Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Noorderwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Noorderwijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Noorderwijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing restauratie in Noorderwijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Noorderwijk:

Kamer renoveren

Ik zoek een persoon die volledige kamers schilderklaar wil / kan maken . Enkele stopcontacten en schakelaars vernieuwen , wanden plaatsen ( nog niet uit wat we willen gyproc of hout , willen we bespreken met klusjesman ) Egaliseren van de vloer .Eigenlijk een kamer afwerken op vloer en schilderen na

Opening maken in muur

Er zou een opening moeten gemaakt worden (en afgewerkt) in een slaapkamermuur zodat 2 slaapkamers verbonden worden door een opening. Tevens dichtmaken en afwerken van een bestaande binnendeur.

Dragende wand uitbreken

Uitbreken van een dragende wand tussen mijn keuken en leefkamer. Deze wand is ongeveer 3,25 meter lang en hier staat vandaag een deur in.

Afdak Aluminium profiel

Ik zou graag de rubbers van mijn afdak laten vervangen omdat ze tot 10cm zijn gekrompen en daardoor lekken veroorzaakt. Mijn dak is in gewapend glas Er zijn 8 rubbers van 3,20m op het profiel geduwd tot op het glas en 1 rubber van 4,50m tegen de muurkant in profiel op het glas.

Zolder afwerken tot slaapkamer

Ik wil de zolder graag verder laten afwerken tot slaapkamer. Er moet nog een stuk gyproc plafond geplaatst worden, enkele scheidingswanden en een maatkast.

Vervangen muur betonplaten

Vervangen van muur met oude betonplaten door muur met donkergrijze betonplaten met steenstructuur aan één kant. Lengte van muur: ongeveer 10 meter m. één schuine hoek op ong. 0.5 m van einde.

ik zou graag van onze boven en zolder ...

ik zou graag van onze boven en zolder een soort loft maken. met badkamer,eetkamer,slaapkamers,enz. er is ruimte genoeg maar weet niet hoe ze maximaal te benutten en hoe er aan te beginnen. daarom heb ik hulp nodig van een (binnenhuis)architect. we hebben ook geen idee van wat dit allemaal kan kosten dan. we hebben een plan nodig, de werken doen we zelf.

Graag hadden wij een woning in echte ...

Graag hadden wij een woning in echte spaanse stijl. Het verdiep is in het dak. Hier willen wij 1 grote ruimte voorzien voor de dochter, waarvan later dan 2 slaapkamers kunnen gemaakt worden. Ons bouwoppervlak is 11m tegen het straat en 17m diep. Dus onze woning moet op zijn langst staan.

moderne woning met op de vedieping 2 ...

moderne woning met op de vedieping 2 mini studio's