Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur verwijderen poutrel steken:

Draagmuur verwijderen poutrel steken

We willen een draagmuur uitbreken en poutrel steken. De muur is 3.8m breed en 2.6m hoog. Er is reeds een pilaar opgebouwd en poutrel haaks hierop gelegd. Het zou kunnen dat deze pilaar dus moet worden verstevigd. We hebben nog geen tekeningen van architect / ingenieur.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Niel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur verwijderen poutrel steken uit heel België:

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Ik wil mijn beneden verdieping vernieuwen. Hiervoor zouden 2 muren grotendeels moeten 'verdwijnen' en zou de draagkracht moeten worden overgebracht op poutrels. 1 dragende muur ligt in het midden van het huis (lengte +- 4m,) en 1 is een vroegere buitenmuur, waar nu mijn keuken is, (lengte +- 5m)

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Muur van 3m lang tussen keuken en berging verwijderen. Poutrel plaatsen. Muur rust enkel op plat dak in beton structuur.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Stuk muur van uitbreken op deurhoogte tussen keuken en living en een tablet plaatsen waar krukken aan geplaatst kunnen worden. Graag nog 30-40cm behouden.

Architect nodig voor verbouwing

Voor het aanvragen van vergunningen voor het verwijderen/vervangen van een draagmuur door steunbalken midden in de woonkamer van ongeveer 100x50cm. Daarbij ook een uitbouw van 4 meter richting de achtertuin voor een gevel van 4,25. En het bekleden van de voorgevel.

Muur verwijderen en poutrel steken

Draagmuur tussen keuken en living uitbreken en met balk overbruggen. 3,8 meter breed. Er mag nog stuk van de muur blijven staan aan de zijkanten.

Draagmuur verwijderen en steunbalk steken

Ik ben bezig met renovatie van mij woning. Er is in de woonkamer een draagmuur. Ik wil deze muur laten verwijderen en een steunbalk laten plaatsen van ongeveer 3 meter à 3 ,5 meter.

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Uitbreken muur tussen keuken/woonkamer met 2m x 2.5m. Plaatsen 2 poutrelles van +/- 6 en 7 meter.

Draagmuur verwijderen

Ik zou graag een muur verwijderen die nu dient als steun muur tussen de keuken en de living. Dit in een appartementsgebouw op de 17de verdieping. Deze muur is tussen de 2,5 meter en 3 meter lang en zou deze graag vervangen door een poutrel.