Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verandabouw, renovatie verbouwing in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Mechelen:

Afbreken veranda en funderingswerken

Afbreken huidige veranda, uitbreken vloer en chap leggen. Nieuwe vloer leggen niet nodig. Voorbereidende werken nieuwe veranda (arduin, fundering). Veranda is niet groot, 2 glazen wanden. Plannen beschikbaar.

Gemeenschappelijke inkomhal appartementsgebouw renoveren

Renovatie gemeenschappelijke inkomhal - voornamelijk: vervangen van houten plafonds door gyproc plafonds - vervangen van houtwerk tegen muur door gyproc - vervangen van kastdeuren door nieuwe kastdeuren van hogere kwaliteit - vervangen buitendeur - vervangen binnendeur. Inkomhall : 8m².

Gelijkvloers compleet renoveren

Uitbreken schouwen,muren,vloer,keuken,achterraam,terras. Bezetten,sanitair en electriciteit aanpassen,vloeren,valse plafonds,nieuw terras,schuifraam. Oppervlakte ongeveer 60 m².

Vergroten balkon tot volwaardig terras

Ik wil graag mijn bestaand balkon van mijn woning uitbreiden. Het terras heeft een lengte van 5.1 meter en een breedte van 0.9 meter. Het terras mag uitgebreid worden over een breedte van 3.2 met en een diepte van 0.7m. Graag een bezoek en offerte voor de werkzaamheden zodat we dit als terras kunnen gebruiken. Er is momenteel een smal balkon aanwezig met doorgang naar de keuken op het verdiep alsook een trap die naar het terras onderaan gaat. Het balkon zou groot genoeg moeten worden om er een tuinset op te plaatsen. Het aanwezige balkon en trap zijn nog in zeer goede staat en hoeven dan waarschijnlijk ook niet afgebroken te worden.

Steunmuur uitbreken en poutrel plaatsen

betreft totale opening (inclusief deur opening) van ongeveer 240 cm, in een rijwoning, tussen keuken en living. Afwerken doe ik zelf.

Steken van poutrel in draagmuur

Plaatsen van meerdere poutrellen in draagmuren en plaatsen van betonplaat in vloer. Werken zouden uitgevoerd moeten worden in februari/maart.

Poutrel plaatsen

Enkel een poutrel plaatsen in een draagmuur.

2 doorgangen toemaken met gyproc

2 doorgangen van pand A naar pand B toemaken. Gelijksvloers in winkel (1. 56m breed 76. 5cm diep 2,37m hoog)+ 1ste verdiep in stockruimte (79. 5cm breed 51 cm diep 2. 5m hoog) Gyprocplaten en isolatie plaatsen. Zo snel mogelijk starten!

Muur uitbreken en nieuw trapgat naar zolder maken

Wij hebben net een nieuwe woning gekocht, een huis van 35jaar oud. We willen het graag grondig renoveren en denken daarbij o.a. aan het uitbreken van de muur tussen de keuken en de woonkamer. Verder willen we een nieuw trapgat naar de zolder. Het verdiep bestaat uit beton welfsels.

Volledige renovatie woning 88 m²

Ik wil graag mijn woning renoveren 88 m². Het gaat om structurele werken (ramen en deuren toevoegen en dichtmaken, scheur in mijn gevel repareren, trap toevoegen van gelijkvloers naar de eerste verdieping , stuk verdieping bijbouwen dit is een stuk dat moet verlengd worden ), leidingen leggen, elektriciteit leggen, vloer leggen enkel beneden op de gelijkvloers , badkamerrenovatie met een inloopdouche met badkamermeubel.