Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Niel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Niel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Niel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw renovatie in Niel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Niel:

Schouw inkorten

Wij willen onze schouw laten inkorten met ongeveer 1 meter vanwege het plaatsen van palletkachel. De schouw is nog redelijk lang en begint stilaan open te scheuren en dit vinden wij te gevaarlijk. wij willen naar een zo kort mogelijke schouw(schuin dak)

Muur laten verwijderen

Ik wil een muur tussen mijn keuken en eetkamer laten verwijderen. Dit is volgens mij geen draagmuur (steen van 10cm) en er staat enkel een klein muurtje boven op het 1e verdiep. Toch had ik om zeker te zijn graag een poutrel laten steken. Ook op het 1e verdiep zou er naast de trap een Ytong muurtje moeten komen van 2.5 m lang en ongeveer 1m20 hoog. Verder zouden er hier en daar nog wat losse baksten dienen ingemetst te worden (stenen die losgekomen zijn met de bezetting af te schieten)

Muur uitbreken en draagbalk steken

Muur naar de garage uitbreken en balk steken. In de Living staat nu een zuil, die zouden we evt willen laten weghalen en vervangen door een draagbalk. Spanwijdte is 7m.

Draagmuur verwijderen poutrel steken

We willen een draagmuur uitbreken en poutrel steken. De muur is 3.8m breed en 2.6m hoog. Er is reeds een pilaar opgebouwd en poutrel haaks hierop gelegd. Het zou kunnen dat deze pilaar dus moet worden verstevigd. We hebben nog geen tekeningen van architect / ingenieur.

Beton gieten voor gelijkvloers

Betonplaat gieten 7cm binnen in woning incl. folie en betonnet. +/- 25 m² verdeeld over drie kleine ruimte. Ruimtes zijn living +/- 12m² en keuken +/- 10m² en badkamer +/- 3 m²

Poutrel plaatsen in buitenmuur

Ik wil een poutrel(s) laten plaatsen in een buitenmuur waar zich nu een raam en een deur in bevind. Hier word later een aanbouw in houtskelet tegen gebouwd. Overspanning zou 3m60 zijn. Muur bestaat uit snelbouw + facadesteen.

Aanbouw in houtskeletbouw plaatsen en afwerken

We zouden graag onze woning willen uitbreiden met een aanbouw. Deze aanbouw moet dienen als garage, tuinhuis en extra woonruimte. Het gaat om een aanbouw van 3 x 11 meter. Voor onze aanbouw te kunnen uitvoeren moet er opnieuw een fundering gestoken worden, zelfde wijze als onze woning van 5 jaar oud. De aanbouw moet komen in houtskelet met langs de buitenkant afwerking in wildverband. Hiernaast ook het dak is deels plat en deels schuin, waar we enerzijds roofing en anderzijds dakpannen op willen plaatsen. Op zoek naar een specialist die dit hele project onder handen kan nemen van grondwerken tot eindafwerking. Ook al het materiaal is te voorzien door de vakman.

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Wij willen een opening maken tussen woonkamer en keuken en hiervoor moet een muur van max 2m50 lengte en 12cm dikte afgebroken worden. 2de werk is achtergevel waar nu een grote raam(1m80 breed en 2m breed) is en verbonden met achterbouw een opening maken om leefruimte groter te maken. Deze muur is 20cm dik. Eventueel ook afwerken maar moet niet. Belangrijkste is correcte afbraak en ondersteuning met poutrel indien nodig.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Wij hebben een huis gekocht. We willen de muur van de keuken naar de living uitbreken (keuken staat links van living). Aan de achterkant van de living is aangrenzend een verandera , tussen beide is een raam geplaatst. Deze willen we ook uitbreken en ondersteunen. Ter plaatse komen kijken.

Totalerenovatie uitvoeren

Elektriciteit plaatsen ,bezetten ,ramen en deuren met rolluik verneiuwen, verwarming en ketel wervangen dus in het algemeen volledige renovatie nodig. Vervanging op gas. Ramen en deuren in PVC met dubbel glas.