Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Mechelen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
nieuwbouw halfopen woning plaatsen, aannemer voor winddicht bouwen woning, nieuwbouw open bebouwing plaatsen, aannemer voor de ruwbouw, verbouwen herenwoning, hoeve volledig renoveren, woning verbouwen, keuken en badkamer renoveren, totaalrenovatie uitvoeren, aanbouw uitvoeren, mantelzorgwoning in tuin, woning renoveren, dakappartement renoveren, renovatie uitvoeren, magazijn ombouwen tot zwembad

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verandabouw, renovatie verbouwing in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Mechelen:

Versleten polycarbonaat platen op veranda vervangen door dakpannen

Ik wil graag het dak van mijn veranda laten vernieuwen. Het gaat om een licht hellend dak van ongeveer 4.5 m breed en 5 m lang. Graag had ik de huidige versleten polycarbonaat platen laten vervangen door dakpannen. Ik bespreek graag wat de opties zijn met de vakman.

Betonrot herstellen appartement

Terras brokkelt af door vermoedelijk betonrot

Betontrappen ter plaatse gieten

Het bestaande trappenhuis in appartementsgebouw bestaat uit houten trappen, deze dienen te worden vervangen door beton trappen ter plaatse gegoten, bestaande uit 54 rechte treden. Graag offerte voor de uitvoering van de werken.

Houten aanbouw met veel glas

Aanbouw van 8 meter x 4 meter. De aanbouw moet op palen (staal of hout) staan omdat het aangebouwd wordt aan de eerste verdieping. De lange zijde is tegen de woning gebouwd. De linker, korte zijde is voorzien om de keuken te plaatsen en mag dicht zijn op een venster van ongeveer 1 M² na. De helft van de lange tuinzijde , mag ook dicht zijn. De andere helft + de andere korte helft bestaat uit glazen ramen. . Het dak mag schuin zijn of eventueel vlak. Goede isolatiewaarden rondom. Bij een hellend dak een dakgoot voorzien.

Beton storten

Ik zoek een vakman voor het leveren van beton en de mogelijkheid tot storten van beton voor een trap vlak achter de woning. We zouden vooraan aan de woning een ruimte van 3m18 op 3m48 ( +-11m²) een betonnen vloer willen laten storten van 18 a 20 cm dik. Daarnaast hadden we ook graag ineens onze trap naar de tuin mee laten gieten. De woning in is 15 meter diep en dan nog een terras van 1 meter. Dus de trap is op 16 meter diepte van de voorgevel. Eventueel is deze ook bereikbaar langs de tuin, maar dan moet de betonmixer zich wel verplaatsen tussen de losbeurten door.

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Een steunbalk plaatsen van 4 m 70. Muur uitbreken.

Zolder renoveren

Momenteel is er geen isolatie, vloer, tussenmuur, de zolder dient dus helemaal gerenoveerd te worden. Zoldertrap plaatsen, vloer plaatsen, isoleren en muren plaatsen. Moeten twee slaapkamers worden. Dakramen plaatsen misschien, indien het budget het toelaat.

Schouw afbreken gelijkvloers bakstenen

Ik zou mijn schouw op gelijkvloers willen afbreken. Boven blijft de schouw aanwezig, niet meer in gebruik. Op het dak is ze volledig ingepakt door professionele dakwerker, dus wind- en waterdicht. Begonnen met afbraak van de sierschouw er omheen.

Balkon renoveren

Balkon watert af naar binnen, slecht gemaakt, waardoor binnen de parket vochtig is geworden. Is een balkon van een bel-étage woning.

Ingezakte muren herstellen en garage vernieuwen

Ik wil mijn garage vernieuwen en inrichten als een dubbele ruimte: enerzijds een opslagruimte, anderzijds een functionele ruimte met het oog op recreatie. De grootte van de garage (ruwweg 9 meter op 3,30 meter, hoogte 2,50 meter)zou dit mogelijk moeten maken. Een nieuwe poort, nieuwe zijdeur en 2 nieuwe ramen zijn noodzakelijk. Eén van de zijmuren lijkt weg te zakken en heeft ons ertoe genoodzaakt deze stap te zetten.

Diverse renovatiewerken uit te voeren

Renovatiewerken: Ruwbouw werken renovatie: afbraak achterbouw, structurele werken : gevel opvangen met stalen ligger + uitbouw met stalen liggers in uitkraging; Riolering: opvissen bestaande riolering+plaatsen regenwaterput;openingen maken voor vide. Beperkt metselwerken. Vloerisolatie + chape +/- 100 m²,binnenisolatie met voorzetwand.

Beton gieten

Ik wil beton laten gieten boven op het dak. Het dak is juist boven op de keuken. Het is 36 m².

Renoveren van balkon

Balkon van ongeveer 3 meter breed en 1 meter diep moet vernieuwd worden. Nu liggen er nog tegels op en die beginnen los te komen. Die tegels moeten eruit, en er moet beton gegoten worden ,gladde beton, geen tegels meer.

Opening naar zolder maken, plaatsen zoldertrap, vloerisolatie

Werken uit te voeren: -) Maken opening naar zolder + leveren en plaatsen zoldertrap (2 woningen) --> mogelijkheid te bezichtigen in onze woning hoe dakstrstructuur is opgebouwd -) Leveren en plaatsen zoldervloer isolatie (2 woningen) --> Zolder oppervlak ~46. 5m2 -) Enkel Leveren zoldervloer isolatie (1 extra woning) -) Aanpassen balk op zolder voor betere toegang reiniging type D ventilatiesysteem (1 woning) Beide woningen zijn volledig identiek qua indelingen (is in kader van buurtrenovatie) Voorbeeldwoning hoe de werken moeten uitgevoerd worden is beschikbaar Afspraak mogelijk overdag op 31/7 ; 1/8 en 2/8.

Dakkapel plaatsen

Schuin dak. Breedte moet ongeveer 5 meter zijn. Ter plekke komen om details te bekijken. Liefst vanaf oktober beginnen.

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Vorige week woedde er een zwaar onweer boven onze wijk. Hagelbollen hebben de bovenste laag van de 2-lagige polycarbonaat doorboord. Beschadiging van 3 platen van 1 m breed.

Toilet renoveren

Wij willen graag een staand toilet vervangen door een hangtoilet. Een bestaand fonteintje vervangen door een nieuw exemplaar. De bestaande muurbetegeling vervangen. (+/- 10 m²) De bestaande vloerbetegeling blijft behouden.

Polycarbonaatplaten van verandadak vernieuwen

Ik zou graag een vakman hebben voor het plaatsen van ongeveer 18 vierkante meter dak in carbonaat platten 16 mm.

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Achtergevel (ongeveer 7 m breed, 3 m hoog) en binnenmuur (ongeveer 4 m breed op 3 m hoog) uitbreken en voorzien van poutrel(len) op basis van plan ingenieur. Achtergevel wordt nadien voorzien van een grote glaspartij. Werken te starten tijdens de maand augustus.

Volledige traphal te renoveren

Wij willen graag onze traphal (het huis telt 2 verdiepen met tussenverdiep) renoveren. Hieronder verstaan wij: de houten lambrisering schilderen in wit, alsook de houten trap (ca. 30 trappen, cfr. Foto's in bijlage). Verder hadden wij de trap ook graag bedekt gezien met een zwart tapijt om een traploper effect te creëren.

Renoveren afgekeurde schouw

De schouw is in slechte staat en afgekeurd. Deze moet gerenoveerd worden.

Vervangen platen van veranda

De platen van mijn verandadak zijn aan vervanging toe. Plaatsing van halfdoorzichtige polycarbonaatplaten met een tamelijk goede isolatiewaarde. Het gaat om vier platen, elk minder dan een meter breed en ongeveer vier meter lang. De platen zelf moeten worden vernieuwd, en waarschijnlijk ook de afdeklatten tussenin de platen.

Laminaat vervangen door parket

Laminaat op eerste verdiep vervangen door parket. Vloer is niet egaal en hangt beetje door, vermoedelijk doordat de draagbalken doorhangen.

Totaalrenovatie rijwoning

Een woning die ik recent kocht moet volledig gerenoveerd worden. Voornaamste werken zijn - plaatsen nieuwe centrale verwarming - nieuw dak (30 m² oppervlakte zolder) - nieuwe vloeren (48 m²+30 m²) - nieuw terras (inegrepen in 48 m²)

Kelder te verstevigen en te renoveren

De betonnen vloerplaat van de gang erboven is op 2 plaatsen gebroken, steunmuren in slechte staat moeten gerepareerd, ingevoegd en bezet worden, balken moeten behandeld worden, gas en waterleidingen moeten vervangen worden.