Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Putte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Putte.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Putte of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Putte die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Putte:

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Een open keuken maken naar de living toe. Er zou 1 steunmuur afgebroken moeten worden en met een poutrel werken. De muur is 4 meter breed. En 2,50 m hoogte.

Draagmuur opnieuw opbouwen

Het gaat om het wegbreken van een draagmuur die ons niet voldoende draagkrachtig lijkt. Serieuze barsten in muur en plafond als gevolg van 3 draagpunten die op 1 muurtje van 1 m breed komen. Het gaat om een muur van 1 meter breed.

Facade en binnenmuren metsen

Wij zoeken een metser om snel bouw en facade te komen metsen in Putte Grasheide. Achterbouw is +- 66 m². Er moeten ook binnenmuren gemetst worden in snel bouw voor de badkamer.

Gevelrenovatie

Wij zouden onze gevel dit najaar willen renoveren.

Diverse verbouwingswerken uit te voeren

Graag hadden wij een offerte gekregen voor verbouwingen in ons huis. Wij zitten met vocht in de muren en zouden graag geweten hebben hoeveel het kost om de woonkamer en slaapkamer terug te bezetten en af te werken, de keuken, badkamer en wc verwijderen en later terug te plaatsen.

Muur uitbreken en draagbalk steken

Ik wil graag een muur (+-4. 5m) uitbreken tussen mijn keuken en living. Er bestaat een plan van de woning, maar niemand kan me met zekerheid zeggen of de muur al dan niet een draagmuur is. Voor alle zekerheid wil ik graag een draagbalk (poutrel) steken. Indien belangrijk; de plafondhoogte is +-2. 64m Kan u voor mij de een offerte opmaken? Indien u de draagbalk plaatst, garanderen jullie dan ook de stabiliteit van mijn woning op de plaats van de werken? Gezien dit de enige verandering aan de constructie van mijn woning is, denk ik niet dat het nodig is een architect in te schakelen (mits garantie van de plaatser).

Renovatie garage

Bouwen van nieuwe gevel, oud gevel en muren afbreken, verplaatsing elektriciteit en services Stuk van dak afbrekenen dak isolate plaatsen velux raam plaatsen Garage netjes afmaken.

Aanbouw keuken ongeveer 4m op 2m 2,30 ...

Aanbouw keuken ongeveer 4m op 2m 2,30 hoog plaatsen van ramen en buitendeur.bestaande deuren dichtmetselen en bestaande buitenmuur afbreken

Door de heraanleg van de straat en ...

Door de heraanleg van de straat en werken met grote graafmachines hebben wij volgende problemen in onze woning : barsten in plafonds en vloeren, deuren die enorm kraken en slecht of niet meer sluiten, spleten tussen vensterbanken en vensters, deurdorpels los, enz....

Wij gaan een huis aankopen maar er moet ...

Wij gaan een huis aankopen maar er moet een achterbouw vernieuwd worden. Er staan al wel muren maar er moet nog aan bij gemetst worden en aan afgebroken worden.In de living moeten twee deuren gekapt worden en in de hal moet een snelbouw van 7 gemetst worden.