Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Olen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Olen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Olen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor gelijkaardige projecten:
totale verbouwing van open bebouwing, totaal renoveren van rijwoning, aanbouw plaatsen en renovatie bestaande woning, woning deels renoveren, extra verdieping bijbouwen voor badkamer, uitbouw realiseren, appartementen renoveren, benedenverdieping renoveren, achterbouw afbreken en nieuwe plaatsen, renovatie rijwoning, woning verbouwen, uitbouw in houtskeletbouw, garage bouwen, veranda renoveren, muur dichtmetselen en beton storten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Olen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Olen:

Draagmuur vervangen door steunbalk

Totaalrenovatie van woning tot handelspand met woonst op 1e etage. Op gelijkvloers dient er een draagmuur vervangen te worden door draagbalk, om zo 1 grote ruimte te creëren. De muur is zo een 7 meter lang. Ook moet er een stabiliteitsstudie worden uitgevoerd.

Verschillende renovatiewerken uitvoeren

In het huis dat ik heb gekocht moet een nieuwe badkamer komen. Ook een scheidingsmuur in gyproc en nieuwe bepleistering rond de ramen. Ik kan pas in 15 juli in het huis.

Afwerken zolder

Leveren en plaatsen velux van 1m14 op 1m18. Tweemaal voor en achterkant, plaatsen gyprocwanden of soundblock. Zoldertrap en osb platen op zolder.

Metsen aanbouw

Aanbouw van 4m65 op 4m met: - 2 ramen en 1 deur - 3 gevels met gevelsteen - 1 gevel is woning - plat dak met roofing

Zolderinrichting

Inrichting van bestaande, reeds geisoleerde zolder. Onze zolder is momenteel bereikbaar vanuit de gang met een uitklapbare trapladder. Deze zouden we willen verwijderen en het achtergebleven gat gedeeltelijk verwijderen/gedeeltelijk recupereren voor een nog te bouwen vaste trap. De te bouwen vaste trap kan beginnen in onze berging. De zolder zelf meet 6. 75 m lengte bij 5 m breedte. Op deze zolder willen we bovendien graag een velux steken, type UK04 met afmetingen 134x98 De zolder dient verder afgewerkt te worden met gyproc en met een laminaat. Onder de laminaat dient waarschijnlijk nog een kleine laag chap te komen. Afhankelijk van de kostprijs voor deze werken willen we misschien ook graag nog ingebouwde kasten laten maken.

Vergroten van raam en poutrel plaatsen

In onze laagbouw zit nu op een stuk van ca 3,5m 1 raam en 2 deuren(zie foto). Dit zou 1 opening moeten worden om een grote schuifraam te plaatsen, een gedeelte van het huidige raam en deur zou ook dichtgemetseld moeten worden, zodat het raam gecentreed kan worden met onze kasten. Indien u ons ook van ramen kan voorzien: 1 glazen voordeur (frame + glas, met lange greep. Ca 1,1(b) x 2,5(h)m 1 vast raam ca 1,9(b) x 0,55(h)m 1 vast raam ca 2. 76 (b) x 2. 35(h)m 1 schuifraam ca 3. 3(b) x 2. 5(h) miranti + primer, kitten en aflakken zouden we zelf doen, zo is er geen kleurverschil met de resterende ramen.

Renovatie houtskelet

De woning is van 1958 en zoals toen traditie bestaat deze woning uit een hoofdgebouw en een achterbouw. Nu is er in het hoofdgebouw de eetkamer, living en hal die naar de bovenverdieping gaat. De achterbouw bestaat uit de keuken en badkamer. De plannen zijn om de achterbouw volledig af te breken en deze terug op te trekken met houtskelet. Deze zou dan zo'n 60m² worden met hierin de keuken, berging, douche met wc en een sas. In het hoofdgebouw zou dan vooraan de badkamer komen met erachter het salon. Op de achterbouw komt er geen verdieping op. Dus eigenlijk wordt de volledige beneden vernieuwd(elektriciteit, sanitair, verwarming) maar de bovenverdieping (3 slaapkamers + zolder) zouden we willen laten zoals het is. Ook zitten we nu met een "oudere" stookoliebrander

Schouw afbreken

Afbreken van een schouw , schoorsteen in de living. Betonnen welfsels , tegen draagmuur. 1 boven verdieping en zolder. Is stutten nodig ? Het schouwkanaal bovenverdieping moet blijven dus enkel schouw living afbreken en gat dat in plafond ontstaat verstevigen en dichtmaken.

Aanbouw + renovatie bestaande structuur

Aanbouw aan bestaande woning van +- 45m². Aan de bestaande structuur dienen geen aanpassingen te gebeuren, reeds 2 muren + funderingsplaat zijn aanwezig. Een reeds bestaande structuur zou moeten omgebouwd worden van opslagplaats naar woon- + badkamer. Indien het budget dit niet toelaat gaat het enkel om de aanbouw + aanpassingen aan de woning

Herinrichting living

Gemetste openhaard dient afgebroken te worden. Daarna muur bezetten. Tevens plaats voorzien voor contactdozen in bezette muur.

Bijbouw

Wij zoeken onze keuken uit te breiden met een terras. De keuken is momenteel 3. 30 X 3. 80 en de uitbreiding dat ook als eethoek zal dienen is 6. 00 X 4. 30. We willen ook zien wat het kost om op de uitbouw nog een extra verdiep te bouwen om het 1ste verdiep uit te breiden. Dit zal wel pas over enkele jaren kunnen gebeuren (eerst nog wat sparen) Liefst een prijsschatting voor een casco verbouwing

Inrichten bovenverdieping

Indeling bovenverdieping (3 slaapkamers, 1 dressing en 1 badkamer) waarbij 1 muur gemetst moet worden en dakstructuur lichtjes aangepast moet worden. Ook moeten er 6 dakramen gestoken worden.

Verdieping op garage

Onze garage staat momenteel los van onze woning. Wij zouden graag een verdieping bouwen op de garage, aansluitend aan het hoofdgebouw. De garage is 6,60 x 11,70m en er is een gangetje tussen de garage en het hoofdgebouw van +/- 1,50m, waar we dus overheen zouden willen bouwen. De verdieping zou een living en 2 slaapkamers omvatten.

renovatie van een oude schuur en stal ...

renovatie van een oude schuur en stal naar een moderne polyvalente ruimte.

Wij zouden onze bestaande achterbouw ...

Wij zouden onze bestaande achterbouw willen renoveren en een keuken en badkamer willen installeren

Het bouwen van een nieuwe woning. ...

Het bouwen van een nieuwe woning. Moderne stijl, onderkelderd, 2 verdiepen en een plat dak. Vrijstaande woning. Het gelijkvloers is 16 m lang en 6 m breed. Het eerste verdiep is 13 m lang en en 6 m breed. We - ik, mijn vader en schoonbroer- willen zelf zo veel mogelijk helpen maar zelf metsen niet.

Ben op zoek naar een aannemer voor het ...

Ben op zoek naar een aannemer voor het metsen van een nieuwe losstaande moderne woning te Olen. Het is de bedoeling dat zowel de snelbouw als de gevelsteen verlijmd worden. Zoek een aannemer in de buurt van Olen, die ergens in het najaar kan starten. Zou graag referenties van de geïntresseerden doorgestuurd krijgen.

Wij hebben een huis gekocht van bouwjaar ...

Wij hebben een huis gekocht van bouwjaar 1957. We willen het huis wat opfrissen en de nutsvoorzieningen verbeteren. Bijkomend zouden we ook het huis eventueel wat willen uitbreiden en vooral wat meer licht binnen brengen. We hadden hiervoor graag een algemeen plan om de renovatie stapsgewijs (afhankelijk van beschikbaar budget) uit te voeren op korte en lange termijn.

volledige renovatie van een bestaande ...

volledige renovatie van een bestaande vrijstaande woning op 900 m²: betreft nieuw dak, creatie bijbouw, nieuwe ramen, volledige elektrische installatie, verwarming, keuken,...

Aanbouw aan bestaande woning (enkel ...

Aanbouw aan bestaande woning (enkel gelijkvloers) voor een opp van ongeveer 50m2. Dit voor uitbreiding keuken (aanpalend wasplaats te voorzien). Volledig project: fundering (?), metselwerk, isolatie, plat dak met evt lichtkoepel, ruime beglazing naar tuin en terras, ramen en deuren,vloeren, loodgieterij, verwarming...

pastorijwoning garage aan huis

pastorijwoning garage aan huis

lessenaarsdak, glas naar de tuin toe, ...

lessenaarsdak, glas naar de tuin toe, ruime keuken, voorgevel 5 meter, diepte 8 meter vanaf dan 3 meter extra breedte. Totale diepte mogelijkheid tot 17 meter.

bestaande zolderruimte in te richten als ...

bestaande zolderruimte in te richten als woonappartement

appartement met vijf woongedeetex elk ...

appartement met vijf woongedeetex elk +-100 m2 oppervlakte bovenste een groot appartement mag modern zijn .

Uitbreiding van een klein zoldertje dat ...

Uitbreiding van een klein zoldertje dat gelijk met het huis omhoog getrokken wordt. Vooraan komt een badkamer en een apart toilet niet bij op de badkamer en achteraan een slaapkamer. De verwarmingsketel (aardgas) en boiler komt in een kleine zolder boven de badkamer. Er moet wel eerst een stuk afgebroken worden om dan te kunnen metselen. De dakpannen kunnen normaal hergebruikt worden.