Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Retie te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Retie.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Retie of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Retie die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Retie:

Onderkappen van muren

Ik heb een woning gekocht die ik grondig wil gaan renoveren. Huis van ‘56 met spouw en waterkering (roofing) maar deze voldoet niet meer! Het is de bedoeling dat de buitengevel verwijderd gaat worden, isolatie tegen binnenmuren en nieuwe gevelsteen er terug rond. Ik wil ENKEL ONDERKAPPEN of ONDERZAGEN tegen opstijgend vocht en ZEKER NIET injecteren of impregneren. Het gaat over 32m80 buitenmuren en 10m17 binnenmuren.

Extra verdieping bijbouwen op bestaande woning

Mijn partner heeft plannen om een verdieping te zetten op zijn laagbouwwoning. Het dak moet gerenoveerd worden en om extra ruimte te creëren wenst hij er terzelfder tijd een verdieping op te zetten. De plannen van de architect en de bouwaanvraag zijn rond.

Reparatie lekkage riolering

We hebben in een residentie een lek in de riolering in een leidingkoker. Het lek is gelokaliseerd. Reparatie bestaat uit openbreken koker in een toiletruimte, leidingen repareren, koker terug dichtmaken en herstellen betegeling en eventueel vloer in de toiletruimte.

Uitbreiden inpandige garage met aanbouw

Uitbreiding inpandige garage met aanbouw. In achtergevel opening maken en poutrel steken, nieuwe betonvloer met vloerverwarming in garage leggen die doorloopt tot de oppervlakte van de aanbouw.

Uitbreiding bestaande woning

Wij wensen onze bestaande woning uit te breiden en de huidige gevel te isoleren en af te werken met crépi. Voor dit alles werd reeds een bouwaanvraag ingediend en een volledig plan opgesteld door onze architect.

Renovatie van feestzaaltje

Bestaande muren moeten afgewerkt worden met osb platen en sanitaire blok geplaatst worden met 2 toiletten en heren wc. Deze wanden moeten nog wel geplaatst worden in osb platen en afgewerkt met wand laminaat wit. Er moet voor ongeveer 240 vierkante meter osb geplaatst worden tegen bestaande muren en 70 vierkante meter vals plafond met afgewerkte isolatie platen wit en 70 vierkante meter vloer laminaat.

Volledige renovatie

Volledige renovatie van een kleine stadswoning. Enkel de buitenmuren blijven.

Woningbouw

De bouw en binnen afwerking van een nieuwbouwwoning

Mijn woning met inpandige schuur moet ...

Mijn woning met inpandige schuur moet volledig gerenoveerd worden. Van dak tot verdiepingsvloer tot de vloeren, van verwarming, elektra, keuken en badkamer tot kozijnen en isoleren. Kortom alleen de buiten en de binnenmuren blijven staan. Het project mag over ongeveer 4 tot 5 maanden starten. Ik zal zelf (met kennissen)zoveel mogelijk helpen. Het project hoeft niet in 1 dag klaar we rekenen erop dat dit minimaal 2 tot 2 1/2 jaar mag gaan duren. Hierdoor is het misschien ook interessant voor 1 mans bedrijven.

Onlangs hebben wij een huisje gekocht ...

Onlangs hebben wij een huisje gekocht met een achterbouw.Huis is van 1951en halfopen bebouwing.Er is aan de straatkant een woongedeelde dat behouden blijft en aan de achterkant is een achterbouw(over de halve breedte van het woongedeelte) die we willen weghalen en terug opnieuw willen laten zetten (over de hele breedte van het woongedeelte). Dit zouden we graag in moderne styl zetten met de achtergevel in glas en indien mogelijk een deel van de zijgevel ook in glas.Belangrijk is dat we een open ruimte creëren met in de nieuwe achterbouw de keuken met zicht op de tuin en een badkamer tussen het woon en eetgedeelte (al dan niet mogelijk).De achterbouw graag met platdak,geen verdieping en met koepel in het dak voor licht in de badkamer.Ook zouden wij nieuwe ramen willen laten steken.