Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Mechelen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Mechelen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Mechelen of directe omgeving.

281 klanten uit Mechelen bevelen een bij Casius in Mechelen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Mechelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: houtskeletbouw plaatsen, verbouwing van garage en maken badkamer, gelijkvloersappartement volledig renoveren, complete renovatie appartement, aanbouw plaatsen voor kangeroewoning, totaalrenovatie appartement, glazen aanbouw plaatsen, studentenwoning renoveren, gevel kaleien van nieuwbouw, muur en dak verkleinen en muur stuccen, dak vernieuwen en isoleren en zonnepanelen plaatsen, achterbouw afbreken en opnieuw opbouwen, uitbreiding inpandige garage met aanbouw, overkapping terras plaatsen met zonnepanelen, houtskeletbouw zetten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Mechelen:

Toilet renoveren

Wij willen graag een staand toilet vervangen door een hangtoilet. Een bestaand fonteintje vervangen door een nieuw exemplaar. De bestaande muurbetegeling vervangen. (+/- 10 m²) De bestaande vloerbetegeling blijft behouden.

Polycarbonaatplaten van verandadak vernieuwen

Ik zou graag een vakman hebben voor het plaatsen van ongeveer 18 vierkante meter dak in carbonaat platten 16 mm.

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Achtergevel (ongeveer 7 m breed, 3 m hoog) en binnenmuur (ongeveer 4 m breed op 3 m hoog) uitbreken en voorzien van poutrel(len) op basis van plan ingenieur. Achtergevel wordt nadien voorzien van een grote glaspartij. Werken te starten tijdens de maand augustus.

Volledige traphal te renoveren

Wij willen graag onze traphal (het huis telt 2 verdiepen met tussenverdiep) renoveren. Hieronder verstaan wij: de houten lambrisering schilderen in wit, alsook de houten trap (ca. 30 trappen, cfr. Foto's in bijlage). Verder hadden wij de trap ook graag bedekt gezien met een zwart tapijt om een traploper effect te creëren.

Renoveren afgekeurde schouw

De schouw is in slechte staat en afgekeurd. Deze moet gerenoveerd worden.

Vervangen platen van veranda

De platen van mijn verandadak zijn aan vervanging toe. Plaatsing van halfdoorzichtige polycarbonaatplaten met een tamelijk goede isolatiewaarde. Het gaat om vier platen, elk minder dan een meter breed en ongeveer vier meter lang. De platen zelf moeten worden vernieuwd, en waarschijnlijk ook de afdeklatten tussenin de platen.

Laminaat vervangen door parket

Laminaat op eerste verdiep vervangen door parket. Vloer is niet egaal en hangt beetje door, vermoedelijk doordat de draagbalken doorhangen.

Totaalrenovatie rijwoning

Een woning die ik recent kocht moet volledig gerenoveerd worden. Voornaamste werken zijn - plaatsen nieuwe centrale verwarming - nieuw dak (30 m² oppervlakte zolder) - nieuwe vloeren (48 m²+30 m²) - nieuw terras (inegrepen in 48 m²)

Kelder te verstevigen en te renoveren

De betonnen vloerplaat van de gang erboven is op 2 plaatsen gebroken, steunmuren in slechte staat moeten gerepareerd, ingevoegd en bezet worden, balken moeten behandeld worden, gas en waterleidingen moeten vervangen worden.

Plaatsen van poutrel

Afbraak van een aantal muren en steken van poutrel bij de renovatie van een woning.

Rijhuisje renoveren

Ik zoek een vakman voor volgende verbouwingswerken: vernieuwing electriciteit, muren uitbreken, sanitair vervangen, zolderisolatie... in een klein rijhuisje dat ik net gekocht heb.

Gyproc-dakraam en poutrel plaatsen

Reeds geïsoleerde zolder bezetten met gyproc + dakraam plaatsen ; in keuken poutrel plaatsen en vochtige muur bestrijden.

Herstellen gevel, binnenmuren en tegelvloer

Na een recente nieuwbouw die tegen mijn woning werd geplaatst vertonen mijn gevel, binnenmuren en tegelvloer op verschillende plaatsen scheuren en barsten. De bedoeling is deze schade volledig te herstellen.

Reparatie van lek van verandadak

Veranda staat 4 jaar. Plaatser is failliet. Er is een lek waar het verandadak op de muur aansluit. Hierdoor komt de bezetting binnen in de veranda los. Afdichting moet worden nagekeken en gerepareerd.

Afbreken en heropbouwen tuinhuis - bijgebouw

Achteraan de tuin hebben we een 'achterkot' in betonplaten en stukken gemetste muren. Dak bestaat nog uit asbestplaten. Deze is in zeer slechte staat en we willen dit afbreken. Nadien terug een tuinhuis opmetsen + overkapping.

Draagmuur afbreken en poutrel plaatsen

Wij willen graag de draagmuur tussen keuken en living afbreken en een poutrel plaatsen. De muur is ongeveer 4m lang 2,55m hoog . Hoeveel zou dit in totaal kosten?

Herinrichten van een kantoorverdieping

In ons kantoor willen we een verdieping opnieuw inrichten. Het gaat over vloerbekleding (van tapijt naar laminaat), schilderen, verlichting moderniseren en airconditioning toevoegen. Het kantoor is ongeveer 200 m².

Aanbouw terras op eerste verdieping

Wij zijn bezig met de aankoop van een woning. Eventueel willen wij een terras aan deze bel etage laten leggen op de eerste verdieping. Dit zou dan een terras zijn van ongeveer 6 op 2 meter. Met zijwanden (geen inkijk buren) en een trap naar de tuin toe. Ik ga ervanuit dat de prijzen verschillen per gekozen materiaal. Maar is het toch mogelijk om al een schatting te geven op wat wij ons mogen verwachten?

Renovatie kleine zolderkamer

Kleine zolderkamer van 4 op 5 meter waar geen verwarming is ombouwen tot kamer die als bureau kan dienen. Werken uit te voeren zijn: verwarming doortrekken en plaatsen, onder dak extra isoleren, mogelijk lek in dak detecteren en herstellen, tussen houten vloer isoleren, gyproc tegen muren plaatsen, nieuwe laminaat leggen... (eventueel extra raam plaatsen).

Renovatie rijhuis

Totaal renovatie : platdak vervangen + isoleren+ koepels, nieuwe vloeren, nieuwe keuken, nieuwe verwarmingsinstallatie, nieuwe badkamer op 1ste verdiep. Nog geen plannen opgemaakt in beginfase.

Uitlaat dampkap verleggen

Wij hebben een recuperatiedampkap. De uitlaat komt nu in de keuken/living zelf. Wij willen deze graag via een lange buis, door het vals plafond, verleggen naar de berging.

Renovatie twee kamers

De ene kamer is een berging waar tevens een toilet, lavabo, wasmachine en droogkast staat. Het was heel vroeger de badkamer. De wc mag blijven staan maar zou afgezonderd moeten worden, apart kamertje van maken. De oude tegels moeten verwijderd worden, terug plamuren,... De andere kamer is een slaapkamer. Dient een nieuw plafond gestoken worden. Ingebouwde kast uitbreken. Zeer grote barst aanpakken. Venstertablet vervangen. U kan best eens komen kijken.

Kleine verbouwing

Muurtje metsen 1, 5m x2, 10 met Ytongblokken 600x20x6 cm; in de zelfde muur en deur plaatsen, 73 x 202 cm, vloertegels plaatsen 60 x 30 cm, 8 m². Hang w.c. Geberit installeren. Alle materiaal is reeds aangekocht. Uitvoering van werken: -verwijderen houten plinten en vinyllaag, indien nodig is vloer schrapen; -metsen van ytyong muur met muurankers, plaatsen linteel 1. 5m² -vloerboring of hakwerk naar de kelderruimte aanpassen PVC afvoerbuis en Geberit Systemfix duo plaatsen. -Plaatsen van vloertegels met flexibele lijm; voegen van 1 -1, 5 mm -Plaatsen deur -bijkisten van het hangtoilet met OSB3 18 mm en voorstrijken met hechtingsprimer 1, 5m² -plaatsen wandtegels op de bekisting van Geberit instalatie -terugplaatsen van plinten -afval Mogelijk nog kleine aan

Herstelling na vochtschade

Renovatie na vochtschade : muren, elekriciteitskast hermaken, schilderen, bepleisteren etc

Balkon renovatie

Balkon op eerste verdieping +/- 10m², maak muur vochtig op het gelijkvloers. Ook ontstaan er roestige vlekken op het terras van het gelijkvloers.