Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Kapellen (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Kapellen (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
totale verbouwing van open bebouwing, totaal renoveren van rijwoning, aanbouw plaatsen en renovatie bestaande woning, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, achterbouw afbreken en nieuwe plaatsen, renovatie rijwoning, woning verbouwen, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, muur dichtmetselen en beton storten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in Kapellen (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kapellen (Antwerpen):

Garage bouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een bakstenen garage kan aanbouwen aan een bestaande woning. Het gaat om een garage met plat dak. Buitenmaten van de garage: 394 cm X 650 cm en totale oppervlakte buitenmaat is 23,44 m². Er dient een verbindingsdeur gemaakt te worden tussen de garage en de achterkeuken. Verder wordt er zowel vooraan als in de zijmuur een dubbele garagedeur voorzien.

Plaatsen van ondersteuning aan schouw voor afbraak onderste gedeelte

Ik wil graag de schouw zelf afbreken om meer plaats te creëren op het gelijkvloers. Ter hoogte van het plafond op het gelijkvloers wil ik laten bekijken hoe ik de schouw het best kan laten ondersteunen aangezien ik het bovenste gedeelte van de schouw wil behouden. Hiervoor zou ik graag een offerte laten opmaken.Plaatsen van ondersteuning aan schouw voor afbraak onderste gedeelte

Totaalrenovatie uitvoeren

Renovatie. Vloerverwarming indien mogelijk, er is geen gas aansluiting, alles is op elektriciteit. Muren opnieuw bezetten living. Nieuwe keuken en badkamer. Zonnepanelen indien mogelijk en betaalbaar. Nieuwe veranda plaatsen van ongeveer 25m².

Schoorsteen afbreken

Wij zoeken een aannemer / dakwerker om een ongebruikte schoorsteen af te breken en nadien het gat in het dak te dichten. We hebben nog een aantal van de bestaande dakpannen, maar de hoeveelheid en de staat valt nog te bekijken te plaatse. De schoorsteen staat achteraan de woning en is bereikbaar via de oprit en een poort naast het huis. In de eerste plaats willen we de schoorsteen bovendaks verwijderen en hiervoor een offerte ontvangen. Afhankelijk van de meerprijs overwegen we ze ook binnen weg te nemen tot op de eerste verdieping om extra plaats te maken in de hal. Indien mogelijk ontvangen we dus graag een bijkomende offerte voor de afbraak + afwerking (houten bedekking schuin dak, pleisterwerk, ondersteuning + dichten parketvloer) binnen.

Plaatsen van drie dakkapellen prefab

Dakkapel bouwen in prefab. Afmetingen: 4 meter breedte. Het zou voor drie dakkapellen zijn.

Houtrot in kozijnen van de veranda behandelen

In een aantal kozijnen van de veranda zit houtrot. Hout moet vervangen of hersteld worden.

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Ik zoek een vakman om de zolder af te werken. Bedoeling is hier een slaapkamer van te maken. Er moeten gyproc platen worden geplaatst, elektriciteit doortrekken en een vloer gelegd worden.

Uitslijpen van trapgat

Groter maken trapgat :uitslijpen trapgat in beton en plaatsen van stalen kolom.

Vervangen schrotenplafond door Gyproc plafond

We willen een schrootjesplafond (op houten draagstructuur) laten vervangen voor een schilderklaar Gyproc plafond. Dit dient te gebeuren in een bewoond huis. Betrokken kamers : woonkamer + hal beneden + hal boven. Gezamenlijke oppervlakte +/- 55 m². Ook de hiermee gepaard gaande elektriciteitswerken dienen uitgevoerd te worden (lichtpunten-spots, e.d.).

Betonrot luifel herstellen

Een grote luifel voor de voordeur vertoont eerste begin van betonrot. Moet met spoed behandeld worden.

Waterdicht maken van balkon

De voeg van mijn terras lekt waardoor de onderbuurvrouw schade heeft op haar raam en vensterbank. Hierdoor zou ik graag een vakman zoeken om mijn terras terug waterdicht te laten maken.

Afwerking van een zolder aanbrengen constructie mezzanine

Aanbrengen van constructie voor mezzanine zolder en afwerken met vloerplaten bovenaan en gyproc wanden. Later ook ingemaakte kasten, kasten op maat. Oppervlakte moet nog worden opgemeten.

Renovatie balkon

Ons huidig balkon van onze bel-etage zouden wij willen renoveren , inclusief balustrade en draaitrap.

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas - 5m x 6m

Dakkapellen plaatsen

4 dakkapellen van 2 meter plaatsen

2 poutrels steken

Wij zouden 2 poutrels willen laten steken voor een renovatie... Alvorens wij een bod doen op het huis, zouden wij hier graag de kostprijs van weten. Het gaat over een poutrel van ongeveer 4m en één van ongeveer 5 m Ze moeten beiden een 2de verdiep, zolder en rieten dak dragen. Kan u ons een richtprijs geven? Woning nog niet aangekocht.

Afwerking zolder met gyprocwanden

Graag had ik een offerte ontvangen voor de afwerking van mijn zolder. Deze is al geisoleerd. Het is een zolder met 1 meter rechtopstaande muur en dan schuinlopend dak. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante meter. Afwerking met gyprocwanden.

Aanbouw aan huis in houtskelet

Graag hadden wij een aanbouw geplaatst op het plat dak van de keuken aansluitend met de slaapkamer boven. Hiervoor zal het dak ook moeten aangepast worden door een eerdere kijkuit. Graag had ik met jullie een afspraak gemaakt om de werken te bespreken en te bezichtigen. Het zou gaan over een 12 a 13m2 extra ruimte. Het geheel zou uit Houtskelet moeten zijn. Ook zal de raam van de slaapkamer verplaatst moeten worden naar de nieuwe aanbouw.

Uitbouw aan living

Wonen gelijkvloers breedte huis = 12m. Op dit moment volledig overdekt open terras. Willen een deel overdekt open laten maar de breedte van de living = 5m uitbreiden dus in totaal 15m² woonoppervlakte bijcreëren en deel van overdekt terras laten aansluiten aan uitbouw. Reeds verschillende offertes binnen die zeer van prijs verschillen.

Grote gaten in vloer/plafond/muren te dichten

T.g.v. de overschakeling van mazout naar gas zitten we met vele grote gaten in de chauffageruimte. Zowel in de vloer als in het plafond als in de muren, We ontvingen hiervoor graag enkele offertes.Foto ter beschikking.

Poutrel plaatsen

Ik wil een binnenmuur met draagfunctie laten verwijderen en een poutrel in de plaats laten steken. De lengte van de overbrugging is ongeveer 3 meter. Muur zou weg moeten van muur tot deur. Deur blijft behouden.Foto ter beschikking.

Wc verplaatsen

De toiletruimte bevindt zich momenteel in de keuken en zou moeten verplaatst worden naar de nog aan te leggen badkamer. Er zullen waarschijnlijk breekwerken moeten gebeuren in de vloer omwille van de afvoer. In de ruimte waar de wc moet komen bevinden zich wel aan -en afvoer van water

Aanbouw verzakking verstevigen fundering

We hebben camera inspectie laten doen om te kijken of er barsten waren in de riolering werken omdat we barsten krijgen in de aanbouw van ons huis. Graag hadden we een prijs offerte laten maken om de versteviging van de fundering van de bijbouw achter ons huis. In bijlage ook een analyse van Uretek.

Toilet en douche installeren op zolder

Graag willen we de mogelijkheid bekijken om op zolder (er is ruimte voorzien en zolder is reeds afgemaakt met gyproc + isolatie) een kleine douche en wc te voorzien. De ruimte op zolder ligt net boven de garage waar de condensatieketel, afwasmachine, wasmachine ed staan. Er is geen aansluiting op riolering. Er is wel een sceptische put . Deze ligt in de veranda aan de andere kant van de woning .

Renovatiewerken uit te voeren

Steunmuur uitbreken + petrel steken + afwerken. Vloer egaliseren Deurgat maken + deur insteken 2 deurgaten dicht maken. Gasleiding trekken