Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing restauratie in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Merksem:

Keldergat vernieuwen

Vernieuwen van bestaand keldergat. Deze is niet meer grondwaterdicht. Het keldergat bevind zich aan de straatkant. Muren zijn 1,32 m² en vloer is 0,60 m².

Kelder renoveren

Oude kelder die gerenoveerd dient te worden zodat er huishoudgerei en speelgoed en dergelijke in gestockeerd kan worden. Afkappen oude bezetting, vochtwerende behandeling en opnieuw bezetten of zoiets. + ev schabben plaatsen

Plaatsen verstevigingsbalk onder bestaande houten vloer

Ik wens een versteviginsbalk onder mijn bestaande houten vloer te plaatsen. Er werd een doorbuiging opgemerkt die de doorbuigingsnorm overschrijdt. Om dit te verhelpen voorziet de ingenieur een verstevigingsbalk.

Herstellen plafond badkamer na waterschade

Door een lek in het appartement boven mij is er water beginnen lekken langs de muren, en tussen de spleten en lichtspots van mijn badkamer. Het huidige valse plafond is van PVC, waardoor daar geen zichtbare schade te bespeuren is. De afwerklatjes langs de muren zijn echter helemaal krom getrokken. Op zoek naar een bedrijf om het plafond en waarschijnlijk ook het achterliggende plafond te herstellen.

Open haard afbreken

Graag zouden wij de open haard uitbreken.

Poutrel steken en metselwerken uitvoeren

Wil een poutrel laten steken van 2m70cm. Er is een deuropening in de muur die dichtgemetst moet worden ook.

Deuropening verplaatsen

Ik wil graag natuurlijk licht in mijn badkamer, wil daarom graag mijn deur verplaatsen van mijn badkamer naar mijn slaapkamer ipv badkamer naar inkomhal in mijn appartement op het 1ste verdiep. 1 opening dichtmaken andere open maken.

Herstellen van betonrot aan balkonterrassen

Het gaat om 3 balkonnen van ongeveer 4 m². Het gaat om een klein gebouw met 3 appartementen. De balkonnen bevinden zich aan de straatkant. We zouden ze graag laten herstellen of afhankelijk van de prijs ze mogelijks laten afbreken.

Bestaande alu veranda afbreken

Wij wonen op een dakappartement en hebben sinds 2010 een veranda in aluminium met 3 schuifdeuren met afmetingen van ca 6.40 x 2.40m. Wij zoeken iemand die deze veranda wil/kan afbreken. rond deze veranda liggen ook nog dreentegels, die mee mogen weggevoerd worden.

Buitenste balken van dak veranda te vervangen

De buitenste balken van ons dak (vergelijkbaar met veranda) zijn rot. Wij hebben het huis (rijhuis) zo gekocht maar nu vrezen we voor de gevolgen zoals vochtproblemen, basten, stabiliteit, enz. Momenteel is hier nog niets van de merken maar die balken zien er langs buiten verschrikkelijk uit. Graag hadden we een offerte voor reparatie of, indien absoluut noodzakelijk, volledige vervanging.