Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Schilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Schilde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Schilde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Schilde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Schilde:

Open haard afbreken

Wij hebben 2 open haarden die beiden in de buitenmuur zijn ingemaakt. Wij willen deze afbreken en het gat dichten.

Afbreken schoorsteenmantel met inbouwcassette

Ik wil de schoorsteenmantel en inbouwcassette die al heel lang niet meer gebruikt wordt omdat die teveel zuurstof wegneemt uit de ruimte graag laten afbreken zodat er terug een volledige muur is en de living een meter 'groter' wordt.

Garage ombouwen tot leefruimte

Garage ombouwen tot leefruimte. 6m op 4m. Raam: dubbel glas mag blijven. Vloeren en isolatie wijzigen. Elektriciteit aan te passen.

Kleine badkamer en keuken te plaatsen

Installatie van inloopdouche, hoog toilet en wastafel. Ook nog andere loodgieterijwerken uit te voeren. Simpele keuken te installeren.

Uitbreken muur en plaatsen nieuwe deur

Ik zou graag de (standaard)deur van de keuken naar de living en de muur er rond uitbreken om een grote schuifdeur te plaatsen. Het betreft de deur + linkse deel van boekenkast (50cm) op de foto. Deze schuifdeur (met het katrolsysteem) voorzien we zelf, maar we willen de muur netjes laten afwerken. Het zou gaan om een totale opening van 135 cm + afwerking.

Kelder in tuin bouwen

Bouwen van kelder / put in tuin om kamer in te maken (met wenteltrap).

Bijbouw met veel glas bouwen

Bijbouw aan bestaande woning van 51 m² met veel glas bouwen. Er is reeds een bouwvergunning volgens plan architect. Oplevering wind & water dicht.

Deurgat te maken en deur plaarsen

In een bijkamer een deurgat voor een dubbele deur maken naar naastliggende slaapkamer. Is volgens mij een steunmuur.

Afbreken sierschouw en verwijderen van haardcassette

Ik wil de voorzetschouw verwijderen en de haard casette eruit halen.

Harmonicadeuren plaatsen

3 harmonicadeuren staal of alu zwart/antraciet . Hoogte 2700 -deel 1 = 6m in delen van 1 meter Deel 2 = 5 meter in delen van 1 meter Deel 3 = 4 meter in delen van 1 meter