Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Onze Lieve Vrouw Waver te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Onze Lieve Vrouw Waver.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Onze Lieve Vrouw Waver of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, nieuwbouw renovatie in Onze Lieve Vrouw Waver die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Onze Lieve Vrouw Waver:

Gedeeltelijke fundering versteviging van woning

Over een 7 tal meter heb ik verschillende scheuren in de buitenmuur (en ook binnenmuur) alsook een raam die zich "verplaatst" heeft (dit alles de laatste 2 maanden gemanifesterd); eventueel onder dat stuk fundering een betonlaag aanwerken (eventueel met hydraulische lift trachten enkele mm te verhogen)

Fundering nieuwbouw HOB

Wij zijn op zoek naar iemand voor het leggen van de fundering van onze nieuwbouw. Wij willen graag samenwerken met een iemand die ervoor openstaat dat wij zelf ook de handen uit de mouwen steken waar mogelijk (om de kosten ook een beetje te drukken). Het gaat om een houtskeletbouw op een betonnen bouwplaat.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen op maat. Afgewerkt in zwarte bouwplaten. Traditioneel dakkapel.

Renovatie living + bureau

Uitbreken van muur tussen 2 kamers; plaatsen van vals plafond met spots; plaatsen van vloer

Renovatie

Wij zoeken iemand die totaalprojecten uitvoert om ons appartement in orde te brengen. Het gaat hier om een appartement waar de gevel moet verbouwd worden, hier staan nu twee grote vitrine ramen in. De gevel moet bepleisterd worden en ramen en een deur geplaatst worden. Ook nieuwe electriciteit - water en gas. Er moet ontvocht worden en dus opnieuw bezet worden. achterste kamer moet uitgebroken worden en er moet dan een nieuw raam in de voorlaatste kamer in de plaats. In de tuin, een stukje tegels en een stukje gras. Verder een nieuwe badkamer en keuken. En er moeten kamers opnieuw ingedeeld worden. Een echt totaalproject dus !!

Wij zijn DRINGEND op zoek naar een ...

Wij zijn DRINGEND op zoek naar een persoon die onze living kan bepleisteren. Het betreft deels gyproc muren en enkele muren uit baksteen. Wij hadden deze opdracht reeds toegezegd bij een aannemer die niet is komen opdagen...

Wij hebben een hoeve gekocht, de hoeve ...

Wij hebben een hoeve gekocht, de hoeve bestaat uit 2 wooneenheden die met mekaar verbonden zijn door een tussenbouw met plat dak. Om ook de bovenverdieping te verbinden willen we op dit plat dak een glazen passerel voorzien die de 2 gevels verbindt en zo de bovenverdieping 1 geheel maakt. Lengte= +/- 3 meter, breedte afhankelijk van uw voorstel. Passerel moet louter een glazen gang zijn. Langs de "ingang" van de passerel moet er een doorgang naar de zolder van wooneenheid1 gemaakt worden, recht door de gevel, langs de andere zijde een doorgang naar wooneenheid2, dit zal deels door het dak verlopen (wooneenheden staan haaks op mekaar)

Zoek architeckt voor het opmaken van ...

Zoek architeckt voor het opmaken van bouwtekening om bestaande serre - (kas) +- 250 m2 te kunnen regulariseren -->

Juist een oude hoeve gekocht met in het ...

Juist een oude hoeve gekocht met in het gebouw stal en schuur. Deze inrichten als deel van het huis. Nieuw sanitair, keuken, verwarming, meer en grotere ramen plaatsen. We zoeken iemand die ons een idee kan geven van de indeling en mogelijke oplossingen.

de zolder van de woning uit c.a. 1930 ...

de zolder van de woning uit c.a. 1930 moet worden ingericht tot 2 slaapkamers, een kleine bergzolder + in latere fase afwerking van een badkamer. Momenteel is er geen isolatie of onderdak onder de leistenen aanwezig. Afhankelijk van de indeling zullen er waarschijnlijk ook dak(vlak)vensters moeten aangebracht worden. De aanwezige houten vloer moet volledig of grotendeels verwijderd worden wegens houtworm.