Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor zoldervloer verstevigen:

Zoldervloer verstevigen

We zijn onze zolder aan het afwerken naar een slaapkamer. Er staat reeds een vaste trap en de elektriciteitswerken zijn achter de rug De vloer van de zolder zijn osb platen die krom getrokken zijn (vermoedelijk van de warmte want het dak was niet geïsoleerd) We zoeken een vakman om de oude vloer te verwijderen, versteviging aan te brengen en een nieuwe ondervloer te plaatsen. Het gaat een slaapkamer worden voor onze dochtertjes dus geluidsisolatie is heel belangrijk voor ons De oppervlakte is ongeveer 30m2
Offertes van aannemers voor zolderverbouwing uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zoldervloer verstevigen uit heel België:

Verstevigen houten roostering tussen verdieping en zoldervloer

Verstevigen van houten roostering tussen verdieping en zolder voor gebruik als woonruimte. De houten vloer moet verstevigd worden, oppervlakte is ongeveer 80 m².

Plaatsen gordingen, steunmuren in hout, uitlijnen vloer,...

Ons huis uit de jaren 50 met houten binnenstructuur is momenteel gestript om een nieuwe indeling te bekomen en het bewoonbaar maken van de zolder. De jobs die dienen te gebeuren zijn: uitlijnen en verstevigen van zoldervloer. Plaatsen nieuwe binnenmuren plaatsen extra gordingen uitlijnen van vloer verdieping maken trapgat naar zolder plaatsen vaste trap Door tijdsgebrek om de werken zelf uit te voeren, zoek ik een ervaren vakman/team om deze zo spoedig mogelijk te voltooien. Op de bijgevoegde fotos kan u de huidige toestand zien, en de nieuwe indeling zoals uitgetekend door de binnenhuisarchitect.

Werken aan het dak en goten uit te voeren

Plaatsen onderdak (nog niet aanwezig). Nieuwe bakgoten voor- en achtergevel. Plaatsing 4 dakramen. Verstevigen van de dakstructuur met nieuwe gordingen waar nodig Eventueel: uitbreiden zoldervloer (vervangen vaste trap door luik) hangt ervan af , is te zien.Foto's ter beschikking.

Isolatie plaatsen aan binnenkant van dak ...

Isolatie plaatsen aan binnenkant van dak (op zolder). Er is een laag isolatie aanwezig op zoldervloer. Maar voldoet niet en later willen we deze zolder ook aktief gaan gebruiken (oa verstevigen van huidige steunlatten met houten balken).

Wij willen graag de stevigheid van de ...

Wij willen graag de stevigheid van de zoldervloer gecontroleeerd hebben en indien onvoldoende voorstellen om deze te verstevigen om op termijn de zolder "bewoonbaar" te maken (plaatsen & vernieuwen isolatie, gyproc afwerking zijwanden, plaatsen tussenwand en plaatsen zoldertrap). We merken op dat als er op zolder rondgelopen wordt de valse plafonds op de onderliggende verdieping aan de zijkanten/muren scheurtjes vertonen en eveneens aan de dakkapel.

Wij willen advies bij het verstevigen ...

Wij willen advies bij het verstevigen van onze licht verzakte zoldervloer. We beseffen dat we nieuwe balken moeten plaatsen maar willen zekerheid over soort, plaats, hoeveelheid, ...

Gevelrenovatie van een speciale woning ...

Gevelrenovatie van een speciale woning van 1905, in late Art-nouveau stijl, plannen van de gekende architect, Geo Henderick. De geglazuurde steen is boven de zoldervloer en in de topgevel lokaal erg beschadigd. Ook de voegen zijn zijn er fel uitgevreten. Een zeldzame leverancier wil de stenen namaken voor het vakkundig gevelmetselwerk. Ook de bekroning van de topgevel (Balegemse steen?) is mede te restaureren en te verstevigen. Om het volle aanzien te herstellen, is al een schrijwerker vakman aangetrokken voor alle buiten- en binnenschrijnwerk ( gaat o.a. ramen, goten, en zolderschrijnwerk aanpakken. Kwalitatief vakwerk is nodig om tegemoet te komen aan originele esthetiek en duurzaamheid. Andere gevelwerken met muurisolatie aan buitenzijde met bekleding komt er later bij (ander budget).

Wegbreken schouwen - gyproc plafonds - ...

Wegbreken schouwen - gyproc plafonds - steunmuur gedeeltelijk weghalen en opvangen met profiel - deur dichtzetten - deur bijmaken - trapgat maken in bestaand plafond en trap installeren - ruimte voor badkamer en keuken voorzien - vloer (hout of tegels) - uitbreiden kamer met gyproc - installatie standaard badkamer - zoldervloer verstevigen, 2 dakramen vernieuwen en zolder aftimmeren - op 5 kamers een wastafel met meubeltje voorzien - mogelijkheid om kachel te plaatsen beneden -...