Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kessel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Kessel heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Kessel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Kessel of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Kessel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: mantelzorgwoning tuin, nieuwbouw met Cellumat Ytong plaatsen, totaalrenovatie van een gelijkvloerswoning, bijbouw bij te plaatsen, woning renoveren, verbouwen ruwbouw, tweede bouwlaag bijplaatsen, goede aannemer nodig voor renovatie afgebrande HOB, woning renoveren, renoveren en verbouwen woning, aanbouw met glas, totaalrenovatie uit te voeren, woning laten verbouwen, bestaande woning slopen en bouwrijp maken, uitbouwen en renoveren van de living en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor aan-, uit en opbouw, renovatie verandabouw in Kessel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kessel:

Vergroten van keuken met aanbouw

Bestaande keuken vergroten met een nieuwe aanbouw van ongeveer 3 x 5 m.Gelijkaardig aan veranda.

Plaatsen van een stenen scheidingsmuur

Op mijn werk wil ik graag een kamer in 2 delen door het plaatsen van een stenen muur. Ook willen wij 2 trappen beveiligen door het verhogen van de muur. Wij zoeken iemand die dit tussen Kerst en Nieuw wil uitvoeren.

Renovatie met aanbouw

Wij gaan onze woning van 1959 renoveren + aanbouw zetten. De renovatie betreft de benedenverdieping die reeds volledig gestript is tot op de baksteen, vloer verwijderd en uitgegraven. Deze ruimte moet dus volledig vloer, muren en plafond vernieuwd worden. De aanbouw: veranda en badkamer volledig gesloopt en fundering uitgegraven. Aanbouw 6. 5m breed, 8. 70m diep en 6. 32 hoog. In dit gedeelte komt nieuwe badkamer, keuken en slaapkamer.

Schuifraam plaatsen in veranda

Ik zou graag een grote schuifraam in pvc laten plaatsen. Kader waarin ze moet passen is 3m breed en 2. 43 m hoog. Met vast deel en andere helft die open kan schuiven naar rechts als u binnen staat. Zoals in meeste verandas. Kan u mij een offerte bezorgen?

Oude zoldervloer renoveren + isolatie zolder + velux

Bouwjaar, 1927, zoldervloer op sommige plaatsen rot. Ik wil het dak laten isoleren en de zoldervloer +\- 60 m² laten herstellen, zonder dat we uit de slaapkamers eronder moeten verhuizen. Ik wil enkele (2, 3 of 4) veluxramen laten steken en de zolder inrichten als kamer/schildersatelier, al dan niet verdeeld in twee ruimtes. Daarenboven wil ik op zolder nieuwe elektriciteit en liefst autonome verwarming (zonnepanelen) en zeker ook een lavabo met afloop. Mijns inziens kan ik mijn project pas realiseren nadat de vloer eerst wordt aangepakt en op draagkracht wordt getest.

Poutrels plaatsen

Woning wordt grondig gerenoveerd. We zouden offertes willen voor verschillende poutrels die we zouden willen laten plaatsen. - poutrel onder niet-dragende muur, waar nadien een glazen wand aan gehangen zou worden. Circa 3 meter. - poutrel tussen keuken en living. Vermoedelijk dragende muur. Circa 2,5 meter. - poutrel tussen living en achterbouw. Circa 3 meter. - poutrel in achterbouw in hoekvorm. Hier zouden nadien twee schuiframen geplaatst worden. Graag offerte voor iedere poutrel apart.

Bestaande verandaplaten te veranderen

Ik wil nieuwe platen op mijn veranda het zijn 4 panelen Graag had ik prijs voor zonnewerend en geplaatst totaal breedte 4. 5m hoogte 1.5m

Verwijderen van steunmuren en plaatsen van poutrels

Twee steunmuren verwijderen en vervangen door twee poutrels. Houten spant plaatsen in dak. Balk plaatsen in muur en grote raam plaatsen.

Allerhande klusjes in woning te Kessel

Volledige renovatie van zolder. Schilderen, gyproc plaatsen, elektriciteit, vloeren daarbij ook kleinere klusjes in woning

Vloeren, elektriek & badkamer

Volledig nieuw elektriek plaatsen gelijkvloers en 1e verdiep. Gelijkvloers volledig chappen en vloeren op reeds bestaande vloer. Badkamer volledig hernieuwen.

Afwerken bovenverdieping & creatie slaapkamer in schuur

Afwerken gyproc op bovenverdieping en creatie van extra slaapkamer (annex douche) met dressing-ruimte. Is momenteel een schuur.

Renovatie huis

Renoveren van een huis. Nieuwe centrale verwarming, waterleiding en riolering. Aanbouwen van living en een slaapkamer Vernieuwen keuken en badkamer

Renovatie huis

Hernieuwen dak, vervangen van huidige ramen door nieuwe aluminium ramen met dubbel glas (aantal 7 ramen), plaatsen van een poort, nieuwe voegwerk en ontmossing van terras?. Eventueel nieuwe bezetwerk in kelder.

Renovatie zolder tot slaapkamers

Onze zolder zou verbouwd moeten worden tot 2 slaapkamers. Dit houdt in: nieuw trapgat + trap + volledig afwerken van zolder tot 2 slaapkamers (veluxen zijn aanwezig - nieuw dak + isolatie ook in orde).

Renovatie

wij zouden graag onze woning halfopen bebouwing bouwjaar 1950 uitbreiden met een slaapkamer en een badkamer op de eerste verdieping, ook wensen wij de gelijkvloers open te trekken.

zouden graag voorgevel laten renoveren ...

zouden graag voorgevel laten renoveren met steenstrips, zijgevel sidings, en achterbouw ook van onze hob laagbouw

bouwen van een ruwbouw waterdicht in ...

bouwen van een ruwbouw waterdicht in ytong

Halfopen moderne nieuwbouwwoning op een ...

Halfopen moderne nieuwbouwwoning op een nieuwe verkaveling met 9 aaneensluitende gronden. Beide buren zijn reeds aan de slag dus huis zal tussengebouwd moeten worden. De werken zullen opgevolgd worden door het architectenburea "HAP architecten" uit Emblem. Plannen en lastenboek zijn volledig beschikbaar en bouwaanvraag is goedgekeurd. In de eerste plaats zijn we opzoek naar een aannemer voor de ruwbouw.

Uitbreiding aan bestaande keuken ...

Uitbreiding aan bestaande keuken (afmeting 6meter (tegen bestaande woning) x 4 meter (uitbouw)) 1 muur van 4meter + 3 resterende kanten in glas. Hiernaast nog afdakvoorzien van 4x 4 meter met lichtstraat van 3,5x1 meter. In uitbreiding keuken dient vloerbekleding voorzien (laminaat) + 6 spots en 2 lichtpunten en 2 verwarmingselementen die aangesloten worden aan bestaande verwarmingsinstallatie. Verbouwing bestaande keuken: andere vloer + bestaande keuken een beetje uitbreken. Uitbouw dient met fundering voorzien te worden.

Het project betreft een uitbreiding van ...

Het project betreft een uitbreiding van de woning, deze extra ruimte wordt keuken. Bestaande woonplaats: nieuwe ramen, uitbreken van draagmuur, ophogen van niveau vloer (wateroverlast vermijden), nieuwe betegeling in woonkamer, hal, keuken, wc, bergruimte en eventueel op eerste verdieping ook hal. Metselwerken en bepleistering in berging en eventueel om haard te moderniseren.

Het betreft enerzijds een renovatie van ...

Het betreft enerzijds een renovatie van het oude huis (isolatie, centrale verwarming) anderzijds een stuk verbouwing met uitbreiding. Er zouden een aantal gevels geisoleerd moeten worden. Stukje nieuwbouw aan het hoofdgebouw met het wegslaan van enkele oude binnenmuren. Loodgieterij Nieuwe keuken, badkamer.

we hebben grond, maar nog geen idee wat ...

we hebben grond, maar nog geen idee wat te gaan bouwen.

een verdiep bijbouwen op een laagbouw

een verdiep bijbouwen op een laagbouw

Spaanse villastijl achteraan, voorgevel ...

Spaanse villastijl achteraan, voorgevel verplicht parochiestijl (staat tegenover kerk en is beschermd geveltje) Kamerindeling loftgevoel maar warm en gezellig, open haard, ruime living met bureau en (half-)open keuken. Veel licht en raampartijen. Oosterse, spaanse en berg elementen, veel hout! Tuin is 900 m2. Tweede verdieping met 4 slaapkamers en twee badkamers. Raampartijen in dak. Zonne-energie en waterput enz... Huis dat er nu staat mag volledig gesloopt worden voor de nieuwbouw. Straatbreedte van 17 m max toegelaten. Wij dachten aan 14 m.

Mijn vriend en ik willen een ruimere ...

Mijn vriend en ik willen een ruimere moderne woning laten bouwen met erg veel lichtinval. We zouden graag gebruik maken van meerdere materialen voor de gevel en ook binnen in huis mag het geheel wel een speelse toets krijgen. Voor de rest houden we van soberheid en strakke lijnen.We zouden graag een leefkeuken hebben, een living, een badkamer, een bureau, 3 à 4 slaapkamers en de mogelijkheid om later de zolder verder af te werken. Een deel van het huis zouden we graag onderkelderen. Een carport zou ook handig zijn. Keuken en living mogen uitgeven op de tuin zodat er heel veel licht binnen in huis komt. Grote glaspartijen zien we graag. Het dak mag ook ietsje anders zijn dan het traditionele dak; een deel van het dak dat overhelt tot over ee stukje overdekt terras lijkt ons wel wat