Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Mechelen:

Renovatiewerken uitvoeren

Keuken, badkamer, wc en veranda van samen 4m x 8m volledig afbreken. Boven een kamer bouwen en daarboven nog een zolder.

Tekeningen voor opbouw maken

Graag hadden wij een extra slaapkamer en badkamer willen bij zetten op het plat dak. De oppervlakte is ongeveer 30m². Voor deze plannen concreet te maken zoek ik een architect.

Vloerverwarming infrezen

Wij zouden in onze toekomstige woning graag een nieuwe tegelvloer plaatsen op het gelijkvloers en hierbij overstappen van traditionele radiatoren naar vloerverwarming. Het betreft een woning van 1993 waarvan volgens het EPC de vloer reeds isolatie bevat. Infrezen lijkt ons de beste oplossing maar we staan ook open voor andere technieken. Het betreft een oppervlak van ongeveer 100 m² uit drie ineen doorlopende ruimtes (keuken, living en speelkamer) De bestaande tegelvloer uitbreken zouden we eventueel zelf aanpakken.

Garagepoort aanpassen en vervangen door raam + ondermuur

Garage ombouwen tot extra kamer. Garagepoort aanpassen naar muur van max. 75cm hoog en max. 2m breed met een resterende opvulling van raam.

Oorzaak zoeken van barsten in de muren en oplossen

Oorzaak barst opzoeken en eventueel herstellen. Barst vertrekt naast de schouw en loopt door de schouw tot aan de vloer van de 1ste verdieping. Word breder sinds enkele maanden, zelf zo breed dat men het licht van de buren ziet door het spleetje. Bij de buren loopt de scheur zelf helemaal tot in de kelder.

Achterbouw in houtskelet zetten

We willen een slaapkamer bijbouwen van ongeveer 12 vierkante meter bovenop het gelijkvloers. Met daarboven een terras bereikbaar vanaf het 2 verdiep.

Garage bouwen

Ik wil een garage laten bouwen van 3.5m op 6m. Op de plaats waar mijn oude garage stond. (oude garage is al afgebroken) Er is nog geen fundering.

Plaatsen poutrel

Plaatsen van poutrel ca. 4.20m lang op verdieping 2. Secties HEA220 of HEB 200 (staalkwaliteit S235) De poutrel dient zo dicht mogelijk tegen de bestaande muur te liggen die we nadien zelf afbreken.

Renoveren huis

Badkamer renoveren en nieuwe badkamer plaatsen. Parket aanleggen in 2 kamers. Veel bezettingswerk. Deuren vervangen.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik heb verschillende ramen die vergroot moeten worden en een poutrel die een draagmuur moet opvangen. plannen van architect zijn beschikbaar. Ik ben op zoek naar een betrouwbare/ervaren aannemer. Ramen die verbreedt moeten worden zijn op gelijkvloer, 1ste verdiep en tweede verdiep.