Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie dak vloerder:

RENOVATIE DAK VLOERDER

wij wensen renovatiewerken uit te voeren: installatie verwarming, uitbreiding/renovatie/isoleren plat dak, weghalen binnenmuur, vloer vervangeen
Offertes van aannemers voor renovatie uit Leest (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie dak vloerder uit heel België:

Zolderrenovatie uitvoeren

Wij wensen in onze renovatie van ons nieuwgekocht huis (uit 1993) de 2 zolderruimtes al deels in te richten: 1. Plaatsen van veluxramen (2 à 4), eventueel vervangen van het enige aanwezige veluxraam). 2. Op vloer (houten gebinte) OSB plaatsen en eventueel geluidsisolerend laagje. Linoleum of zo doen we later. 3. Dak isoleren: kepers dikker maken, dampscherm en bv. cellulosevlokken inblazen. 4. Zonnepanelen plaatsen (als jullie dat doen). 5. Rookgasafvoer-opening maken in dak. Er is een grote zolder (opp. 60m), en een kleine (ca. 20m). De eerste 2 veluxen zijn vrij dingend. De andere wachten op de afronding van de bouwaanvraag (voorzijde huis). Er moet ook een trap van niv. 1 naar niv. 2 geplaatst worden. Deze heeft ca. 268 cm om ca. 272 cm te stijgen, met kwartdraai en eventue

Warmtepompboiler te plaatsen

We zijn momenteel bezig met de uitbreiding en renovatie van een bestaande woning. Fase 1 werd vorig jaar afgerond (uitbouw, nieuwe ramen / deuren, vloerverwarming, saniltair en elektriciteit). Fase 2 start deze zomer (nieuw dak / nieuwe garage) en geeft ons de mogelijkheid ook te kijken naar een upgrade van de manier waarop we vervwarmen. Momenteel is dat en doorstromer, maar ik had graag zo onafhankelijk mogelijk geweest van gas en had daarvoor graag gekeken naar de warmtepomp mogelijkheden (lucht-water of water(glycol)-water).

Bouwvergunning aanvragen voor renovatie garage

Tijdens de storm begin maart is de dakbedekking van mijn garage weggewaaid, waardoor een nieuw dak moet worden geplaatst. De renovatie van de garage stond eigenlijk pas over 2 jaar op de planning , maar nu ben ik min of meer gedwongen hier eerder aan te beginnen. Concreet , een nieuwe gevel aan de straat kant, een nieuwe garagepoort , een gevel met raam en deur aan de zijkant (eigen terrein) garage ongeveer 10-20 cm verhogen indien nodig om een sectionale garagepoort te kunnen plaatsen . extra dakbalken plaatsen ,een nieuw aflopend dak plaatsen. Ik wil de werken grotendeels zelf uitvoeren . de afmetingen zijn 9 meter op 4.6 en 2.75 hoog

Dakwerken renovatie

Mijn dak is er slecht aan toe maar ik zou enkel de zwakke punten. De twee heoken dienen hersteld te worden.. Pannen dak.

Garage renoveren

Renovatie van garage. garage is 4 m Br op 7 M L. Isolatie, vloeren vernieuwen , muren behandelen. lichtkoepel insteken. Roofing van dak garage vernieuwen. Dak loopt over de keuken.

Herstelling aan hellend dak

Puntdak met oppervlakte van nagenoeg 2x88m² of totaal 176m². Momenteel met oude kunststof leien genageld op spaanplaat. Vorig jaar opnieuw behandeld met coating tegen mos en alle goten vervangen (te hergebruiken). Geen isolatie aanwezig. Ten gevolge van storm is noklood gedeeltelijk weg en zijn vele leien losgekomen. Bij de renovatie zou ik opteren voor dakpanpanelen met +/- 10 cm isolatie - kleur antraciet. Aan te brengen op bestaand onderdak van spaanplaat of eventueel ook dat verwijderen en aanbrengen op bestaande houten dakconstructie. Zeer dringend omwille van stormschade.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Renovatie van badkamer, momenteel enkel elektrische bijverwarming. Wens om hier 1 lucht/lucht warmtepomp te plaaten + bijkomend in de aangrenzende open ruimte. De open ruimte is de overloop van de bovenverdieping en wordt gebruikt als speelkamer/bureau/tv-kamer. Er is hier momenteel geen verwarming. Er is geen centrale verwarming in de woning, de woning wordt verwarmd (gelijkvloers) met elektriciteit, gecombineerd met zonnepanelen. De bovenverdieping bevindt zich onder het dak.

Renovatie van plat dak

Renovatie van ons plat dak met 2 koepels. Door de storm in de nacht van 03/03 op 04/03 is er een lek ontstaan. Plat dak uit roofing. Oppervlakte : vertikaal dak. 2op 6 m.