Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor garage bouwen:

Garage bouwen

Volgend jaar bouwen wij een nieuwbouw met Verelst aannemingen. De garage willen wij echter laten bouwen door iemand anders. Gegevens: - constructie: ofwel hout ofwel metaal; buitenafwerking in aluminium (zelfde RAL-kleur als aluminium ramen van nieuwbouw); koude garage, i.e. niet-geïsoleerd, maar wel wind- en waterdicht. - grootte: 3m breed x 10 m diep; 3m hoogte - gekoppelde garage met buren; rechterkant tegen zijgevel van garage van buren (hun muur mag gebruikt worden om in te verankeren); linkerkant tegen zijgevel van onze nieuwbouw; plat dak - 2 deuren: 1 vanuit garage naar keuken (via zijgevel) en 1 naar tuin (via achterkant garage) - sectionale poort - Zie ook plan in bijlage. - timing: ruwbouw zal afgewerkt zijn +/- juli 2017
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Kontich (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage bouwen uit heel België:

Stenen garage bouwen met elektrische deur

Wil een stenen garage bouwen in de tuin van 4 x 10 cm met een elektrische deur. Oppervlakte is ongeveer 40 m² met plat dak.

Garage bouwen

Wij willen dit jaar een garage bouwen van 5,5m op 6m met plat dak. Façadesteen is reeds aanwezig.

Garage bouwen met puntdak

Wil een garage laten bouwen van 10 m op 10 m met puntdak en tussen wand op 5 m over de gehele lengte.

Garage bouwen

Ik wil een garage van 3m35 op 8m plaatsen. Moet in steen zijn met een plat dak en met elektrische poort. Aan de zijgevel een brede deur (poortje) zodat je makkelijk langs daar ook buiten kan met fiets , Vespa geïsoleerd. Voorzien van elektriciteit. De garage moet komen op de plaats waar nu planten staan ( foto bijgevoegd)

Bouwen geïsoleerde garage

We willen een garage laten bouwen van 8m lang x 5m breed op 3 m hoog, met plat dak. Met een sectionale poort vooraan . (breedte 5m x 3m hoog) We wensen ook een schuifdeur op de zijkant (langste kant 8 m) Platdak in epdm geisoleerd.

Garage of bijgebouw plaatsen

Wij willen een garage of bijgebouw bouwen van 80m² en 300m³. Vrijstaand. Er moeten voorzieningen zijn voor elektriciteit en water. Bijgebouw moet voorzien worden van 1 poort en +/- 3 ramen en een zolder Graag ook plaats voorzien om een smeerput te installeren.

Garage bouwen

Bouw van een garage met dak. De afmetingen zijn 6.20 meter breed op 6.65 meter diep en een nokhoogte van 6.20 meter. Aanbouw tussen de 2 gebouwen.

Renovatie van een garage

Garage voorzien van een glaspartij om te vormen en te verdelen in 2 ruimtes. Bouwen van muren,plafonds, isolatie. Een ruimte dient om stockage van gitaren.

Partners

Partners van Casius