Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie restauratie in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Merksem:

Open haard afbreken

Graag zouden wij de open haard uitbreken.

Poutrel steken en metselwerken uitvoeren

Wil een poutrel laten steken van 2m70cm. Er is een deuropening in de muur die dichtgemetst moet worden ook.

Deuropening verplaatsen

Ik wil graag natuurlijk licht in mijn badkamer, wil daarom graag mijn deur verplaatsen van mijn badkamer naar mijn slaapkamer ipv badkamer naar inkomhal in mijn appartement op het 1ste verdiep. 1 opening dichtmaken andere open maken.

Herstellen van betonrot aan balkonterrassen

Het gaat om 3 balkonnen van ongeveer 4 m². Het gaat om een klein gebouw met 3 appartementen. De balkonnen bevinden zich aan de straatkant. We zouden ze graag laten herstellen of afhankelijk van de prijs ze mogelijks laten afbreken.

Bestaande alu veranda afbreken

Wij wonen op een dakappartement en hebben sinds 2010 een veranda in aluminium met 3 schuifdeuren met afmetingen van ca 6.40 x 2.40m. Wij zoeken iemand die deze veranda wil/kan afbreken. rond deze veranda liggen ook nog dreentegels, die mee mogen weggevoerd worden.

Buitenste balken van dak veranda te vervangen

De buitenste balken van ons dak (vergelijkbaar met veranda) zijn rot. Wij hebben het huis (rijhuis) zo gekocht maar nu vrezen we voor de gevolgen zoals vochtproblemen, basten, stabiliteit, enz. Momenteel is hier nog niets van de merken maar die balken zien er langs buiten verschrikkelijk uit. Graag hadden we een offerte voor reparatie of, indien absoluut noodzakelijk, volledige vervanging.

Renoveren/vernieuwen volldedige trappenhal

Mijn trappenhal loopt nu van de kelder tot boven met dezelfde trap en is dus helemaal open wat zorgt voor warmteverlies. Ik zou deze wat dicht willen maken en de kelder als afzonderlijke ruimte maken met een deur. Dus een aparte trap voor naar de kelder en de verdieping te gaan. Dus ook creeren van een vals plafond/vloer en eventueel een extra kamer als dat mogelijk is.

Terrassen vernieuwen wegens betonrot

Graag willen wij drie terrassen ( +- 3m2 stuk) renoveren wegens betonrot. (1ste, 2e en 3e verdiep) Pleisterwerk vooraan komt er reeds af en de schade is duidelijk zichtbaar.

Voorbreidingswerken uitvoeren voor badkamer

Badkamer op de eerste verdieping (3 m X 5 m) moet opgevuld worden eerst met ong 30 cm schuimbeton daarna de nodige leidingen ( gas, water, elek,en afvoeren) vervolgens ong 10cm pur ( geschaafd) waarop de vloerverwarming

Spouwmuur renoveren

Enkele jaren geleden hebben we onze spouwmuur opgevuld met isolatie. Door het slechte product (recent getest) hebben we schade aan onze binnenmuren in de slaapkamer en keuken. Dit is vocht schade (het product absorbeerde al het water ipv het af te stoten).