Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Mechelen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Mechelen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Mechelen of directe omgeving.

235 klanten uit Mechelen bevelen een bij Casius in Mechelen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Mechelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vierkantshoeve bouwen (fase 1) welness, houtskeletbouw, extra verdieping bouwen op bungalow, houtskeletbouw zetten, renoveren en verbouwen woning, bouwen houtskeletbouw, renovatie woning tot 2 wooneenheden, totaal renovatie van een bestaande woning, renovatie appartement, terrassen van een appartementsgebouw renoveren, renoveren van een oude schuur, creeren duplex ruimte in dakappartement, grondig opfrissen van appartement, aanleg van kaderment voor dakterras, kelder onder bestaande woning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, aan-, uit en opbouw zolderverbouwing in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Mechelen:

Herinrichten van een kantoorverdieping

In ons kantoor willen we een verdieping opnieuw inrichten. Het gaat over vloerbekleding (van tapijt naar laminaat), schilderen, verlichting moderniseren en airconditioning toevoegen. Het kantoor is ongeveer 200 m².

Aanbouw terras op eerste verdieping

Wij zijn bezig met de aankoop van een woning. Eventueel willen wij een terras aan deze bel etage laten leggen op de eerste verdieping. Dit zou dan een terras zijn van ongeveer 6 op 2 meter. Met zijwanden (geen inkijk buren) en een trap naar de tuin toe. Ik ga ervanuit dat de prijzen verschillen per gekozen materiaal. Maar is het toch mogelijk om al een schatting te geven op wat wij ons mogen verwachten?

Renovatie kleine zolderkamer

Kleine zolderkamer van 4 op 5 meter waar geen verwarming is ombouwen tot kamer die als bureau kan dienen. Werken uit te voeren zijn: verwarming doortrekken en plaatsen, onder dak extra isoleren, mogelijk lek in dak detecteren en herstellen, tussen houten vloer isoleren, gyproc tegen muren plaatsen, nieuwe laminaat leggen... (eventueel extra raam plaatsen).

Renovatie rijhuis

Totaal renovatie : platdak vervangen + isoleren+ koepels, nieuwe vloeren, nieuwe keuken, nieuwe verwarmingsinstallatie, nieuwe badkamer op 1ste verdiep. Nog geen plannen opgemaakt in beginfase.

Uitlaat dampkap verleggen

Wij hebben een recuperatiedampkap. De uitlaat komt nu in de keuken/living zelf. Wij willen deze graag via een lange buis, door het vals plafond, verleggen naar de berging.

Renovatie twee kamers

De ene kamer is een berging waar tevens een toilet, lavabo, wasmachine en droogkast staat. Het was heel vroeger de badkamer. De wc mag blijven staan maar zou afgezonderd moeten worden, apart kamertje van maken. De oude tegels moeten verwijderd worden, terug plamuren,... De andere kamer is een slaapkamer. Dient een nieuw plafond gestoken worden. Ingebouwde kast uitbreken. Zeer grote barst aanpakken. Venstertablet vervangen. U kan best eens komen kijken.

Kleine verbouwing

Muurtje metsen 1, 5m x2, 10 met Ytongblokken 600x20x6 cm; in de zelfde muur en deur plaatsen, 73 x 202 cm, vloertegels plaatsen 60 x 30 cm, 8 m². Hang w.c. Geberit installeren. Alle materiaal is reeds aangekocht. Uitvoering van werken: -verwijderen houten plinten en vinyllaag, indien nodig is vloer schrapen; -metsen van ytyong muur met muurankers, plaatsen linteel 1. 5m² -vloerboring of hakwerk naar de kelderruimte aanpassen PVC afvoerbuis en Geberit Systemfix duo plaatsen. -Plaatsen van vloertegels met flexibele lijm; voegen van 1 -1, 5 mm -Plaatsen deur -bijkisten van het hangtoilet met OSB3 18 mm en voorstrijken met hechtingsprimer 1, 5m² -plaatsen wandtegels op de bekisting van Geberit instalatie -terugplaatsen van plinten -afval Mogelijk nog kleine aan

Herstelling na vochtschade

Renovatie na vochtschade : muren, elekriciteitskast hermaken, schilderen, bepleisteren etc

Balkon renovatie

Balkon op eerste verdieping +/- 10m², maak muur vochtig op het gelijkvloers. Ook ontstaan er roestige vlekken op het terras van het gelijkvloers.

Achterbouw in houtskelet

Het gaat om een gesloten bebouwing. De achterbouw zit tussen 2 andere huizen. Het is een gelijkvloers van 9m lang en 5m breed met daar bovenop een gedeelte van 9m lang en 2. 5m breed.

Totaal renovatieproject

Afbraak en verwijdering oud toilet op koertje, idem dito afdakje, uitbreken en verwijdering huidige vloer betondallen. Oude pvc leidingen op achtergevel (6m hoogte) verwijderen, installeren afwatering dakje badkamer. Nieuw afdakje installeren, kleine vloertegels (Vietnamese blauwe hardsteen 15x15x4cm) op stabilisé leggen als nieuwe bevloering. Nieuw deksel septische put plaatsen met integratie kleine vloertegels (60x60cm). Egaal cementeren omringende muurtjes en verven van gekuiste achtergevel en muurtjes in de kleur van de voorgevel. Wegens beperkte beschikbaarheid verbouwingslening dienen bovenstaande werken nog voor het einde van dit jaar uitgevoerd te worden...

Herstellen omheining met betonplaten

Ik heb een omheining van oude betonnen sierplaten. Sierplaat: hoogte: 1m70, breedte: ong 2m Eén van die platen is stuk en moet hersteld worden.

Vervangen dakbalk

1 van de horizontale balken in ons dak is onaangetast door houtworm. We vragen ons af of die vervangen moet worden of bewerkt? Deze afstand is 7 meter maar bestaat uit 2 delen. Enkel het rechtse gedeelte is aangetast. De lengte van rechterbalk is nog. 3,70 meter.

Volledig nieuwbouw te bouwen

Prijsofferte: volledig onderkelderd graag prijs . We gaan bouwen. Nieuw halfopen huis volledig onderkelderd. Gelijkvloer & kelder: 17 op 6 1 ste verdiep: 13 op 6 meter ongeveer 3 slaapkamers en zolder. Zolder: 9 op 6 meter

Plaatsing aanbouw

Afbraak bestaande veranda 16 m², vervangen door nieuwe aanbouw van 35m² met kunststof ramen en plat dak.( schuiframen ) Voorkeur naar stenen aanbouw. Uitbreiding van bestaande living, dus veranda afbreken. Best ter plaatse komen kijken door een aannemer voor advies en mogelijkheden en prijsofferte.

Onderkappen muur

Onderkappen van binnenmuur 10 lm , aanbrengen van waterkering en herbezetting van gemaakte schade aan de muur.

Afwatering balkon verbeteren

Een balkon van ong 3x1 heeft slechte afwatering en daardoor condensatievocht binnenkamers. De werken houden in: het waterdicht maken en/of verbeteren van de afwatering van het balkon.

Nieuwe achterbouw maken

Vervangen van een kleine veranda naar uitbreiding van de achterbouw. Het gaat over een oppervlak van 2650 x 4400. 2kanten beglazing + aan achterkant een dubbele deur.

Renovatie keuken en badkamer + lekdetectie

Doen jullie renovatiewerken aan keuken en badkamer alsook lekdetectie? Indien ja, dan zou ik graag een afspraak maken voor de volledige renovatie van badkamer en sanitair (leidingen wasmachine ed in de keuken) Daarnaast is er ook een constante verstopping van een bepaalde leiding, maar dit kan waarschijnlijk samen opgelost worden met het leidingwerk. Afspraak graag ter plaatse elke woensdag in centrum Mechelen. Kunnen jullie iets laten weten?

Zadeldak bouwen

Ik zou graag een zolder op mijn huis willen laten zetten. Momenteel heeft het een plat dak. Ik zou er graag een zolder opzetten met een zadeldak. Hiervoor is ook een trap van het eerste verdiep naar boven toe nodig

Totale renovatie gebouw 2 appartementen

Totale renovatie van appartementsgebouw ben nog geen eigenaar van dit gebouw: Richtprijs: - gevelwerken (bezetten met houtwerk voorgevel + nieuwe ramen met dubbelglas voor + achterkant inclusief isolatie) - 2 nieuwe keukens installeren. ( muur uitbreken + afwerken + installatie) - 2 nieuwe badkamers installeren - electriciteit verleggen + keuren - zolder met gyproc afwerken en osb platen op vloer (vernissen) - nieuwe garagepoort+ inkomdeur - nieuwe cv ketel

Renovatie appartement

Ik wens een duplex appartement grondig te laten renoveren (electriciteit-sanitair-keuken-badkamer-nieuwe ramen(7 stuks)- dak isolatie-Duplex bestaat uit 2x60m².

Reparatie beton

Aan de woning is er in 1995 een brug gebouwd van ongeveer 5 meter over het terras van de benedenbuur. Ik woon op het eerste verdiep en ga langs de brug naar de tuin. Nu is er erosie en brokkelt de beton af. Zou U een offerte kunnen maken voor de herstelling. Ter plaatse komen kijken.

Waterschade zolder herstellen

Ik heb in mijn zolder waterschade opgelopen en nu zou ik een bestek moeten laten maken voor de verzekering om daarna graag de werken te laten uitvoeren. Ingebouwde kasten, parket beschadigd. Zou moeten hersteld worden na bestek, verzekering.

Renovatie woning door aannemer

De woning dateert van 1928 en heeft opfriswerk nodig (houten parket in orde maken, muren schilderen, nieuwe badkamer, trappen schilderen, nieuwe elektriciteit in het hele huis) dus geen structurele werken.