Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Mortsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in Mortsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Mortsel:

Oorzaak scheuren in muren zoeken en herstellen

Onze buur heeft ingrijpende werken laten uitvoeren. Er is schade aan onze zijde van de gemeenschappelijke muur: waterschade + scheuren. Wij willen laten bepalen of er structurele schade is en een bestek laten opmaken voor de herstellingswerken.

Draagmuur verwijderen tussen keuken en living

Ik zou in een appartement op de tweede verdieping een muur van 3,5 meter tussen de keuken en de living willen afbreken van ongeveer 10m². Gebouw is +/- 50 jaar. Ook zou ik eventueel de tegels van de keuken en parket van de living eruit willen halen.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van 7M breed en 3M diep. Enkel ruwbouwwerken.

Tuinhuis totaalrenovatie uitvoeren

We willen graag ons deels gemetst oud tuinhuis 6x4 m omtoveren tot een soort van "tiny house". Asbestdak en voorgevel (houten panelen) moeten volledig vervangen worden. Voorgevel moet nieuw gemetst worden met schuiframen. Enkel achtermuur en zijmuren zouden we willen behouden. Ons tuinhuis nu ligt op betonnen vloer en er is reeds electriciteit aanwezig. Watervoorziening is niet nodig, vloer en binnenkant-afwerking wel. Tuinhuis ligt achteraan in de tuin van een gesloten bebouwing (bel etage woning 6m gevelbreedte) en is dus moeilijk bereikbaar vanaf de straatkant. Tuinhuis : 6 x 4 m.

Plaatsen van 2 poutrels

Ik zou 2 poutrels van ongeveer 4 meter moeten laten plaatsen. Deze zijn reeds berekend door een ingenieur.

Herstellen fundering en riolering binnenshuis

Tijdens werken in onze tuin, merkte de aannemer een barst op in onze afvoer. We hebben toen dit laten herstellen. Op plaats van de vernieuwing is er echter een barst net boven de nieuwe afvoerbuizen, er is vermoedelijk schade aan de fundering. Mogelijks moet het terras terug worden opengebroken. Ook in onze garage werden er zaken aangepast, die we zouden willen laten controleren. Er is geen (kruip)kelder aanwezig en het gaat over een rijwoning

Herstellen van lek in dak-buitenmuur

We hebben op de eerste verdieping van ons huis een lek door insijpelen van regen vastgesteld. Deze ruimte ligt onder een plat dak In 2016 hebben wij een houten terras op de eerste verdieping laten plaatsen. Dit terras is deels op een bestaand terras van tegels gelegd, bovenop een woongedeelte, en deels op een nieuwe constructie ondersteund door 3 steunpalen. Nu hebben we in het woongedeelte onder het terras een vochtprobleem. De oorsprong van dit vocht lijkt zich te bevinden in de omkaderingsconstructie van de betonnen vloerplaat waar de nieuwe constructie aan het huis is bevestigd.

Balkon renoveren

Ik wil een balkon van ongeveer 6 m² laten renoveren. Bovenlaag bestaat momenteel uit roofing. Afvoer van regenwater is niet optimaal.

Appartementen opfrissen en nieuwe keukens plaatsen

Een gebouw met 2 appartementen op te frissen. Er moeten 2 nieuwe, Ikea keukens worden gemonteerd, deze keukens heb ik ook nog niet aangekocht. Men moet een douche vernieuwen, valse muren plaatsen en het pand herschilderen. Het gaat om een gebouw met 2 appartementen en een totale oppervlakte van ongeveer 270 m².

Draagmuur vervangen door poutrel

Draagmuur vervangen door poutrel te plaatsen. Een draagmuur van living naar keuken met een lengte van 5 meter.