Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vervangen van houten balk boven ramen:

Vervangen van houten balk boven ramen

Ik wil de houten (sier)balken boven alle ramen en garagepoort willen vervangen door betonnen balken (of stalen?). Het gaat om balken boven 7 ramen en een garagepoort. De precieze afmetingen ken ik niet, maar ik kan die opmeten.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Kapellen (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van houten balk boven ramen uit heel België:

Vervangen houten draagbalken vloer

Wij verbouwen momenteel ons huis dat van begin 1900 dateert. De houten vloeren liggen op houten balken die over de volledige breedte van de woning liggen. Het huis heeft een gelijkvloers en 3 verdiepingen: sommige balken moeten vervangen worden (houtrot) en alle balken moeten waterpas gelegd worden, om nadien er OSB platen op te leggen. Totale oppervlakte is ongeveer 140m².

Glas uit keukendeur moet vervangen

Mijn houten keukendeur met enkele beglazing moet vervangen worden. Het is 41 cm lang en 63.5 cm breed.

Plaatsen enkel glas in houten veranda deur

Ik wil een enkel glas laten vervangen dewelke nu gebroken is. Kader is hout. Afmeting van het glas is ca 189*65 maar dient voor zekerheid nog opgemeten te worden door ramenplaatser.

Dakgoten vervangen of herstellen

Onze dakgoot is versleten. De houten afdekplaat over de ganse lengte (+/- 5m) is aan restauratie toe. Misschien vervanging, maar dat is moeilijk in te schatten (hoog rijhuis).

Houten omheining vervangen

Bestaande houten schutting vervangen door betonnen afsluiting. Nu 16 panelen van 1,80 m Langs beide kanten vrij toegankelijk WIl ze graag iets hoger hebben , daar achtergelegen grond lager ligt.

Houten balken in gevel vervangen

Wij zijn op zoek naar iemand die de houten balken boven onze ramen en deuren kunnen vervangen. Aan de voorgevel, zij gevel en achtergevel. De mogelijkheden zouden we willen bespreken met de vakman.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting vervangen. Met betonnen palen ter versteviging. Huidige schutting afbreken en wegvoeren. Afmetingen zijn 26m lang en 1.8m hoog. Ook klein poortje installeren.

Raam vervangen stacaravan

Raam caravan vervangen. Oud glas verwijderen. Dichtzetten met houten plaat. Nieuw raam plaatsen in rubber sponning. Glasdikte is 3mm, Hoogte 77cm en breedte 1.33m