Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor garage bouwen:

Garage bouwen

Volgend jaar bouwen wij een nieuwbouw met Verelst aannemingen. De garage willen wij echter laten bouwen door iemand anders. Gegevens: - constructie: ofwel hout ofwel metaal; buitenafwerking in aluminium (zelfde RAL-kleur als aluminium ramen van nieuwbouw); koude garage, i.e. niet-geïsoleerd, maar wel wind- en waterdicht. - grootte: 3m breed x 10 m diep; 3m hoogte - gekoppelde garage met buren; rechterkant tegen zijgevel van garage van buren (hun muur mag gebruikt worden om in te verankeren); linkerkant tegen zijgevel van onze nieuwbouw; plat dak - 2 deuren: 1 vanuit garage naar keuken (via zijgevel) en 1 naar tuin (via achterkant garage) - sectionale poort - Zie ook plan in bijlage. - timing: ruwbouw zal afgewerkt zijn +/- juli 2017
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Kontich (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage bouwen uit heel België:

Garages bouwen

Bouwen van twee garage's tussen andere bestaande garages. Ik heb zelf de oude houten garage al afgebroken. Geen tijdsdruk.

Garage aanbouwen

Garage bouwen van 6. 5*6. 5 maar met schuine zijde , die maakt dat er een verschil is van een meter in de lengte aan 1 kant en dan wordt dat 5. 5.

Garage bouwen

We willen graag een garage bouwen, bij onze voortuin. Met een droog kelder 6*6 en een verdieping (bureau). Er is geen bouwvergunning nodig, want het pand is exact 40 m² en binnen de toegelaten bouwhoogte. Het terrein is plat. En we hebben al voorzieningen voor water en elektriciteit. We hebben gekozen voor een wit geschilderde baksteen met eiken deuren en ramen. Oppervlakte 6,8 * 6 m, kroonlijsthoogte 3,5 m met een 45° dak. Bedoeling is dat er een tussen vloer komt op 2 m 40. Alles dient te worden geïsoleerd. Achter in de tuin komt nog een buitenkeuken die we in dezelfde stijl wensen. Graag een aannemer ter plaatse om te bespreken.

Garage bouwen

Ik zou graag een garage laten plaatsen van 4 op 10 m met funderingsplaat van 30 cm en vorstranden. Opzij moet er een deur komen en dus ook een automatische poort.

Aanbouwen van garage

Wij zouden op de grond naast onze woning een garage willen bouwen. Bedoeling 1 wagen naast 1 mobilhome van 2,60 m hoogte te kunnen plaatsen. Hadden dus gedacht en toelating van de gemeente om een garage van 6 m breed met 2 elektrische garagepoorten van 2,70 inrijhoogte en 8 m diep met plat dak inclusief betonnen grondplaat van minstens 15 cm met 8 mm 15 x 15 staal betonnet.

Garage aanbouwen

Ik wil een vrijstaande garage laten bouwen met een oppervlakte van 5 op 8 meter met een hoogte van 3,5 meter. De betonplaat is reeds gegoten. Garage voorzien van poort, deur en 2 vensters.

Garage bouwen

We willen in de tuin graag een garage laten bouwen van 4 x 7 x 5.50 meter. Hierbij wensen we fundering, water en elektriciteit, sectionale poort van 3 x 3 meter, enkele deuren, lichtkoepel en een raam achteraan.

Garage bouwen

Garage in dezelfde steen als het huis, verplicht door de bouwvoorschriften. Afmetingen : 4m x 8m, met licht hellend zadeldak. Garagepoort en schuifraam van 2x2m

Partners

Partners van Casius