Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Leest.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Leest of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in Leest die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leest:

Uitdiepen bestaande kelder

Ik wil een bestaande kelder verder uitdiepen. Momenteel 175cm, gewenste diepte 240cm. Oppervlakte ongeveer 5.5 m op 2m.

Afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe

Wij hebben een aanbouw (36 m²) van eind jaren 70 waar momenteel onze wc, keuken en eetplaats is. Wij willen deze volledig laten slopen en opnieuw laten bouwen maar 2 m breder. (54 m²) Zodat we een grotere wc/douche kunnen installeren en een klein inkomhalletje kunnen zetten.

Garage ombouwen tot slaapkamer

Garage ombouwen tot slaapkamer, eventueel met een kleine badkamer. Oppervlakte niet geweten ongeveer voor 1 auto. Aannemer voor te vloeren , bezetten, ... Graag ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden en prijs op te maken.

RENOVATIE DAK VLOERDER

wij wensen renovatiewerken uit te voeren: installatie verwarming, uitbreiding/renovatie/isoleren plat dak, weghalen binnenmuur, vloer vervangeen

Garage verbouwer

we hadden graag onze garage verbouwdt, redelijk ruime garage, nadeel nu regelmatig lekken, Wat moet er gebeuren, volledige nieuwe steen buitenzijde en binnenzijde, er zou ook een deur en 2 ramen moeten inkomen die op onze tuin uitgeven + nieuwe garage poort, waarschijnlijk buiten breedte, nieuw dak met isolatie en nieuwe vloer, dit alles mooi afgewerkt in een pakket

wij plannen een uitbreiding van recente ...

wij plannen een uitbreiding van recente nieuwbouw te 2811 Leest, 40m2 gelijkvloers en slaapkamer op 1e verdiep doen jullie dit? Cornelis

Het afwerken en isoleren van de zolder ...

Het afwerken en isoleren van de zolder in Gyproc. We zijn er zelf aan begonnen, maar zouden het uiteindelijk willen uitbesteden. Hierdoor hebben we de meeste materialen al (Gyproc (gipsplaten en profielen), isolatie). We zoeken dus iemand die er geen problemen mee heeft dat we de meeste materialen reeds hebben.

Het betreft een volledige renovatie. De ...

Het betreft een volledige renovatie. De meeste werken ga ik zelf doen, maar een aantal zaken moeten ik laten doen. Ik ben vooral op zoek naar een architect.

wij wensen ons huis te moderniseren en ...

wij wensen ons huis te moderniseren en tevens de beschikbare ruimtes optimaler te benutten

3 gevelwoning, gelijkvloers met ...

3 gevelwoning, gelijkvloers met Inkomhal, Living, keuken, CV-plaats, en waskamer met douche. 1 e verdiep met 4 kamers en badkamer. Zolder met 2 kamers en berging. Voorgevel met deur en 3 vensters. Zijgevel met 3 vensters en 1 boogvenster. Achtergevel met 3 Vensters.