Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor garage bouwen:

Garage bouwen

Volgend jaar bouwen wij een nieuwbouw met Verelst aannemingen. De garage willen wij echter laten bouwen door iemand anders. Gegevens: - constructie: ofwel hout ofwel metaal; buitenafwerking in aluminium (zelfde RAL-kleur als aluminium ramen van nieuwbouw); koude garage, i.e. niet-geïsoleerd, maar wel wind- en waterdicht. - grootte: 3m breed x 10 m diep; 3m hoogte - gekoppelde garage met buren; rechterkant tegen zijgevel van garage van buren (hun muur mag gebruikt worden om in te verankeren); linkerkant tegen zijgevel van onze nieuwbouw; plat dak - 2 deuren: 1 vanuit garage naar keuken (via zijgevel) en 1 naar tuin (via achterkant garage) - sectionale poort - Zie ook plan in bijlage. - timing: ruwbouw zal afgewerkt zijn +/- juli 2017
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Kontich (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage bouwen uit heel België:

Tekeningen constructie garage

Ik wil een ontwerp laten uittekenen van onze nog te bouwen garage. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning.

Afbreken van tuinhuis en fundering en plaatsen garage

Afbreken van mijn huidige houten tuinhuis (asbest dak met betonnen fundering) en voor het plaatsen van een garage op deze locatie met een fundering die een halve meter lager ligt (gelijk met het wegdek). En een garage bouwen. Type garage te bespreken met de vakman.

Garage bouwen

Afzonderlijke garage (Afmetingen: 6 m x 3m) zoals voorzien op BA-plan: fundering conform verslag, crepi met blauwe steen, gladde welfsels, gevelleien tegen uitstekend deel dat zichtbaar is voor de buur, het dieper stuk gemene muur van de buur is onafgewerkt, regenwaterafvoerpijp aluminium, dakrand in alu RAL-kleur, betonnen deksteen aan gemene muur, vlakke paneeldeur, sectionaalpoort gelijnd stucco, voegwerk achter de hand binnen, geen vloerwerken, 1 lichtpunt, 1 schakelaar en 2 stopcontacten

Bouwen van een garage met sandwichpanelen

In zou graag een garage zetten met plat dak in zwarte sandwichpanelen Hier moet een garagepoort en een zijdeur in komen. Afmetingen van losstaande garage moet 4 x 10 meter zijn.

Nieuwe garage bouwen

De architect maakt een ontwerp voor garage. De huidige garage staat er nog maar wordt nog afgebroken als we meer info hebben. Dit moet de vakman doen en dan ook opbouw nieuwe garage.

Garage bouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een bakstenen garage kan aanbouwen aan een bestaande woning. Het gaat om een garage met plat dak. Buitenmaten van de garage: 394 cm X 650 cm en totale oppervlakte buitenmaat is 23,44 m². Er dient een verbindingsdeur gemaakt te worden tussen de garage en de achterkeuken. Verder wordt er zowel vooraan als in de zijmuur een dubbele garagedeur voorzien.

Garages bouwen

Bouwen van twee garage's tussen andere bestaande garages. Ik heb zelf de oude houten garage al afgebroken. Geen tijdsdruk.

Garage aanbouwen

Garage bouwen van 6. 5*6. 5 maar met schuine zijde , die maakt dat er een verschil is van een meter in de lengte aan 1 kant en dan wordt dat 5. 5.

Partners

Partners van Casius