Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor garage bouwen:

Garage bouwen

Volgend jaar bouwen wij een nieuwbouw met Verelst aannemingen. De garage willen wij echter laten bouwen door iemand anders. Gegevens: - constructie: ofwel hout ofwel metaal; buitenafwerking in aluminium (zelfde RAL-kleur als aluminium ramen van nieuwbouw); koude garage, i.e. niet-geïsoleerd, maar wel wind- en waterdicht. - grootte: 3m breed x 10 m diep; 3m hoogte - gekoppelde garage met buren; rechterkant tegen zijgevel van garage van buren (hun muur mag gebruikt worden om in te verankeren); linkerkant tegen zijgevel van onze nieuwbouw; plat dak - 2 deuren: 1 vanuit garage naar keuken (via zijgevel) en 1 naar tuin (via achterkant garage) - sectionale poort - Zie ook plan in bijlage. - timing: ruwbouw zal afgewerkt zijn +/- juli 2017
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Kontich (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage bouwen uit heel België:

Garage met sectionele poort bouwen

Ik wil een garage van 3 x 6 bouwen met een zadeldak + afdak (ca 3x6) waaronder eventueel een 2e auto kan staan, of kan dienen als terras. Verder met sectionele poort.

Poutrel te plaatsen

Ik wil een terras bouwen op het dak van mijn garage. Ik denk dat ik mijn dak hiervoor moet verstevigen.

Garage aan te bouwen

Ik wil een garage aan het huis laten bouwen Afmeting 12m x 4m. Geïsoleerd met plat dak met lichtkoepels. Betonplaat ong. 46m² Metselwerken en snelbouwbaksteen met spouwen.

Stenen of duurzame houten garage bouwen

Wij overwegen om een garage van steen naast onze woning te laten bouwen van 4x7 met puntdak en pannen. (geen vergunning nodig heb ik mij laten informeren) De fundering moet nog gerealiseerd worden.

Garage bouwen

Ik zou een gargage willen bouwen van 8 m lang en 3. 80 breed het materiaal weet ik nog niet alles is mogelijk Vergunning zijn in orde. Graag advies van de aannemer , zien welk soort garage, metaal, hout of steen.

Architect nodig

Graag wil ik een garage bouwen achterin de tuin. Puntdak 4,5 m hoog , op 6 m op 9 m lang

Garage bouwen met plat dak en sectionele poort

Ik wil een vrijstaande volledig geïsoleerde (12 cm PUR in spouw en 16 cm PUR plat dak) garage bouwen van 4 x 10 x 3 m met plat dak. Sectionele poort van 300 x 210(300 x 220 voorziene opening) en beglaasde deur van 100 x 220(voorziene opening) in het midden op zijgevel. Alles staat op bouwplan, en is goedgekeurd.

Uitwerken verbouwing

Wij zoeken een architect voor het uitwerken van verbouwing en regularisatie van een hoeve. Hoofdgebouw van voor 1962, groot deel onvergund aangebouwd na 1976 (vermoedelijk 1980) momenteel gebruikt als garage en stallingen. Het onvergunde deel wensen we te regulariseren en meteen om te bouwen tot woongedeelte. Hierbij het plaatsen van extra ramen en dakramen en verder voldoen aan huidige normen van isolatie. Het "oude gedeelte" is momenteel bewoonbaar en de werken zullen grotendeels zelf uitgevoerd worden terwijl we wonen in het oude gedeelte. Belangrijk is om het karakter van de hoeve zoveel mogelijk te bewaren.

Partners

Partners van Casius