Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor onderkappen van muren:

Onderkappen van muren

Ik heb een woning gekocht die ik grondig wil gaan renoveren. Huis van ‘56 met spouw en waterkering (roofing) maar deze voldoet niet meer! Het is de bedoeling dat de buitengevel verwijderd gaat worden, isolatie tegen binnenmuren en nieuwe gevelsteen er terug rond. Ik wil ENKEL ONDERKAPPEN of ONDERZAGEN tegen opstijgend vocht en ZEKER NIET injecteren of impregneren. Het gaat over 32m80 buitenmuren en 10m17 binnenmuren.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Retie (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderkappen van muren uit heel België:

Opstijgend vocht op de muren onderzagen of onderkappen

Wij hebben nu al enkele bedrijven gehad voor injecteren tegen opstijgend vocht, graag zouden wij nu bedrijven hebben die uitsluitend de muren onderzagen of onderkapen. Het zou gaan om al de muren te onder kappen of onderzagen. 1 muur, en in overleg mogelijks andere muren.

Muren van oude hoeve onderkappen tegen opstijgend vocht

Een hoeve waarvan het woongedeelte helemaal moet bestreden worden tegen het vocht. Het gaat om opstijgend vocht, en we willen graag onderkapping gebruiken en niet injecteren. Te behandelen deel is ongeveer 55 lopende meter met volle muren van zo een 30 cm dik.

Onderzagen van muren

Onderzagen/onderkappen van onze muren (renovatie). Stuk uitzagen, waterkering plaatsen en terug opmetsen. In totaal gaat het om 3 buitenmuren van een klein huisje.

Onderkappen muren living

Schimmel en afbrokkelend gyproc op binnenmuur. Men moet de muren onderkappen, enkel in de living.

Onderkappen muren

Ik heb een huisje gekocht van ouder dan 100 jaar. De buitenmuren van dit huisje bestaan uit slechts 1 volle muur. De meeste muren hebben last van opstijgend vocht. Momenteel ben ik bezig om de bezetting van alle muren te kappen (de buitengevel blijft in tact). Ik twijfel nog om mijn muren te laten injecteren of te laten onder kappen. Onder kappen heeft mijn voorkeur omdat dan de muren 100% waterdicht zijn en omdat ik hierbij ook kan helpen.

Onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht

Onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht Graag zou ik uw prijsofferte ontvangen voor onderkappen of onderzagen van de bestaande binnenmuren tegen opstijgend vocht (geen injectie) voor een renovatieproject. Graag prijs (de lopende meter) voor de onderkapping + type vochtscherm te vermelden. Onderkappen of onderzagen van de binnenmuren totaal lengte alle muren (volgens plattegrond gelijkvloers in bijlage) +/- 50 m Is het mogelijk om een renovatiepremie voor de vochtbestrijding aan te vragen? Ik woon intussen al op het adres van deze te renoveren woning: Belseledorp 195, 9111 Belsele T.e.m. nu woensdagheb ik nog verlof en kan u me doorlopend bezoeken om de werf te bezichtigen. TelKris Parmentier

Opstijgend vocht op de muren onderzagen of onderkappen

Het water (druppels) staat op de plinten,dit stijgt tot 1,50 m op de buitenmuren. Het vocht komt van buiten op straat. Ongeveer 14 meter te onder kappen, onder zagen. Ter plaatse komen kijken.

Kappen van muren tegen vocht

Onderkappen van muren wegens opstijgend vocht.