Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Lint te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Lint.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Lint of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Lint die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Lint:

Deurgat maken in binnenmuur

Deurgat maken / afwerking in binnenmuur die nu 2 slaapkamers scheidt. Vermoedelijk geen steunmuur maar niet zeker.

Muur uitbreken in keuken

Muur uitbreken uit de keuken. Komen kijken ter plaatse graag.

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil een tuinhuis plaatsen van 9 m². Er moet beton gegoten worden.

Trapgat maken in hout + gat dichten

Ik had graag volgende laten doen: - huidig trapgat dichten - nieuw trapgat maken in houten vloer (oud huis) van 1ste verdieping naar zolder - indien mogelijk ook trap plaatsen - volledige afwerking

Uitbreiding terras bel etage

Aanleg hoogte terras van belle etage. Met trap en balustrade graag in composiethout.

Poutrel plaatsen

Aannemer gevraagd: Aan de hand van tekeningen en berekeningen van de architect/ingenieur (reeds aanwezig) steken van poutrels ( 2 van ong. 3,5m) + 1 kolom (beton of staal) Tekeningen op aanvraag.

Aanbouw houtskeletbouw

Wij plannen onze woning een stukje uit te breiden en hadden graag jullie raad, advies en een prijsofferte hierop gekregen. We richten ons specifiek naar jullie firma omdat houtskeletbouw jullie specialisme is (volgens jullie website) De uitbreiding is ingepland waar normaal een garage aan onze halfopenbebouwing zou komen. De functie van de uitbreiding zou enerzijds de eetkamer/living moeten vergroten en anderzijds een (mini)carport voor fietsen, vuilbakken.. zijn. Ik heb het terrein reeds voorbereid, met alle groen weg te halen en een deel af te graven zodat er zo een beton kan gestort worden (met vorstrand-45 cm). In bijlage enkele foto's van de huidige situatie en een plannetje van de gewenste indeling. Ter plaatse komen kijken.

Verbouwing achterbouw houtskelet

Een klant van mij wil graag een uitbreiding van zijn woning doen in skeletbouw. Het gaat over de 1ste verdieping achteraan het huis, in het verlengde van het zadeldak aan de voorkant. Het plat dak is constructief reeds voorzien op een uitbreiding. Om een eerste schatting van de kosten te maken, had ik graag een idee van prijs per m² gekregen, aanbouw vanuit zadeldak, dus 3 zijden. Graag prijs casco en ook prijs afgewerkt met isolatie. Het gaat over een ruimte van 4,5 x 5m met 2 ramen en plat dak.

Plaatsen van een aanbouw achter huis

Aanbouw achter huis bijbouwen. Afmetingen : 2 meter in de lengte en 6 meter breed. Ter plaatse komen kijken.

Beton uitbreken

Afbraak bestaande oprit in beton en nieuwe aanleggen