Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor open haard afbreken:

Open haard afbreken

Wij hebben 2 open haarden die beiden in de buitenmuur zijn ingemaakt. Wij willen deze afbreken en het gat dichten.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Schilde (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor open haard afbreken uit heel België:

Open haard afbreken met klein muurtje en poutrel plaatsen

We hebben een nieuwe woning gekocht en zouden daar graag nog wat werken uitvoeren alvorens we in de woning trekken. Een van de werken is het uitbreken van een open haard (die dient als draagmuur) en een klein muurtje ernaast tussen onze keuken en living.

Uitbreken van muur en steken van poutrel + uitbreken open haard + verbreden deuropening

We zijn ons huis aan het verbouwen en zouden daarbij een stuk muur willen laten uitbreken. De rest van de muur bevat een open haard, dewelke ook mag uitgebroken werden om te vervangen door een gashaard. Daarnaast willen we nog een deuropening vergroten.

Centrale verwarming en toilet plaatsen

Mijn woning is een oude woning met 1 open haard. Nu wil ik een centrale verwarming installeren en wc plaatsen in badkamer op de eerste verdieping.

Open haard verplaatsen en afvoer vervangen.

Open haard van 250kg verplaatsen naar 1ste verdiep. Zwarte RVS dubbelwandige stalen afvoer aan zijgevel vervangen. Ruw geschat ong. 5-tal m en diameter 200mm of 250mm.

Renovatie indeling woning

Plannen uittekenen voor: Leefruimte vergroten met ong. 75cm: Achtergevel van 4m x 2.6m uitbreken en muur van aanbouwbadkamer gebruiken als nieuwe gevel. In de gevel van leefruimte is ook een raam van ong. 3m breed. Tussen de uit te breken gevel met raam en aanbouw is ruimte van ong. 75cm die men wil benutten voor leefruimte. Boven die 75cm glazen dak plaatsen voor lichtinval. Schuifdeur plaatsen in achtergevel aan keuken. Muur tussen leefruimte en keuken uitbreken zodat het 1 open ruimte is. Ook plafond van volledige benedenverdiep (+-70m²) opnieuw bekleed te worden (met Gyproc). Huidig plafond bestaat uit houten planken. Nieuwe keuken te plaatsen (zie situatieplan in bijlage). Oude open haard te moderniseren (misschien nieuwe plaatsen) en strakker te maken. Parket vloer op te schuren. Deze werken dienen ook allemaal uitgevoerd te worden door een aannemer.

Schouw verwijderen

Ik heb in mijn keuken een schouw met open haard die ik graag zou verwijderen. Die loopt door de badkamer omhoog naar een plat dak echter heb ik nog geen budget om de badkamer en het dak te vernieuwen/herstellen. Het zou dus gaan over enkel het deel in de keuken te verwijderen als dit mogelijk is. Indien nodig kan het bovenste deel van het dak wel al weg.

Pvc folie op plat dak rondom schouw leggen

We hebben een open haard laten plaatsen. De schouw is op het plat dak geplaatst. Het betreft een dak met pvc-folie. Rond de schouw dient nieuwe pvc-folie gelegd en aangesloten te worden met de bestaande folie van de rest van het plat dak.

Verwijderen open haard en maken kast op maat

Wij willen de open haard verwijderen en er indien mogelijk een tv-boekenkast van maken.