Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Mechelen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Mechelen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Mechelen of directe omgeving.

350 klanten uit Mechelen bevelen een bij Casius in Mechelen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Mechelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: extra verdieping bijbouwen, aannemer voor ruwbouwwerken uit te voeren, verbouwing open bebouwing, verbouwing woonhuis, bouw privéwoning - ruwbouwaannemer gezocht, mantelzorgwoning bouwen, ombouwen woning tot appartementen, gemetselde aanbouw plaatsen, benedenverdieping renoveren, handelspand renoveren, huis renoveren, renovatie authentiek herenhuis, ruwbouwwerken uitvoeren, dak optrekken en elektriciteit vernieuwen, fundering nieuwbouw HOB en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing renovatie in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Mechelen:

Beton storten

Ik zoek een vakman voor het leveren van beton en de mogelijkheid tot storten van beton voor een trap vlak achter de woning. We zouden vooraan aan de woning een ruimte van 3m18 op 3m48 ( +-11m²) een betonnen vloer willen laten storten van 18 a 20 cm dik. Daarnaast hadden we ook graag ineens onze trap naar de tuin mee laten gieten. De woning in is 15 meter diep en dan nog een terras van 1 meter. Dus de trap is op 16 meter diepte van de voorgevel. Eventueel is deze ook bereikbaar langs de tuin, maar dan moet de betonmixer zich wel verplaatsen tussen de losbeurten door.

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Een steunbalk plaatsen van 4 m 70. Muur uitbreken.

Zolder renoveren

Momenteel is er geen isolatie, vloer, tussenmuur, de zolder dient dus helemaal gerenoveerd te worden. Zoldertrap plaatsen, vloer plaatsen, isoleren en muren plaatsen. Moeten twee slaapkamers worden. Dakramen plaatsen misschien, indien het budget het toelaat.

Schouw afbreken gelijkvloers bakstenen

Ik zou mijn schouw op gelijkvloers willen afbreken. Boven blijft de schouw aanwezig, niet meer in gebruik. Op het dak is ze volledig ingepakt door professionele dakwerker, dus wind- en waterdicht. Begonnen met afbraak van de sierschouw er omheen.

Balkon renoveren

Balkon watert af naar binnen, slecht gemaakt, waardoor binnen de parket vochtig is geworden. Is een balkon van een bel-étage woning.

Ingezakte muren herstellen en garage vernieuwen

Ik wil mijn garage vernieuwen en inrichten als een dubbele ruimte: enerzijds een opslagruimte, anderzijds een functionele ruimte met het oog op recreatie. De grootte van de garage (ruwweg 9 meter op 3,30 meter, hoogte 2,50 meter)zou dit mogelijk moeten maken. Een nieuwe poort, nieuwe zijdeur en 2 nieuwe ramen zijn noodzakelijk. Eén van de zijmuren lijkt weg te zakken en heeft ons ertoe genoodzaakt deze stap te zetten.

Diverse renovatiewerken uit te voeren

Renovatiewerken: Ruwbouw werken renovatie: afbraak achterbouw, structurele werken : gevel opvangen met stalen ligger + uitbouw met stalen liggers in uitkraging; Riolering: opvissen bestaande riolering+plaatsen regenwaterput;openingen maken voor vide. Beperkt metselwerken. Vloerisolatie + chape +/- 100 m²,binnenisolatie met voorzetwand.

Beton gieten

Ik wil beton laten gieten boven op het dak. Het dak is juist boven op de keuken. Het is 36 m².

Renoveren van balkon

Balkon van ongeveer 3 meter breed en 1 meter diep moet vernieuwd worden. Nu liggen er nog tegels op en die beginnen los te komen. Die tegels moeten eruit, en er moet beton gegoten worden ,gladde beton, geen tegels meer.

Opening naar zolder maken, plaatsen zoldertrap, vloerisolatie

Werken uit te voeren: -) Maken opening naar zolder + leveren en plaatsen zoldertrap (2 woningen) --> mogelijkheid te bezichtigen in onze woning hoe dakstrstructuur is opgebouwd -) Leveren en plaatsen zoldervloer isolatie (2 woningen) --> Zolder oppervlak ~46. 5m2 -) Enkel Leveren zoldervloer isolatie (1 extra woning) -) Aanpassen balk op zolder voor betere toegang reiniging type D ventilatiesysteem (1 woning) Beide woningen zijn volledig identiek qua indelingen (is in kader van buurtrenovatie) Voorbeeldwoning hoe de werken moeten uitgevoerd worden is beschikbaar Afspraak mogelijk overdag op 31/7 ; 1/8 en 2/8.

Dakkapel plaatsen

Schuin dak. Breedte moet ongeveer 5 meter zijn. Ter plekke komen om details te bekijken. Liefst vanaf oktober beginnen.

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Vorige week woedde er een zwaar onweer boven onze wijk. Hagelbollen hebben de bovenste laag van de 2-lagige polycarbonaat doorboord. Beschadiging van 3 platen van 1 m breed.

Toilet renoveren

Wij willen graag een staand toilet vervangen door een hangtoilet. Een bestaand fonteintje vervangen door een nieuw exemplaar. De bestaande muurbetegeling vervangen. (+/- 10 m²) De bestaande vloerbetegeling blijft behouden.

Polycarbonaatplaten van verandadak vernieuwen

Ik zou graag een vakman hebben voor het plaatsen van ongeveer 18 vierkante meter dak in carbonaat platten 16 mm.

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Achtergevel (ongeveer 7 m breed, 3 m hoog) en binnenmuur (ongeveer 4 m breed op 3 m hoog) uitbreken en voorzien van poutrel(len) op basis van plan ingenieur. Achtergevel wordt nadien voorzien van een grote glaspartij. Werken te starten tijdens de maand augustus.

Volledige traphal te renoveren

Wij willen graag onze traphal (het huis telt 2 verdiepen met tussenverdiep) renoveren. Hieronder verstaan wij: de houten lambrisering schilderen in wit, alsook de houten trap (ca. 30 trappen, cfr. Foto's in bijlage). Verder hadden wij de trap ook graag bedekt gezien met een zwart tapijt om een traploper effect te creëren.

Renoveren afgekeurde schouw

De schouw is in slechte staat en afgekeurd. Deze moet gerenoveerd worden.

Vervangen platen van veranda

De platen van mijn verandadak zijn aan vervanging toe. Plaatsing van halfdoorzichtige polycarbonaatplaten met een tamelijk goede isolatiewaarde. Het gaat om vier platen, elk minder dan een meter breed en ongeveer vier meter lang. De platen zelf moeten worden vernieuwd, en waarschijnlijk ook de afdeklatten tussenin de platen.

Laminaat vervangen door parket

Laminaat op eerste verdiep vervangen door parket. Vloer is niet egaal en hangt beetje door, vermoedelijk doordat de draagbalken doorhangen.

Totaalrenovatie rijwoning

Een woning die ik recent kocht moet volledig gerenoveerd worden. Voornaamste werken zijn - plaatsen nieuwe centrale verwarming - nieuw dak (30 m² oppervlakte zolder) - nieuwe vloeren (48 m²+30 m²) - nieuw terras (inegrepen in 48 m²)

Kelder te verstevigen en te renoveren

De betonnen vloerplaat van de gang erboven is op 2 plaatsen gebroken, steunmuren in slechte staat moeten gerepareerd, ingevoegd en bezet worden, balken moeten behandeld worden, gas en waterleidingen moeten vervangen worden.

Plaatsen van poutrel

Afbraak van een aantal muren en steken van poutrel bij de renovatie van een woning.

Rijhuisje renoveren

Ik zoek een vakman voor volgende verbouwingswerken: vernieuwing electriciteit, muren uitbreken, sanitair vervangen, zolderisolatie... in een klein rijhuisje dat ik net gekocht heb.

Gyproc-dakraam en poutrel plaatsen

Reeds geïsoleerde zolder bezetten met gyproc + dakraam plaatsen ; in keuken poutrel plaatsen en vochtige muur bestrijden.

Herstellen gevel, binnenmuren en tegelvloer

Na een recente nieuwbouw die tegen mijn woning werd geplaatst vertonen mijn gevel, binnenmuren en tegelvloer op verschillende plaatsen scheuren en barsten. De bedoeling is deze schade volledig te herstellen.