Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor open haard afbreken:

Open haard afbreken

Wij hebben 2 open haarden die beiden in de buitenmuur zijn ingemaakt. Wij willen deze afbreken en het gat dichten.
Offertes van aannemers voor verbouwing uit Schilde (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor open haard afbreken uit heel België:

Schouw verwijderen en gat afdekken

We willen de open haard verwijderen en hebben de schouw dus niet meer nodig. De haard kunnen we zelf wegdoen, de schoorsteen op het dak moet dichtgemaakt worden.

Uitbreken open haard en gashaard plaatsen

Op zoek naar een vakman voor het uitbreken van oude openhaard met baksteen en grote houten balk. Hierna plaatsen en doortrekken van nodige gasvoorzieningen en buizen voor een gashaard. Deze gashaard van het merk Vlam moet men nadien installeren en ook de afwerking voorzien.

Open haard verwijderen

Wij willen de uitbouw met openhaard laten uitbreken en het vrijgekomen muur- en plafondgedeelte laten bezetten. De haard is geen dragende constructie. (zie bijgevoegde foto) Er moet een egale muur komen.

Mdf omkasting maken

Omkasting maken aan voetstuk van een open haard, open haard werkt niet meer. Bedoeling is om het stenen voetstuk te verbergen en alles strak te maken. Afmeting van het voetstuk: Breedte: +- 158cm diepte +- 65 cm Hoogte +- 37 cm

Woning verbouwen

Gelijkvlrs 122 m², eerste verdiep 68 m². Nieuw te plaatsen vloerbedekking gelijkvlrs en verdiep, nieuwe electr. Ombouwen bestaande badk op verdiep tot doucheruimte en toilet, ombouwen bestaande wasplaats gelijkvlrs tot badkamer en wasruimte. Nieuwe dakbedekking plat dak 54 m2. Verplaatsen toilet op gelijkvlrs, nieuwe keuken op gelijkvlrs, vernieuwen plafonds volledige woning na te gaan, nieuwe voordeur, oplossing achterdeur (plaatsen schuifraam), nieuwe binnendeuren, muren gipskarton in bijgebouw 54 m2, vernieuwen ramen na te gaan. Verwijderen open haard in zithoek, eventueel plaatsen pelletkachel

Open haard afbreken

Graag zouden wij de open haard uitbreken.

Appartement laten schilderen

Ik wil mijn appartement laten schilderen. Het is een appartement van 120 m². 3 slaapkamers, de hall, het toilet, de living en de keuken moeten geschilderd worden. Zowel muren als plafonds als deuren. Eventueel zou ik ook de stenen rond de open haard willen laten schilderen. Bovendien moet het behang worden verwijderd.

Bestaande open haard renoveren

Verbouwen sierschouw. Casette wil ik houden maar bruine kasten moeten weg. Is voor een groter TV te plaatsen en kan niet in de kast.