Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw restauratie in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Schoten:

Riolering, graafwerk, leveren en plaatsen beerput

Aanleg hoofdriolering 125mm +-3m in berm + 16m in tuin + 3m binnen, de nodige Toezicht putten en aftakkingen en verluchting van riool en beerput, terugslagklep? Technisch en functioneel optimaal geconfigureerd en uitgevoerd. Onderhoudsvriendelijk. Betonnen beerput 2 personen (1500l?). +-4m3 afgraven en afvoeren, opkuis halfverharding, stabilisé. Afwatering meer dan 2cm/m.

Aanbouw met badkamer aanleggen

In plaats van de huidige koterijen (die we zelf afbreken) willen we een koterij bouwen van 52 m². Riolering moet aangepast worden, bouwen fundering, leggen van sanitair voor een badkamer, geïsoleerd dak en buitenmuur, uitsparing voor binnendeuren, eventueel met afwerking.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Wij zouden graag een open keuken creëren. Hiervoor moet er een opening van 1,5 meter muur uitgebroken worden en een poutrel geplaatst worden. + afwerking

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Plaatsen van een poutrel HEA 180 3. 80meter in een bestaande dragende muur. Het uitbreken van de opening volgende de opgegeven maten. Ongeveer 2 meter afbraak van bestaande muur.

Steunbalk plaatsen

Boven de poort vertoont de steunbalk scheuren in de beton. Er zou een nieuwe steunbalk moeten geplaatst worden. De balk is ongeveer 3m à 3,5

Open haard restaureren

Een bestaande open haard moderniseren en restaureren. De open haard moet terug voorzien worden van een casette. Ook de bezetting van de muren moet opnieuw doen.

Steunbalk plaatsen

Een steunbalk plaatsen waar een muur reeds uitgebroken is

Steken van poutrel in draagmuur uitbouw eerste verdieping

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Het gaat om een uitbouw op de eerste verdieping. Het rijhuis heeft een breedte van 5 meter en de uitbouw gaat over 2 meter. Een kamer en badkamer moeten groter gemaakt worden. Een plat dak moet voorzien worden van 10 m² en de nieuwe muur heeft een oppervlakte van 20 m² (hoogte ongeveer 4 m en breedte 5 m). In deze muur komen uiteraard ramen. Er zijn 2 radiatoren die verplaatst moeten worden. Deze uitbouw komt op een keuken. De eerste vraag is of er boven op de keuken gebouwd kan worden. De installatie van de badkamer doe ik zelf; de mogelijkheden van de vloer moet besproken worden. De draagmuur moet doorbroken worden.

Garage bouwen

We willen graag een garage bouwen, bij onze voortuin. Met een droog kelder 6*6 en een verdieping (bureau). Er is geen bouwvergunning nodig, want het pand is exact 40 m² en binnen de toegelaten bouwhoogte. Het terrein is plat. En we hebben al voorzieningen voor water en elektriciteit. We hebben gekozen voor een wit geschilderde baksteen met eiken deuren en ramen. Oppervlakte 6,8 * 6 m, kroonlijsthoogte 3,5 m met een 45° dak. Bedoeling is dat er een tussen vloer komt op 2 m 40. Alles dient te worden geïsoleerd. Achter in de tuin komt nog een buitenkeuken die we in dezelfde stijl wensen. Graag een aannemer ter plaatse om te bespreken.

Keuken en badkamer renoveren

Onze keuken-uitbouw is aan vernieuwing toe en we willen deze graag helemaal renoveren. De schuine hoek van de uitbouw moet men recht maken, het plat dak vervangen en uitbreiden, washok uitbreken, nieuwe keuken plaatsen, glazen schuifdeur voorzien, de vloeren opnieuw leggen. Ook moet men een terras met afdak bijzetten. Deze ruimte is ongeveer 4 x 5.5 meter. Ook de badkamer van 2.5 x 2.5 meter moet men helemaal afbreken en vernieuwen.