Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Olmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Olmen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Olmen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing renovatie in Olmen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Olmen:

Vloerplaat gieten voor prefab houten garage

Vloerplaat gieten voor onze garage. Eerst moeten de graszoden worden afgegraven, daarna moet een vloerplaat komen van 6 m x 4 m en 15 cm dik.

Aannemer voor algemene verbouwing woning

Wij zijn in het bezit van een huis, gebouwd in 1982. Dit gaan we nu heel grondig renoveren: Nieuwe ramen, keuken, badkamer, vloeren, plafonds, elektriciteit en loodgieterij, binnenschrijnwerk, etc... Enkele steunmuren moeten verdwijnen, 1 raam toegemetst. Alle werken zijn binnenshuis. Graag hadden wij iemand aan huis gehad om dit in detail te bespreken en een offerte te laten opmaken.

Chape zolder

Chape leggen zolder

Gevolgschade herstellen na lek in afvoerbuis

Naar aanleiding van een lekdetectie is er ontdekt dat er een lek is in de afvoer in de berging in de vloer.De natte muur in de hal en bureau behandelen (vernieuwen van pleisterwerk, behangen en schilderen), dit alles is een gevolg van de lek in de afvoer.

Bijbouw

Een bijbouw van 5 op 10 meter dient voor 3 slaapkamers

beste, wij hebben onlangs een bouwgrond ...

beste, wij hebben onlangs een bouwgrond gekocht van 7 are. wij mogen ons huisje 15 meter breed en 9 meter diep bouwen. kroonlijsthoogte is 4.5meter en nokhoogte is 9meter. graag zien we een pastorij of moderne stijl. 4 slaapkamers is voor ons een must,alsook een dressing hadden we graag op de verdieping gehad. samen met de badkamer en een bureau als dit enigzins mogelijk is. beneden: een ruime keuken met kookeiland,ontbijthoek en living. ook hadden we graag een keldertrap, gastentoilet en een berging geplaatst in de mate van het mogelijke. als de afmetingen het enigzins toelaten zien we ook graag een vide verschijnen in het huis.

moderne woning in ytong stenen en daarna ...

moderne woning in ytong stenen en daarna bezet in een lichtgrijze kleur. Aan de voorkant zijn er een soort van zuilen voorzien. De ware voorkant staat een meter achter deze zuilen. Het dak is van leipannen en aangesneden vanuit de eerste verdieping naar het midden toe maar niet tot 1 punt. Van boven in de nok is het dak nog een aantal meters horizontaal. De garage is ook bezet een heeft een dergelijk dak maar staat vlak naast de woning.

volledige verbouwing van woning met ...

volledige verbouwing van woning met gebruik van bestaande indeling.

We willen een gezellig, zonnig, ...

We willen een gezellig, zonnig, origineel, smaakvol, degelijk, zuinig, en logisch in elkaar zittend huis laten bouwen binnen dit en 2 jaar. We hebben een zuiden gerichte tuin en zouden hiervan graag profiteren om achteraan zoveel mogelijk licht laten in te vallen, achteraan de leefkeuken met aansluitend zithoek en open haard. Beneden zouden we graag parket hebben en boven de slaapkamers met dressing en badkamer. Kortom een jong huis voor jonge mensen die er een maximum plezier willen uithalen.

Zolder : dakramen geven, steunbalken ...

Zolder : dakramen geven, steunbalken aanpassen zodat vrije hoogte toeneemt en met behulp van scheidingswanden 3 kamers ontstaan.