Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kontich te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Kontich heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Kontich u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Kontich of directe omgeving.

42 klanten uit Kontich bevelen een bij Casius in Kontich aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Kontich bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, aannemer nodig voor nieuwbouwwoning, totaal renovatie meerdere hotelkamers, renoveren van vierkantshoeve uit 1755, woning verbouwen, afwerken nieuwbouwwoning, opbouw verdieping, aanbouwen in hout, renovatie rijwoning, 3 Ruimtes renoveren, verbouwen van de woning, woonkamer en keuken renoveren, renoveren kruipkelder, aanbouw in metselwerk, renoveren rijwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing renovatie in Kontich staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kontich:

Garage bouwen

Ik zou een gargage willen bouwen van 8 m lang en 3. 80 breed het materiaal weet ik nog niet alles is mogelijk Vergunning zijn in orde. Graag advies van de aannemer , zien welk soort garage, metaal, hout of steen.

Airco plaatsen in hobbyruimte en slaapkamers

Voor Hobbyruimte onder zadeldak en meteen ook voor slaapkamer als optie.

Zolder ombouwen

Zolderruimte ombouwen tot logeerkamer en opbergruimte: Gyproc, elektriciteit, vloer,...

Binnenmuur verplaatsen slaapkamer vergroten

Slaapkamer vergroten: Verplaatsen binnenmuur om slaapkamer te vergroten. Graag komen kijken ter plaatse.

Garage bouwen

Volgend jaar bouwen wij een nieuwbouw met Verelst aannemingen. De garage willen wij echter laten bouwen door iemand anders. Gegevens: - constructie: ofwel hout ofwel metaal; buitenafwerking in aluminium (zelfde RAL-kleur als aluminium ramen van nieuwbouw); koude garage, i.e. niet-geïsoleerd, maar wel wind- en waterdicht. - grootte: 3m breed x 10 m diep; 3m hoogte - gekoppelde garage met buren; rechterkant tegen zijgevel van garage van buren (hun muur mag gebruikt worden om in te verankeren); linkerkant tegen zijgevel van onze nieuwbouw; plat dak - 2 deuren: 1 vanuit garage naar keuken (via zijgevel) en 1 naar tuin (via achterkant garage) - sectionale poort - Zie ook plan in bijlage. - timing: ruwbouw zal afgewerkt zijn +/- juli 2017

Opvouwbare zoldertrap installeren

Op dit moment heb ik een gat in het plafond met een luik dat naar boven en die naar rechts open gaat. Ik moet dus steeds met een ladder halen in de garage en dan kan ik op de zolder. Ik wil dit luik laten verwijderen en vervangen door een opvouwbare zoldertrap.

Herstellen barst-scheur in gevel

Gevelspecialit voor een scheur in de gevel te herstellen. dit is een 15 tal stenen naar beneden , en de volledige breedte van het huis. Ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.

Dringende verbouwingswerken

Betreft een bestaande opgeknapte schuur die omgevormd moet worden tot handelspand. Hierbij moet er rioleringen getrokken worden (gelijkvloers en 1ste verdieping) elektriciteit aangepast worden (bijkomende zekeringskast e.d.) en kleine aanbouw/schutting geplaatst worden op een betonnen ondergrond. Verder nog andere afwerkingen, om een productiekeuken te kunnen installeren. Daarna komt de verbouwing op de 1ste verdieping waar dat er een nieuwe bevloering moet komen en installatie van een WC en andere afwerkingen. Indien de prijs aanvaardbaar is, kan het aanpalende huis eveneens volledig verbouwd worden! Daar het handelspand in september afgewerkt moet zijn, moeten de werken met spoed beginnen.

Herstelling aansluiting veranda

Bij slagregen krijg ik water binnen aan de aansluiting bovenkant veranda aan muurwoning. Had dit graag vlug opgelost gezien. Lengte ongeveer 6 - 7 meter.

Herstel na brandschade

Wij hebben recentelijk brandschade opgelopen in de tuin waarbij een afdak, de vloer en de muur ernstig beschadigd zijn. De muur zou aan twee kanten terug moeten bezet worden (beschadigde bezetting moet er ook nog afgehaald worden). Er zou een klein raam en een afvoerbuis moeten vervangen worden. Er zouden een paar tegels moeten vervangen worden en er moet een nieuw afdak geplaatst worden. Grote muur voor bezetting: 20m² Grote afscherming afdak: 6m². Grote tegels: 2m². Grote raampje: 1m². Foto's ter beschikking.

Uitbouw woning skeletbouw

Ik wil een uitbouw laten doen aan een houtskeletbouw. Alsook het aanpassen van woninggedeelte binnen. (muren verplaatsen, nieuwe badkamer, sanitair, verwarming,... ) Plannen van de architect zijn klaar. In bijlage zit het plan alsook een voorbeeld van hoe de uitbouw er ongeveer moet uitzien..

Chape en vloerisolatie

Graag uw offerte voor vloerisolatie en chape voor onze nieuw te bouwen houtmassiefwoning (start 4 augustus Vloerisolatie: Gelijkvloers: 10cm Verdieping 1: 6cm Verdieping 2: 6cm Aangezien wij overal vloerverwarming gaan voorzien, zou deze isolatie geschuurd moeten worden. Chape: Gelijkvloers: 7cm Verdieping 1: 6cm Verdieping 2: 6cm In bijlage kan u ons digitaal bouwplan vinden. Kunnen de werken nog uitgevoerd worden eind augustus/begin september?

Renovatie van dakterras

Graag had ik mijn dakterras (ong. 15 m2) gerenoveerd: vernieuwing van waterafdichting - plaatsen isolatieplaten + afwerking. Is nu een houten dakterras moet afgebroken worden. Nazicht van roofing + isolatie + nieuwe bedekking.

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas - 6x6meter

Verbouwing van woning

De verbouwing bestaat uit: - afbreken van ons bestaand puntdak - plaatsing nieuw en hoger puntdak. (optrekken achtergevel en scheidingsmuren. - isoleren van dak en muren. - plaatsing vaste trap naar zolder. (nieuwe raveel constructie) - plaatsing binnen muren en schildersdeuren Bouwaanvraag is reeds goedgekeurd en lastenboek en meetstaat zijn aangemaakt.Foto's ter beschikking.

Renovatie van betonrot/ terras

Het herstellen/vernieuwen van appartement terras 1ste verdiep. (6m x 1m). Gebouwd begin jaren '60 . Betonrot???? Foto's ter beschikking.

Dak en Gevel renovatie

werkzaamheden aan dak en gevel Isoleren schuin dak en vernieuwen van dak pannen Aanbrengen van 3 dak ramen (Velux/Fakro) Isoleren en vernieuwen roofing plat dak van erker Vernieuwen roofing plat dak garage Isoleren en bekleden van gevel met cement vezel platen en crepi (2 varianten) Schuin dak+- 2x 40 m² Indien mogelijk Behouden van gordingen en kepers Luchtdicht afsluiten van dak met ademend dampscherm Isolatie boven gordingen (maximaal gebruik van binnenhoogte). Isolatie niveau Rd-waarde van 4,5 m²K/W Aanbrengen van onderdak.Foto's ter beschikking.

Woonveranda aan te bouwen

Graag uw gunstigste prijsopgave te laten geworden voor het plaatsen van een thermisch onderbroken aluminium woonveranda met funderingsmaten ± Br. 5,5m x D. 3m .

Renovatie van dakterras

Renovatie van dakterras van 4 op 4 m, met balustrade, volledig in hout of in combinatie met inox. Graag indien mogelijk ook met optie van buitentrap in hout/inox naar de tuin. Terrasondergrond zal nieuwe roofing zijn waar niet in geboord/gewerkt mag worden zodat de garantie blijft.

Aanbouw+verbouwing woning

Aanbouw 100m2 gelijkvloers + verbouwing van huidige woning. Bouwaanvraag goedgekeurd. Volledige verbouwing, ruwbouwwerken en afwerking.

Poutrels plaatsen / vervangen

Ik had graag een poutrel over "heel" de breedte van ons huis gehad maar één die hoger komt dan nu het geval is. En dan in T opstelling naar achter om "alles" op te kunnen trekken. Foto's in bijlage ter verduidelijking.

Poutrel te plaatsen

Wij hebben een huis gekocht en willen de muur tussen de keuken en living (ongeveer 3m) uitbreken en daar een poutrel laten plaatsen.

Kelder vergroten en verruimen

De huidige kelder groter/ dieper maken 20m x 9m. De mogelijkheden zijn te bekijken ofwel onder de woning of onder de tuin?

Terras 1e verdieping te verbreden

Bestaand terras van 1. 5m diep zouden we graag uitbreiden naar 4 m diep met trap naar tuin

Uitbreken en afwerken gips wand

we zijn op zoek achter iemand die voor ons een gips muur kan weg halen. Terug aanwerken en schilderen.