Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Mechelen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
nieuwe woning in ruwbouw zetten, aannemer voor ruwbouwwerken 4 gevelwoning, bouwen van een woning volgens opgemaakt plan, afwerken van casco woning, ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing, nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen, appartement volledig renoveren na een brand, totalerenovatie opstarten, bijgebouw in ytong zetten, acherbouw bijbouwen, woning renoveren, renoveren woning, herenhuis renoveren, houten bijbouw plaatsen, stallen voor hoefdieren op maat maken

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, restauratie verbouwing in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Mechelen:

Renoveren van voorgevel

Ik wil graag mijn voorgevel van mijn winkelpand vernieuwen. Het is nu van hout, maar dat is in slecht staat.

Openhaard in living verwijderen

Midden in onze living staat een open haard die niet echt in ons interieur past. Graag de mogelijkheid bespreken om enerzijds de open haard te verwijderen OF deze weg te werken Ook het raamtablet mag vervangen worden door iets strakker en moderner.

Betonrot herstellen dakterras appartement

Betonrot herstellen aan dakterras.

Poutrel steken

Ik wil graag een muur verwijderen en een poutrel laten steken dit is tussen de living en de keuken. Het gaat om een lengte van 3 meter.

Steunmuren afbreken en poutrellen plaatsen

Ik wil 2 steunmuren afbreken en poutrellen erin steken(facade vanachter en midden van het huis) . Huis is +- 4,5 m breed en een gesloten woning van 2 verdiepingen hoog.

Extra verdieping bijbouwen voor badkamer

Ik wil op mijn keuken een badkamer zetten. Op zoek naar een aannemer. Graag ter plaatse komen kijken. Het zou een badkamer worden van ongeveer 20 m² oppervlakte.

Extra verdieping bijbouwen op bestaande woning

Ik wil graag een achterbouw te laten verhogen zodat er 1 badkamer kan in gebouwd worden en de houten barak in het midden van de keuken weg kan. Deze badkamer mag dan 4 x 4 m zijn met een trap die vertrekt uit de keuken. Graag indien mogelijk ook een schuifraam in de keuken nadien en nieuwe vloer leggen terug in de keuken.

Bijbouw plaatsen en deuropening maken

In een binnenmuur van onze slaapkamer hadden wij graag een deuropening laten maken met schuifdeur, om zo toegang tot een dressing te krijgen. Ik weet niet of het een dragende muur betreft. In de muur staat er 1 stopcontact, welke moet verplaats worden. + Graag willen wij een aanbouw voorzien aan onze rijwoning. De afmetingen zijn +/- 6m breed op 3 m diep. Samen met de aanbouw wensen we ook 1 binnenmuur te verwijderen om meer ruimte te creeëren. Deze aanbouw dient dan ook voorzien te worden van nieuwe vloer. Houten aanbouw met veel glas.

Herindeling bel-etage woning

Woonkamer (1ste. Verdiep) worden slaapkamers en badkamer. Gelijkvloers wordt woonkamer. Groot renovatieproject.

Versleten polycarbonaat platen op veranda vervangen door dakpannen

Ik wil graag het dak van mijn veranda laten vernieuwen. Het gaat om een licht hellend dak van ongeveer 4.5 m breed en 5 m lang. Graag had ik de huidige versleten polycarbonaat platen laten vervangen door dakpannen. Ik bespreek graag wat de opties zijn met de vakman.

Betonrot herstellen appartement

Terras brokkelt af door vermoedelijk betonrot

Betontrappen ter plaatse gieten

Het bestaande trappenhuis in appartementsgebouw bestaat uit houten trappen, deze dienen te worden vervangen door beton trappen ter plaatse gegoten, bestaande uit 54 rechte treden. Graag offerte voor de uitvoering van de werken.

Houten aanbouw met veel glas

Aanbouw van 8 meter x 4 meter. De aanbouw moet op palen (staal of hout) staan omdat het aangebouwd wordt aan de eerste verdieping. De lange zijde is tegen de woning gebouwd. De linker, korte zijde is voorzien om de keuken te plaatsen en mag dicht zijn op een venster van ongeveer 1 M² na. De helft van de lange tuinzijde , mag ook dicht zijn. De andere helft + de andere korte helft bestaat uit glazen ramen. . Het dak mag schuin zijn of eventueel vlak. Goede isolatiewaarden rondom. Bij een hellend dak een dakgoot voorzien.

Beton storten

Ik zoek een vakman voor het leveren van beton en de mogelijkheid tot storten van beton voor een trap vlak achter de woning. We zouden vooraan aan de woning een ruimte van 3m18 op 3m48 ( +-11m²) een betonnen vloer willen laten storten van 18 a 20 cm dik. Daarnaast hadden we ook graag ineens onze trap naar de tuin mee laten gieten. De woning in is 15 meter diep en dan nog een terras van 1 meter. Dus de trap is op 16 meter diepte van de voorgevel. Eventueel is deze ook bereikbaar langs de tuin, maar dan moet de betonmixer zich wel verplaatsen tussen de losbeurten door.

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Een steunbalk plaatsen van 4 m 70. Muur uitbreken.

Zolder renoveren

Momenteel is er geen isolatie, vloer, tussenmuur, de zolder dient dus helemaal gerenoveerd te worden. Zoldertrap plaatsen, vloer plaatsen, isoleren en muren plaatsen. Moeten twee slaapkamers worden. Dakramen plaatsen misschien, indien het budget het toelaat.

Schouw afbreken gelijkvloers bakstenen

Ik zou mijn schouw op gelijkvloers willen afbreken. Boven blijft de schouw aanwezig, niet meer in gebruik. Op het dak is ze volledig ingepakt door professionele dakwerker, dus wind- en waterdicht. Begonnen met afbraak van de sierschouw er omheen.

Balkon renoveren

Balkon watert af naar binnen, slecht gemaakt, waardoor binnen de parket vochtig is geworden. Is een balkon van een bel-étage woning.

Ingezakte muren herstellen en garage vernieuwen

Ik wil mijn garage vernieuwen en inrichten als een dubbele ruimte: enerzijds een opslagruimte, anderzijds een functionele ruimte met het oog op recreatie. De grootte van de garage (ruwweg 9 meter op 3,30 meter, hoogte 2,50 meter)zou dit mogelijk moeten maken. Een nieuwe poort, nieuwe zijdeur en 2 nieuwe ramen zijn noodzakelijk. Eén van de zijmuren lijkt weg te zakken en heeft ons ertoe genoodzaakt deze stap te zetten.

Diverse renovatiewerken uit te voeren

Renovatiewerken: Ruwbouw werken renovatie: afbraak achterbouw, structurele werken : gevel opvangen met stalen ligger + uitbouw met stalen liggers in uitkraging; Riolering: opvissen bestaande riolering+plaatsen regenwaterput;openingen maken voor vide. Beperkt metselwerken. Vloerisolatie + chape +/- 100 m²,binnenisolatie met voorzetwand.

Beton gieten

Ik wil beton laten gieten boven op het dak. Het dak is juist boven op de keuken. Het is 36 m².

Renoveren van balkon

Balkon van ongeveer 3 meter breed en 1 meter diep moet vernieuwd worden. Nu liggen er nog tegels op en die beginnen los te komen. Die tegels moeten eruit, en er moet beton gegoten worden ,gladde beton, geen tegels meer.

Opening naar zolder maken, plaatsen zoldertrap, vloerisolatie

Werken uit te voeren: -) Maken opening naar zolder + leveren en plaatsen zoldertrap (2 woningen) --> mogelijkheid te bezichtigen in onze woning hoe dakstrstructuur is opgebouwd -) Leveren en plaatsen zoldervloer isolatie (2 woningen) --> Zolder oppervlak ~46. 5m2 -) Enkel Leveren zoldervloer isolatie (1 extra woning) -) Aanpassen balk op zolder voor betere toegang reiniging type D ventilatiesysteem (1 woning) Beide woningen zijn volledig identiek qua indelingen (is in kader van buurtrenovatie) Voorbeeldwoning hoe de werken moeten uitgevoerd worden is beschikbaar Afspraak mogelijk overdag op 31/7 ; 1/8 en 2/8.

Dakkapel plaatsen

Schuin dak. Breedte moet ongeveer 5 meter zijn. Ter plekke komen om details te bekijken. Liefst vanaf oktober beginnen.

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Vorige week woedde er een zwaar onweer boven onze wijk. Hagelbollen hebben de bovenste laag van de 2-lagige polycarbonaat doorboord. Beschadiging van 3 platen van 1 m breed.