de aanslagmuur ook een radiator? We weten het niet te vinden... het gaat hier om nieuwbouw. Ons appartementsblok heeft een plat dak. Misschien komt daar het lek van?

Voegen van gevel appartementsblok

Nieuwbouw gevel-voegwerk. 300 m².

Conversie woning naar flats

Het betreft conversie van een bestaande zeer ruime nieuwbouw woning in beletage stijl (maar zonder garage op GLV) naar 4 appartementen. we wensen enkel in contact te komen met architecten die reeds ervaring hebben met een gelijkaardig project. GLV: hal wc berging kkn en living op 88m² 1ste: 2slk en badkamer op 88m² 2de: 2slk en badkamer op 72m² zolder: open ruimte op 72m² we wensen dus 4 appartementen of 3 appartementen (indien 2de en zolder verdiep in duplex) nieuwbouwwoning werd in 2008 opgetrokken in een nieuwe verkaveling. Toestemming wijziging naar appartementsblok na 5jaar bewoning. graag een mailtje met referenties van gelijkaardig project. Liefst regio Waasland.

nieuwbouw appartementsblok zonder lift. ...

nieuwbouw appartementsblok zonder lift. 6 wooneenheden+gemeenschap+parkeerkelder. lastenboek architect verkrijgbaar