Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie restauratie in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Merksem:

Steken van draagbalk HEB 160

Door betonrot en aantasting van de bewapening dient een draagbalk HEB 160 van ca 3m gestoken te worden, nadat de dakplaat met luchtdichte mortel is hersteld (ca 5m²);

Deuropening in draagmuur maken

In een draagmuur een deuropening maken. Gaat om een hoge opening van bijna 3 meter in een draagmuur van 30-40 cm dik. Hierna ook een poutrel steken.

Lichtkoepel plaatsen en gyproc plafond bezetten

Ik wil een lichtkoepel of -straat laten plaatsen in een plat dak met gyproc plafond en houtconstructie. En een plafond van 40m² bijsmeren/bezetten om de voegen weg te werken

Deuropening in dragende muur maken

We willen de woonkamer met de keuken verbinden door de twee muren van de tussenliggende badkamer weg te halen of door een opening in de muren te maken - Het toilet in de badkamer willen we behouden en met een nieuwe muur afscheiden van de verbouwde woonkamer. - We willen een deuropening maken van toilet naar de gang (zie tekening). - De nieuwe 'overloop' die door deze verbouwing ontstaat heeft ook een houten vloer nodig net als de rest van de woonkamer - In één van de te verwijderen muren zit al een deur, die kan worden gebruikt voor het toilet, dit is dus niet nodig. - Of de te verwijderen muren draagmuren zijn, weten we niet.

Bouwen van een balkon

Een balkon plaatsen op een bestaand gebouw. Het balkon moet 1,75 meter uitspringen aan de voorgevel en de breedte is ongeveer 6,5 meter. Het gebouw bestaat voornamelijk uit beton en steen. Het balkon kan perfect zelfdragend in de bestaande betonnen constructies worden verankerd.

Kelder renoveren

We hebben momenteel een vochtprobleem in de kelder, er begint schimmel op de muren te komen. Graag willen we dit laten herstellen en de kelder opknappen. Het is een kelder van 4 x 6.

Bestaande terrassen appartement waterdicht maken en opnieuw aanleggen

Ik wil graag 6 terrassen opnieuw laten aanleggen en waterdicht maken. Het te gebruiken materiaal is te bespreken met de vakman maar graag had ik Epoxy gehad. Elke terras is zo een 14-15 m².

Magazijn ombouwen tot zwembad

Magazijn van +- 300 m² in rechthoekige vorm moet omgebouwd worden tot een wellness met 2 arrangementen dus 2 zwembaden met filters komen van 3 meter in breedte en 5 meter in lengte en maximum diepte van 1,50 meter. In beide arrangementen moeten verluchting- en verwarmingselementen zijn een sauna en een whirlpool.

Zolder en gang verbouwen

Ik wil graag mijn zolder en gang laten verbouwen. Er moeten een aantal werken worden gedaan op de zolder : zoldertrap plaatsen, gat maken in dak voor een Velux, plafond en vloer afwerken, plaatsen en verwarming leiding. In de gang moet men gyproc steken in de plafonds, trap schuren en schilderen en een luik onder de trap plaatsen. In de gang moet ook een vloer worden gelegd.

Steunmuur wegkappen en steunbalk plaatsen in living

In midden van de woonkamer is er een muur die de kamer in 2 verdeeld (boogvorm met in midden opening). Om de woning ruimer te laten lijken en plaats en lichtinval te winnen zou ik deze graag weg willen. Betreft waarschijnlijk een steunmuur.