Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dragende wand uitbreken:

Dragende wand uitbreken

Uitbreken van een dragende wand tussen mijn keuken en leefkamer. Deze wand is ongeveer 3,25 meter lang en hier staat vandaag een deur in.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Noorderwijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dragende wand uitbreken uit heel België:

Dragende wand uitbreken

Wij zouden graag een dragende muur van 2,6m laten uitbreen met plaatsing van vervangende steunbalk. De muur is op gelijkvloer met 2 verdiepen boven (woonverdiep + zolder) De vloer van de eerste verdipeing is gemaakt met betonliggers. Additioneel zouden we een raam willen toevoegen in een buitenmuur waar momenteel reeds een klein raam is.

Bestaande aanbouw renoveren

We willen onze keuken op het gelijkvloers veranderen: de huidige achterbouw wordt verwijderd en er komt een glazen wand met schuifdeur zodat we vanuit de keuken direct in de tuin kunnen. Om dat te realiseren moeten naast de bestaande buitenmuur ook een tweetal binnenmuren verwijderd worden zodat een open doorgang ontstaat. De werken omvatten - verwijdering van huidige achterbouw in de tuin - uitbreken van buitenmuur en plaatsing van glazen wand + schuifdeur - plaatsing van glazen overspanning (zijkant: ong 6m²) - openmaken (en ondersteunen) van een dragende binnenmuur - verwijderen van een niet dragende binnenmuur - het uitbreken van de huidige plafonds en vervanging nieuwe plafonds in gipsplaat - het uitbreken van de bestaande tegelvloer en vervanging door een nieuwe vloer

Tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil van een badkamer en een keuken 1 grote keuken laten maken (22m2), met 1 wand, uitkijkend op de tuin, volledig in glas. Het gaat hier over dragende muren die moeten weggehaald/vervangen worden. Ik zoek een architect die hiervoor de plannen kan uittekenen en de juiste berekeningen kan doen waarmee een aannemer aan de slag kan.

Poutrels plaatsen

Woning wordt grondig gerenoveerd. We zouden offertes willen voor verschillende poutrels die we zouden willen laten plaatsen. - poutrel onder niet-dragende muur, waar nadien een glazen wand aan gehangen zou worden. Circa 3 meter. - poutrel tussen keuken en living. Vermoedelijk dragende muur. Circa 2,5 meter. - poutrel tussen living en achterbouw. Circa 3 meter. - poutrel in achterbouw in hoekvorm. Hier zouden nadien twee schuiframen geplaatst worden. Graag offerte voor iedere poutrel apart.

Renovatie van woning

Voor de renovatie van de living dienen volgende werkzaamheden uitgevoerd te worden: 1. Afbraak & afvoer van: Schouw met open haard in facade steen Niet dragende muur snelbouw (1. 50 meter x plafond hoogte) Muurtje in facade steen (1. 50 meter x 1 meter hoogte) Gemetst TV meubel Vloer +/- 50 vierkante meter 2. Plaatsen van vloer Plaatsen vloer +/- 50 vierkante meter 3. Gyproc en pleister werken (schilder klaar afgewerkt) Gyproc wand 2. 5 a 3 meter x plafond hoogte (10 cm dikte - versterkt uitgevoerd voor ophanging wand meubel) Gyproc wand 1. 5 a 2 meter x 1 meter hoogte (10 cm dikte) Bezetten bestaande façade muur 3 meter x plafond hoogte Werken dienen uitgevoerd te worden in een doorlooptijd van maximaal 14 dagen en afgewerkt te zijn voor de zomer.

Renovatie woonplaats

uit te voeren taken: - uitbreken tegelvloer (plusminus 35 m²) - uitbreken deel van (eventueel dragende) muur (ongeveer 2m) - aanbrengen steunbalk - plaatsen nieuwe vloer - optrekken nieuwe wand - afwerken

Plaatsing verdieping op bestaande aanbouw

Wij hebben een huis met aanbouw op de begane grond en zouden uit willen breiden op de 1e verdieping. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 11 vierkante meter waar een badkamer in zou moeten komen. Op de bestaande eerste verdieping zou dan 1 niet dragende wand verplaatst moeten worden en in de huidige buitenmuur zou een deur geplaatst moeten worden naar de badkamer. Verder zal van ditzelfde pand de dakbedekking vervangen moeten worden. Dit betreft een puntdak waar nu dakleien op liggen met daaronder houtwerk. De draagbalken zijn nog in orde. Ook zouden er veluxen geplaatst moeten worden.

Nooit afgewerkte liftkoker en huidig ...

Nooit afgewerkte liftkoker en huidig toilet samenvoegen en omvormen tot een badkamer. Afbraak: kleine dragende muur en oude tegelvloer. Binnenmuur: liftkoker afsluiten van de trappenhal en muurtje bouwen voor de lavabo. Ramen/deuren: schuifdeur en glasdallen plaatsen. Tegelvloer aanleggen. Algemene geluids- en termische isolatie. Algemene elektriciteitswerken en verlichting installeren. Lavobo/kraanwerk, hangtoilet en inloopdouche installeren en aansluiten. Plafond plaatsen. Stucadoorswerken: muren. Betegeling: wand douche. Algemene loodgieterij. Verwarming/ventilatie: installatie radiator en ventilator. Dubbel werkblad aan de lavabo. Installatie twee wandplanken boven toilet. Oog voor ecologische aspecten en voorstander gebruik van recyclagematerialen.