Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Mol te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Mol.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Mol of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw zolderverbouwing in Mol die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Mol:

Herstellen dak en muur na waterschade

Het betreft een muur net onder het dak die zeer vochtig is. Vorig jaar was er een lek aanwezig dat zou hersteld moeten zijn, maar nu ervaren we terug problemen. Graag laten we dit nakijken zowel het lek als het dak.

Poutrel plaatsen

Wij willen onze bestaande leefruimte uitbreiden naar de veranda . Daarbij willen we twee doorgangen naar de veranda creëren (één in de living en één in de keuken) naar de veranda. Ook de doorgang tussen living en keuken willen we open. Om dit te realiseren moeten er 1 pouterel gestoken worden van 4 meter op muurtjes van 30 cm

Ramen vervangen en keuken uitbreiden

Ik heb een huis dat opnieuw gerenoveerd moet worden. Verkleinen van ramen en nieuw plaatsen. Keuken verlengen met een nieuwe veranda.

Uitbreiding van de bestaande eengezinswoning in ruwbouw

Achteraan de bestaande eengezinswoning wordt een beperkte uitbreiding op volle grond voorzien. Hierin wordt de studeerkamer ondergebracht. Hiervoor op zoek naar een aannemer voor winddichte ruwbouw te plaatsen, niet voor afwerking. De buitenafmetingen van de uitbreiding: - Breedte: 4,25 m - diepte: 4,68 m - hoogte van plat dak: 3 m

Muur verwijderen poutrel steken

Ik wil graag onze woning verbouwen. En we willen graag beginnen met een muur van de keuken naar de eetkamer uit te breken en daar dan een poutrel steken. De muur die uitgebroken moet worden is 3 m breed en 2 m hoog. Ook graag de afwerking ervan.

Muur openbreken en poutrel plaatsen

We willen de muur tussen onze keuken en veranda open breken. Dit is de vroegere buitenmuur. De poutrel moet dus ook de gevelstenen mee ondersteunen. Op de open te breken muur rust al dwars een andere poutrel en deze zou dus aan de nieuwe vast gelast moeten worden. De totale te overbruggen afstand is 5,5 meter.

Steunbalken plaatsen

Alleen steunbalken plaatsen zie bijlage foto's.

Raam kader maken in bestaande muur

Ik wil een extra raam (bandraam) laten steken in een gevel waar nu geen raam zit. +/- afmeting van het te plaatsen raam is 2m op 0,4m.

Betonnen omheining herstellen

Er is tegen onze betonnen omheining gereden. Nu staat deze krom en vertonen scheuren. Lengte 2 meter.

Woning laten afbreken

Wij zijn opzoek naar een sloper voor een vrijstaand huis in België.