Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw renovatie in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Schoten:

Plaatsen van een poutrel

Van achtergevel van 7m 2 x 2.5m verwijderen. 2 Poutrells steken. Tussen keuken en eetkamer muur van 3-3.5m afbreken. Poutrell tussen eetkamer en living plaatsen.

Gieten van gewapend beton

Wij zijn opzoek naar iemand die een waterafstotende beton van 15 cm dik kan komen plaatsen in onze tuin. (604 cm - 238 cm) De beton moet een draagkracht hebben van minstens 600 kg per vierkante meter. (zwemspa)

Raamopening maken

wij willen een raam in onze badkamer plaatsen.Hiervoor zou eerst een raamopening gemaakt moeten worden in de muur.Het betreft hier een enkele muur,geen spouwmuur.En vervolgens eventueel ook een raam zelf.

Betonplaat gieten voor zwembad

Betonplaat gieten voor ovaal zwembad 7 op 3,5 meter. Ik ga met gaaf machine zelf een put graven. Beton wil ik laten storten met pomp over plat dak.

Verzakking aanbouw herstellen

We zien scheuren ontstaan in de zijmuur van onze veranda. Ook de vloer vertoont een rechte scheur. We zouden graag laten nagaan of het hier om een structurele scheur gaat of om een zettingsscheur.

Herstellingen na waterschade

Ik heb in mijn zaak waterschade door gesprongen leiding van verwarmingsketel. Het is aangaande schade aan vloer, muren en plinten.

Beton storten

Wij willen graag beton storten waar dan later de chap over kan komen. Dit gaat om een 34 à 35m². De bestaande chap uitbreken en uitgraven voor de beton komt doen we zelf.

Bovenverdieping renoveren

Bovenverdieping van 55 m² helemaal te renoveren. Huidige kamers strippen dus onder andere tapijt verwijderen, lavabomeubels verwijderen. De ondervloer bestaat uit OSB platen op houten balken. Heraanleggen van elektriciteit met nieuwe stopcontacten en lichtpuntne in zowel de kamers als de badkamer. Verwarming aansluiten van beneden op de bovenste verdieping. Nieuwe vloer & badkamer installeren.

Herstellen vloertegels

Herstellen van 6 vloertegels in natuursteen na breekwerk voor herstellen van elektrische vloerverwarming. De tegels zijn 40cm op 40 cm.

Uitbreken schouw

We zouden de schouw uit willen laten breken. We weten niet of het een dragende schouw is. De schouw loopt door 1 verdieping en komt uit op een plat dak. Als de schouw weg is zou de muur beneden opnieuw bezet dienen te worden, dat is een muur van ±20m²