Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Kapellen (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Kapellen (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Kapellen (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Kapellen (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw HOB plaatsen, nieuwbouwwoning fundering en ruwbouw, aanbouw zetten aan handelszaak, aanbouw met 1 verdieping, aanbouw plaatsen met een verdieping en veel glas, houten aanbouw met veel glas, uitbreiding bovenbouw + gedeelte benedenverdieping, renoveren appartement, appartement moderniseren, verbouwing open bebouwing, verbouwing woonhuis, mantelzorgwoning bouwen, uitbreiden + renovatie keuken, totaal renovatie appartement, zolder inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verandabouw, zolderverbouwing verbouwing in Kapellen (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kapellen (Antwerpen):

Houtrot in kozijnen van de veranda behandelen

In een aantal kozijnen van de veranda zit houtrot. Hout moet vervangen of hersteld worden.

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Ik zoek een vakman om de zolder af te werken. Bedoeling is hier een slaapkamer van te maken. Er moeten gyproc platen worden geplaatst, elektriciteit doortrekken en een vloer gelegd worden.

Uitslijpen van trapgat

Groter maken trapgat :uitslijpen trapgat in beton en plaatsen van stalen kolom.

Vervangen schrotenplafond door Gyproc plafond

We willen een schrootjesplafond (op houten draagstructuur) laten vervangen voor een schilderklaar Gyproc plafond. Dit dient te gebeuren in een bewoond huis. Betrokken kamers : woonkamer + hal beneden + hal boven. Gezamenlijke oppervlakte +/- 55 m². Ook de hiermee gepaard gaande elektriciteitswerken dienen uitgevoerd te worden (lichtpunten-spots, e.d.).

Betonrot luifel herstellen

Een grote luifel voor de voordeur vertoont eerste begin van betonrot. Moet met spoed behandeld worden.

Waterdicht maken van balkon

De voeg van mijn terras lekt waardoor de onderbuurvrouw schade heeft op haar raam en vensterbank. Hierdoor zou ik graag een vakman zoeken om mijn terras terug waterdicht te laten maken.

Afwerking van een zolder aanbrengen constructie mezzanine

Aanbrengen van constructie voor mezzanine zolder en afwerken met vloerplaten bovenaan en gyproc wanden. Later ook ingemaakte kasten, kasten op maat. Oppervlakte moet nog worden opgemeten.

Renovatie balkon

Ons huidig balkon van onze bel-etage zouden wij willen renoveren , inclusief balustrade en draaitrap.

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas - 5m x 6m

Dakkapellen plaatsen

4 dakkapellen van 2 meter plaatsen

2 poutrels steken

Wij zouden 2 poutrels willen laten steken voor een renovatie... Alvorens wij een bod doen op het huis, zouden wij hier graag de kostprijs van weten. Het gaat over een poutrel van ongeveer 4m en één van ongeveer 5 m Ze moeten beiden een 2de verdiep, zolder en rieten dak dragen. Kan u ons een richtprijs geven? Woning nog niet aangekocht.

Afwerking zolder met gyprocwanden

Graag had ik een offerte ontvangen voor de afwerking van mijn zolder. Deze is al geisoleerd. Het is een zolder met 1 meter rechtopstaande muur en dan schuinlopend dak. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante meter. Afwerking met gyprocwanden.

Aanbouw aan huis in houtskelet

Graag hadden wij een aanbouw geplaatst op het plat dak van de keuken aansluitend met de slaapkamer boven. Hiervoor zal het dak ook moeten aangepast worden door een eerdere kijkuit. Graag had ik met jullie een afspraak gemaakt om de werken te bespreken en te bezichtigen. Het zou gaan over een 12 a 13m2 extra ruimte. Het geheel zou uit Houtskelet moeten zijn. Ook zal de raam van de slaapkamer verplaatst moeten worden naar de nieuwe aanbouw.

Uitbouw aan living

Wonen gelijkvloers breedte huis = 12m. Op dit moment volledig overdekt open terras. Willen een deel overdekt open laten maar de breedte van de living = 5m uitbreiden dus in totaal 15m² woonoppervlakte bijcreëren en deel van overdekt terras laten aansluiten aan uitbouw. Reeds verschillende offertes binnen die zeer van prijs verschillen.

Grote gaten in vloer/plafond/muren te dichten

T.g.v. de overschakeling van mazout naar gas zitten we met vele grote gaten in de chauffageruimte. Zowel in de vloer als in het plafond als in de muren, We ontvingen hiervoor graag enkele offertes.Foto ter beschikking.

Poutrel plaatsen

Ik wil een binnenmuur met draagfunctie laten verwijderen en een poutrel in de plaats laten steken. De lengte van de overbrugging is ongeveer 3 meter. Muur zou weg moeten van muur tot deur. Deur blijft behouden.Foto ter beschikking.

Wc verplaatsen

De toiletruimte bevindt zich momenteel in de keuken en zou moeten verplaatst worden naar de nog aan te leggen badkamer. Er zullen waarschijnlijk breekwerken moeten gebeuren in de vloer omwille van de afvoer. In de ruimte waar de wc moet komen bevinden zich wel aan -en afvoer van water

Aanbouw verzakking verstevigen fundering

We hebben camera inspectie laten doen om te kijken of er barsten waren in de riolering werken omdat we barsten krijgen in de aanbouw van ons huis. Graag hadden we een prijs offerte laten maken om de versteviging van de fundering van de bijbouw achter ons huis. In bijlage ook een analyse van Uretek.

Toilet en douche installeren op zolder

Graag willen we de mogelijkheid bekijken om op zolder (er is ruimte voorzien en zolder is reeds afgemaakt met gyproc + isolatie) een kleine douche en wc te voorzien. De ruimte op zolder ligt net boven de garage waar de condensatieketel, afwasmachine, wasmachine ed staan. Er is geen aansluiting op riolering. Er is wel een sceptische put . Deze ligt in de veranda aan de andere kant van de woning .

Renovatiewerken uit te voeren

Steunmuur uitbreken + petrel steken + afwerken. Vloer egaliseren Deurgat maken + deur insteken 2 deurgaten dicht maken. Gasleiding trekken

Verbouwing achterbouw

Uitbreiden achterbouw, ruwbouw, electra, water, riolering,

Woning te verbouwen

Verhogen van dak, inrichten van 2 slaapkamers en douchekamer op zolderverdiep, vaste trap naar zolderverdieping, waterleiding naar 1e verdieping brengen, installatie van badkamer en wasplaats op 1e verdieping, verplaatsen van toilet, revisie riolering, nieuwe ketel

Herstellen houtrot veranda

Aan de onderkant van de veranda is er rot hout. En ook een beetje aan binnenkant onder de rail van de schuifdeuren. Kan dit hersteld worden zonder heel de veranda af te breken.

Uitbreken van schouw

Betreft appartement op 1°verdieping met schouw in de hoek van de living. De schouw op gelijkvloers werd vroeger reeds verwijderd. De schouw op de 2° verdieping staat er nog met een inbouwcassette. Ik wil bij mij de schouw laten uitbreken en het puin laten afvoeren. Indien nodig dient de nodige ondersteuning te worden voorzien voor de schouw van de 2°verdieping. Het rookkanaal is zuiver en ongebruikt. De schouw zelf is een eenvoudige rechthoekige constructie. Eindafwerking zal pas in een later stadium mogelijk zijn in combinatie met ander pleisterwerk. Bouwjaar appartement is 1973.

Woning verbouwen en uitbreiden

Nieuwe veranda plaatsen en een nieuwe kamer erachter.