Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor garage bouwen:

Garage bouwen

Volgend jaar bouwen wij een nieuwbouw met Verelst aannemingen. De garage willen wij echter laten bouwen door iemand anders. Gegevens: - constructie: ofwel hout ofwel metaal; buitenafwerking in aluminium (zelfde RAL-kleur als aluminium ramen van nieuwbouw); koude garage, i.e. niet-geïsoleerd, maar wel wind- en waterdicht. - grootte: 3m breed x 10 m diep; 3m hoogte - gekoppelde garage met buren; rechterkant tegen zijgevel van garage van buren (hun muur mag gebruikt worden om in te verankeren); linkerkant tegen zijgevel van onze nieuwbouw; plat dak - 2 deuren: 1 vanuit garage naar keuken (via zijgevel) en 1 naar tuin (via achterkant garage) - sectionale poort - Zie ook plan in bijlage. - timing: ruwbouw zal afgewerkt zijn +/- juli 2017
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Kontich (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage bouwen uit heel België:

Architect nodig

Graag wil ik een garage bouwen achterin de tuin. Puntdak 4,5 m hoog , op 6 m op 9 m lang

Garage bouwen met plat dak en sectionele poort

Ik wil een vrijstaande volledig geïsoleerde (12 cm PUR in spouw en 16 cm PUR plat dak) garage bouwen van 4 x 10 x 3 m met plat dak. Sectionele poort van 300 x 210(300 x 220 voorziene opening) en beglaasde deur van 100 x 220(voorziene opening) in het midden op zijgevel. Alles staat op bouwplan, en is goedgekeurd.

Uitwerken verbouwing

Wij zoeken een architect voor het uitwerken van verbouwing en regularisatie van een hoeve. Hoofdgebouw van voor 1962, groot deel onvergund aangebouwd na 1976 (vermoedelijk 1980) momenteel gebruikt als garage en stallingen. Het onvergunde deel wensen we te regulariseren en meteen om te bouwen tot woongedeelte. Hierbij het plaatsen van extra ramen en dakramen en verder voldoen aan huidige normen van isolatie. Het "oude gedeelte" is momenteel bewoonbaar en de werken zullen grotendeels zelf uitgevoerd worden terwijl we wonen in het oude gedeelte. Belangrijk is om het karakter van de hoeve zoveel mogelijk te bewaren.

Garages bouwen achterzijde appartement

Ik wil 2 aaneensluitende garages laten bouwen op de parking achter mijn appartement. De ene garage moet tegen een bestaande garage gebouwd worden.

Twee garages bouwen met platte daken

Ik wens samen met mijn buren een garage te bouwen achter onze huizen. M.a.w. bouw van 2 garages . Totale oppervlakte van de 2 bedraagt : 10 m breed, 6 m diep. Naast mij staat reeds garage, ik neem deze muur niet over. De 2 garages zijn beide met doorlopende poort. Poorten dienen niet mee opgenomen te worden in de offerte. Ter plaatse komen kijken door een vakman.

Garage en stallingen en nadien verbouwen

Ik wil een garage afbreken en ook stallingen. We zouden een nieuwe garage willen bouwen en eventueel een veranda. We hebben hulp nodig voor de nodige vergunningen en alles wat erbij komt kijken.

Garage en veranda laten bouwen

Willen een garage bouwen in de tuin van snelbouw en bakstenen plus een veranda van glas en PVC. Hulp voor de schetsen en vergunningsaanvragen.

Garage bouwen in de tuin

Ik zou achteraan in de tuin een garage willen laten bouwen, om een wagen in te plaatsen en ook wat in te sleutelen aan de wagen. Moet dus voldoende breed zijn : 6 meter diepte : 6 meter met 1 kantelpoort voor binnenrijden. Opzij 1 deur en 1 venster Er moet dus ook een betonnen vloerplaat gegoten worden. Isolatie van de ruimte is niet nodig. Electriciteit is niet nodig. Ik bekijk dit als alternatief voor een houten garage (blokhut). Uitvoering in baksteen.

Partners

Partners van Casius