Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oevel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Oevel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oevel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in Oevel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oevel:

Trapgat zagen in beton

Trapgat zagen in beton (150x80 cm) + oud trapgat (140x80 cm) dichtmaken.

Muren optrekken

Wij zouden graag onze achterbouw optrekken en zouden we graag een lichtkoepel die openkan, licht doorlaat maar waar je niet kan doorzien, in de badkamer hebben een lichtkoepel in de veranda

Zolder renoveren

onze zolder van ongeveer 30 m2 isoleren en een slaapkamer van maken

verbouwing van zolder naar 2 ...

verbouwing van zolder naar 2 slaapkamers, toilet en een badkamer

Verbouwing van de zolder tot 2 extra ...

Verbouwing van de zolder tot 2 extra slaapkamers, badkamer en het plaatsen van een trap.

Bouwjaar huis 1984. Verbouwing en/of ...

Bouwjaar huis 1984. Verbouwing en/of renovatie is gewenst. Momenteel 3 slaapkamers + omgebouwde "zolder" met extra slaapplaats. Eén badkamer, living, keuken, achterkeuken, garage, hall, kelder, zolder ongebruikt. Bedoeling is om een aantal slaapkamers bij te creëen, zodat er eventueel 2 à 3 kamers kunnen dienen voor b&b. Verder renovatie/verbouwing vd benedenverdieping. M.a.w. come and see!

In een kleine losbouwwoning dient een ...

In een kleine losbouwwoning dient een vroegere buitenmuur tussen de keuken en de living verwijdert te worden, tussen de badkamer & een bijhok moet ook een muur verdwijnen en boven tussen 2 slaapkamers, de woning is voorzien van betonnen welfsels... Voor deze afbraakwerken moeten wij weten hoe zwaar onze poutrels moeten zijn, welke draagkracht zij moeten hebben... Er moet ook een volledige nieuwe CV-installatie komen, tot nu toe twijfelen we tussen vloerverwarming & wandverwarming.

nieuwe keuken bouwen, gevel kuisen, dak ...

nieuwe keuken bouwen, gevel kuisen, dak isoleren, volledig nieuwe installatie electriciteit/verlichting enz, vloeren vernieuwen, nieuwe ramen, zolder kamer maken, badkamer bijbouwen, achterbouw afbreken, alles issoleren, alles schilderen.

ombouw woning tot winkel met ...

ombouw woning tot winkel met magazijn/garage in de tuin wonen op de eersteverdieping. Eenvoudige maar functionele keuken gewone badkamer met toilet.Modern geveluitzicht. Dak moet verhoogt worden.Enkele valse wanden zijn van toepassing. Centrale verwarming vernieuwen. Nieuwe vloer.Nieuwe ramen en deuren. Eenvoudige trap met modern uitzicht.Zoldering om te stockeren dus geissoleerd.Terras bijkomstig.Vergroting van het gebouw volgens kadastergegevens.Nieuwe goten. Bezettingswerken binnen misschien buiten.Airco in winkelgedeelte.Algemene schilderwerken.

Wij zoeken kwalitatieve aannemer voor ...

Wij zoeken kwalitatieve aannemer voor bouw nieuwe woning. Zo snel mogelijk beginnen. Graag nog voor de winter.