Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kontich te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Kontich.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Kontich of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
nieuwe woning in ruwbouw zetten, aannemer voor ruwbouwwerken 4 gevelwoning, bouwen van een woning volgens opgemaakt plan, afwerken van casco woning, ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing, nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen, appartement volledig renoveren na een brand, totalerenovatie opstarten, bijgebouw in ytong zetten, acherbouw bijbouwen, woning renoveren, renoveren woning, herenhuis renoveren, houten bijbouw plaatsen, stallen voor hoefdieren op maat maken

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Kontich staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kontich:

Afwerken van casco woning

Afwerken van casco woning, volledige renovatie. Enkel de ruwbouw staat er. De bewoonbare oppervlakte is 205 m².

Bijgebouw tuinhuis met overdekt terras in ytong plaatsen

Graag willen we een tuinhuis van 4 op 3 meter en een overdekt terras. De muuroppervlakte zou 18 meter en een totaaloppervlakte van 28m² bedragen met een plafondhoogte van 2,50 meter. De betonplaat is al aanwezig. De dakbedekking, en spanten willen we eventueel zelf ondernemen. Het gehele project kan mee aan worden gewerkt. We kunnen hiermee een handje toe steken.

Dakkapel huis kunststof

Dakkapel in kunststof bouwen van ongeveer 3 m L

Houten steunbalk vervangen door poutrel

Sinds zeer kort lijkt het of de houten steunbalk tussen de keuken / veranda een beetje verzakt is. Omdat ik niet meer zeker ben van de stabiliteit hiervan, zou ik dit graag zeer dringend aanpakken. De buitenmuur van de badkamer erboven rust erop. Het betreft een steunbalk van om en bij de 2 meter.

Erker vervangen en uitbreiden naar hoger verdiep

Bestaande erker (0,5m X 1. 8m) op gelijkvloers met terrasje op eerste verdiep, vervangen door erker doorlopend naar 1ste verdiep. Foto's: Huidige toestand + Voorbeeld van verbouwing

Kruipkelder ombouwen tot muziekstudio

Ik zou graag van de kruipkelder een ruimte maken om mijn muziekstudio te bouwen. In deze kruipkelder lopen buizen voor water. Kruipkelder was voorzien voor leidingen. Hier moet rekening mee worden gehouden bij het uitkappen. Het zand zou weg moeten.

Herstelen terras en steunpilaren

Terras van 42 m² dient herstelt te worden, brokkelt af. Steunt op steunpilaren moeten nagezien worden. Constructie van palen/beton/metselwerk.

Garage bouwen

Ik zou een gargage willen bouwen van 8 m lang en 3. 80 breed het materiaal weet ik nog niet alles is mogelijk Vergunning zijn in orde. Graag advies van de aannemer , zien welk soort garage, metaal, hout of steen.

Airco plaatsen in hobbyruimte en slaapkamers

Voor Hobbyruimte onder zadeldak en meteen ook voor slaapkamer als optie.

Zolder ombouwen

Zolderruimte ombouwen tot logeerkamer en opbergruimte: Gyproc, elektriciteit, vloer,...

Binnenmuur verplaatsen slaapkamer vergroten

Slaapkamer vergroten: Verplaatsen binnenmuur om slaapkamer te vergroten. Graag komen kijken ter plaatse.

Garage bouwen

Volgend jaar bouwen wij een nieuwbouw met Verelst aannemingen. De garage willen wij echter laten bouwen door iemand anders. Gegevens: - constructie: ofwel hout ofwel metaal; buitenafwerking in aluminium (zelfde RAL-kleur als aluminium ramen van nieuwbouw); koude garage, i.e. niet-geïsoleerd, maar wel wind- en waterdicht. - grootte: 3m breed x 10 m diep; 3m hoogte - gekoppelde garage met buren; rechterkant tegen zijgevel van garage van buren (hun muur mag gebruikt worden om in te verankeren); linkerkant tegen zijgevel van onze nieuwbouw; plat dak - 2 deuren: 1 vanuit garage naar keuken (via zijgevel) en 1 naar tuin (via achterkant garage) - sectionale poort - Zie ook plan in bijlage. - timing: ruwbouw zal afgewerkt zijn +/- juli 2017

Opvouwbare zoldertrap installeren

Op dit moment heb ik een gat in het plafond met een luik dat naar boven en die naar rechts open gaat. Ik moet dus steeds met een ladder halen in de garage en dan kan ik op de zolder. Ik wil dit luik laten verwijderen en vervangen door een opvouwbare zoldertrap.

Herstellen barst-scheur in gevel

Gevelspecialit voor een scheur in de gevel te herstellen. dit is een 15 tal stenen naar beneden , en de volledige breedte van het huis. Ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.

Dringende verbouwingswerken

Betreft een bestaande opgeknapte schuur die omgevormd moet worden tot handelspand. Hierbij moet er rioleringen getrokken worden (gelijkvloers en 1ste verdieping) elektriciteit aangepast worden (bijkomende zekeringskast e.d.) en kleine aanbouw/schutting geplaatst worden op een betonnen ondergrond. Verder nog andere afwerkingen, om een productiekeuken te kunnen installeren. Daarna komt de verbouwing op de 1ste verdieping waar dat er een nieuwe bevloering moet komen en installatie van een WC en andere afwerkingen. Indien de prijs aanvaardbaar is, kan het aanpalende huis eveneens volledig verbouwd worden! Daar het handelspand in september afgewerkt moet zijn, moeten de werken met spoed beginnen.

Herstelling aansluiting veranda

Bij slagregen krijg ik water binnen aan de aansluiting bovenkant veranda aan muurwoning. Had dit graag vlug opgelost gezien. Lengte ongeveer 6 - 7 meter.

Herstel na brandschade

Wij hebben recentelijk brandschade opgelopen in de tuin waarbij een afdak, de vloer en de muur ernstig beschadigd zijn. De muur zou aan twee kanten terug moeten bezet worden (beschadigde bezetting moet er ook nog afgehaald worden). Er zou een klein raam en een afvoerbuis moeten vervangen worden. Er zouden een paar tegels moeten vervangen worden en er moet een nieuw afdak geplaatst worden. Grote muur voor bezetting: 20m² Grote afscherming afdak: 6m². Grote tegels: 2m². Grote raampje: 1m². Foto's ter beschikking.

Uitbouw woning skeletbouw

Ik wil een uitbouw laten doen aan een houtskeletbouw. Alsook het aanpassen van woninggedeelte binnen. (muren verplaatsen, nieuwe badkamer, sanitair, verwarming,... ) Plannen van de architect zijn klaar. In bijlage zit het plan alsook een voorbeeld van hoe de uitbouw er ongeveer moet uitzien..

Chape en vloerisolatie

Graag uw offerte voor vloerisolatie en chape voor onze nieuw te bouwen houtmassiefwoning (start 4 augustus Vloerisolatie: Gelijkvloers: 10cm Verdieping 1: 6cm Verdieping 2: 6cm Aangezien wij overal vloerverwarming gaan voorzien, zou deze isolatie geschuurd moeten worden. Chape: Gelijkvloers: 7cm Verdieping 1: 6cm Verdieping 2: 6cm In bijlage kan u ons digitaal bouwplan vinden. Kunnen de werken nog uitgevoerd worden eind augustus/begin september?

Renovatie van dakterras

Graag had ik mijn dakterras (ong. 15 m2) gerenoveerd: vernieuwing van waterafdichting - plaatsen isolatieplaten + afwerking. Is nu een houten dakterras moet afgebroken worden. Nazicht van roofing + isolatie + nieuwe bedekking.

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas - 6x6meter

Verbouwing van woning

De verbouwing bestaat uit: - afbreken van ons bestaand puntdak - plaatsing nieuw en hoger puntdak. (optrekken achtergevel en scheidingsmuren. - isoleren van dak en muren. - plaatsing vaste trap naar zolder. (nieuwe raveel constructie) - plaatsing binnen muren en schildersdeuren Bouwaanvraag is reeds goedgekeurd en lastenboek en meetstaat zijn aangemaakt.Foto's ter beschikking.

Renovatie van betonrot/ terras

Het herstellen/vernieuwen van appartement terras 1ste verdiep. (6m x 1m). Gebouwd begin jaren '60 . Betonrot???? Foto's ter beschikking.

Dak en Gevel renovatie

werkzaamheden aan dak en gevel Isoleren schuin dak en vernieuwen van dak pannen Aanbrengen van 3 dak ramen (Velux/Fakro) Isoleren en vernieuwen roofing plat dak van erker Vernieuwen roofing plat dak garage Isoleren en bekleden van gevel met cement vezel platen en crepi (2 varianten) Schuin dak+- 2x 40 m² Indien mogelijk Behouden van gordingen en kepers Luchtdicht afsluiten van dak met ademend dampscherm Isolatie boven gordingen (maximaal gebruik van binnenhoogte). Isolatie niveau Rd-waarde van 4,5 m²K/W Aanbrengen van onderdak.Foto's ter beschikking.

Woonveranda aan te bouwen

Graag uw gunstigste prijsopgave te laten geworden voor het plaatsen van een thermisch onderbroken aluminium woonveranda met funderingsmaten ± Br. 5,5m x D. 3m .